Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Μυστικές Συνεργασίες Γήινων και Όντων στον Άρη;




ΠΡΩΗΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ David Wilcock ΚΑΙ COBRA ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «SOLAR WARDEN» ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Η ομάδα του Kramer δημιουργήθηκε το 1987 από ένα ειδικό τμήμα των Αμερικανών Πεζοναυτών και αποστολή τους ήταν να προστατεύσουν τις πέντε νεοσυσταθείσες αποικίες του μυστικού διαστημικού προγράμματος στον Άρη. Η θητεία του στον Άρη τελείωσε μετά που η βάση που υπηρετούσε καταστράφηκε εντελώς σαν συνέπεια του πολέμου που μαινόταν εναντίον των τεσσάρων διαφορετικών ειδών εξωγηίνων που υπήρχαν στον πλανήτη εκείνη την εποχή.

Έλαβε την κατάρτιση του σε μια μυστική βάση στην Σελήνη που ονομάζεται Σεληνιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς και στο φεγγάρι του Κρόνου Τιτάνα.


Επί 17 ολόκληρα χρόνια στον Άρη εργαζόταν ως μέρος της Mars Defense Force (MDF), η οποία ανήκει στην Mars Corporation Colonies (MCC), ενός ομίλου που ανήκει σε τράπεζες, κυβερνήσεις και εταιρείες τεχνολογίας.

Ο στόλος των σκαφών που χρησιμοποιούσαν είχε διάφορα συστήματα πρόωσης, όλα ανώτερα από οτιδήποτε διαθέσιμο στη Γη αυτή τη στιγμή. Χωρίς να έχει πάρει τεχνική εκπαίδευση ο Kramer, δήλωσε ότι χρησιμοποιούνται προωθητήρες τόσο σχάσης όσο και σύντηξης καθώς και τεχνολογία αντι-βαρύτητας, η οποία ελήφθη ως μέρος συμφωνίας των ΗΠΑ με τους Γκρίζους..

Nicos Kastanias

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου