Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ




Η ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ :




Η φτερωτή Νίκη πλησίασε την ανυποψίαστη θνητή και της μίλησε με παράξενα, προφητικά λόγια:
”Μη φοβάσαι γυναίκα, γιατί μήνυμα χαρμόσυνο σου φέρνω από τον Πατέρα των ουρανών, πως επιλέχτηκες της ανθρωπότητας για να γεννήσεις τον Σωτήρα. Κάποιο βράδυ μέσα σε χρυσή βροχή, ο Θεός με του αγαπημένου σου τη μορφή θα σε επισκεφθεί κι ένα κύπελλο χρυσό θα σου δωρίσει. Τρείς μέρες ο Ήλιος δεν θα βγει κι ο σαρκικός του έρωτας μια νύχτα ατελείωτη θα σε σπέρνει, ο μέγας ήρωας για να συλληφθεί”.
”Ο Λυτρωτής, που μέσα σου θα ενσαρκωθεί, τη γη θα εξημερώσει, του κακού τα φίδια και του Τυφώνα τα εκτρώματα θα εξοντώσει, στον Άδη θα κατέβει, τον θάνατο θα νικήσει και τα τρία χρυσά μήλα της αιώνιας νεότητας θα δρέψει.
Κι αν και με πόνους δυσβάσταχτους λίγο πριν το τέλος θα βασανιστεί, έπειτα αθάνατος μέσα από τη φωτιά, στον ουρανό θα αναληφθεί και δίπλα στον Πατέρα του θα βασιλέψει”.
Η γυναίκα: Η Αλκμήνη, κόρη του Ηλεκτρύωνα, γιού του Περσέα.
Ο Λυτρωτής: Ο σημαντικότερος πολιτισμικός ήρωας της Λευκής Φυλής, ο Ηρακλής των Ελλήνων. Τον αποκαλούσαν και Τριέσπερο γιατί χρειάστηκαν τρεις συνεχόμενες νύχτες γιά να συλληφθεί.
Ο κρίνος: Σε απουλική λήκυθο του 4ου αι. π.Χ. παριστάνεται η Αθηνά να προσφέρει … κρίνο στην Ήρα, που θηλάζει τον μικρό Ηρακλή.
Στην Αρχαία Θρησκεία βρίσκουμε από που πήρε ο χριστιανισμός τα πρότυπά του, μας διδάσκει ο σπουδαίος, κλασσικός φιλόλογος Θαδαίος Ζελίνσκι (1859 – 1944).


ΠΗΓΉ
..και μετά τι άλλο έκλεψαν? Ορίστε:

Ακόμα, πώς με το πέρασμα στον χριστιανικό κόσμο η θεά Αθηνά «αντικαταστάθηκε» στη θρησκευτική συνείδηση από την Παρθένο Μαρία
Πώς ο Χριστιανισμός εχει ΚΛΕΨΕΙ το αρχετυπο της Αναστασης του Θεου Αδωνι.!!!
Το τέχνασμα του Μίνωα βλέπουμε να επαναλαμβάνεται μερικές εκατοντάδες χρόνια αργότερα περίτο 1300 π.χ. από τον Μωυσή!
Επίσης άλλες αποδείξεις αντιγραφών ενώ όλα τα υπόλοιπα που αποτελούσαν την γνώση, φιλοσοφία κι όλες τις επιστήμες τα έκαψαν ή τα κατέστρεψαν..




















Θα συνεχίσεις να τους προσκυνάς και να παρακαλάς να γίνεις δεκτός στο Βασιλικό μοναστήρι του υποσχόμενου παραδείσου ως ταπεινός, αιώνιος δούλος της Ιουδαιοχριστιανικής μυθολογίας?
Νομίζεις υπάρχει η παραμικρή σχέση της δημιουργίας του Σύμπαντος με τον Θεό που έφτιαξαν οι Εβρέοι?
Έχει σχέση η Βίβλος τους δηλαδή Αγία Γραφή που γράφει τα πιο ακατάλληλα για ανηλίκους και περιέχει κάθε διαστροφή που σκέφτηκε ποτέ ανθρώπινος νους?
Η Βίβλος που σύνθεταν οι 70κοντα για 500 χρόνια με διαταγή και διατάγματα των Αγίων Ρωμαίων Αυτοκρατόρων για να τους κρατούν όλους φοβισμένους, υπάκουους, υπηκόους ενώ οι ίδιοι για τον εαυτό τους εκτός από ψαλμωδίες, δεν εφάρμοζαν τίποτα από όσα υποτίθεται δίδαξε ο υποτιθέμενος Μεσσίας Χριστούλης?
Αλληλου γιαχ = αλληλούϊα = σημαίνει δόξα στον Γιαχ




ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΟΥ

eftixia-salonikidou

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου