Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Χάος στο Ρίο λίγο πριν τους Ολυμπιακούς 2016: Πτώματα και ανθρώπινα μέλη στις εγκαταστάσεις! (ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ PHOTOS)

Πού βρέθηκαν πτώματα και ανθρώπινα μέλη στις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016;

Μόλις λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 στη Βραζιλία και στον θαλάσσιο χώρος όπου κολυμβητές και κωπηλάτες θα διαγωνιστούν επιπλέουν πτώματα.

Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο από ταινία τρόμου, αλλά είναι όμως η πραγματικότητα.

Πτώματα. Οι εικόνες σοκάρουν και οι διοργανωτές λένε στους αθλητές «να κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά».

Κυρίες και κύριοι καλωσήρθατε στο Ρίο, μην δίνετε σημασία στα πτώματα.

Οι Αυστραλοί κωπηλάτες είναι αδύνατον να προπονηθούν σε έναν υδάτινο χώρο που είναι γεμάτος από σκουπίδια που επιπλέουν ακόμα και πτώματα.

Η παραλία της Κόπα Καμπάνα όπου θα διεξαχθεί η μαραθώνια κολύμβηση είναι μολυσμένη και οι αθλητές φοβούνται για το δέρμα τους και την υγεία τους.

Είναι απορίας άξιο πώς ένας αθλητής θα μπορέσει να βουτήξει σε τόσο βρόμικα νερά ή πώς θα διεξαχθούν οι αγώνες κωπηλασίας όταν επιπλέουν πτώματα και τεράστια αντικείμενα.

Περιβαλλοντολόγοι και επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι αθλητές κινδυνεύουν από σοβαρές ασθένειες εξαιτίας του μολυσμένου νερού.

Οι αρχές της Βραζιλίας από την πλευρά τους λένε ότι έχουν κάνει προσπάθειες να καθαρίσουν τα νερά.

Βέβαια οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου αποδεικνύουν ότι είναι αδύνατον να κολυμπήσει άνθρωπος κάτω από τέτοιες συνθήκες υγιεινής.

«Είναι σίγουρο πώς οι αθλητές που θα κολυμπήσουν σε αυτά τα νερά κινδυνεύουν να πάθουν σοβαρές μολύνσεις«, είπε γιατρός ολυμπιακής ομάδας ενώ οι αθλητές δηλώνουν αηδιασμένοι από τις συνθήκες και τις καταστάσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ρίο.

Δείτε φωτογραφίες από τις άθλιες εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016:

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου