Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Το γήινο μαγνητικό πεδίο θα επιτρέψει την τηλεπάθεια σε παγκόσμια κλίμακα



Από τον Eric Thompson

Το γήινο μαγνητικό πεδίο θα επιτρέψει την τηλεπάθεια σε παγκόσμια κλίμακα
«Μπορείτε να υποθέσετε ότι θα είχατε πρόσβαση στον εγκέφαλο κάθε ατόμου και να είχαν πρόσβαση στο δικό σας;» ρωτά ο Δρ Michael Persinger.

Ο Δρ Persinger, γνωσιακό; νευροεπιστήμονας και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Laurentian στο Οντάριο, είναι πεπεισμένος ότι αυτό δεν είναι εφικτό μόνο, αλλά ενυπάρχει στο προσεχές μέλλον. Γιατί; Πως; Εν ολίγοις, η πρωτοποριακή έρευνά του δείχνει μια ισχυρή συσχέτιση μεταξύ του μαγνητικού πεδίου της Γης και του ανθρώπινου εγκεφάλου.


Εάν ο Δρ Persinger είναι σωστός, το μαγνητικό πεδίο της Γης συνεχώς διασυνδέεται με τα δικά μας μυαλά με τέτοιο τρόπο ώστε να επηρεάζει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές μας.

Η διεπαφή αυτή, ωστόσο, φαίνεται να έχει άλλη επίδραση: Η έρευνα του Δρ Persinger φαίνεται να δείχνει ότι το γήινο μαγνητικό πεδίο μπορεί να αποθηκεύσει και να διαβιβάσει όλες τις πληροφορίες του κάθε ανθρώπινου εγκεφάλου στην ιστορία. Και αν μπορούμε να αξιοποιήσουμς αυτό την ενημερωτική δεξαμενή, δεν θα υπάρχουν πλέον μυστικά.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, για παράδειγμα, μπορούμε να γνωρίζουμε τις πραγματικές προθέσεις των μεγάλων εταιρειών, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να λένε τα μέσα ενημέρωσης. Θα ήθελα να είναι σε θέση να αισθανθεί και να βιώσει τον πόνο των ανθρώπων που λιμοκτονούν στην Αφρική.

Αυτό θα είναι τεράστιο!

Michael Persinger on No More Secrets
Big Ideas presents Michael Persinger, winner of the 2007 Best Lecturer Competition, on Just Suppose You Could Know What Others Are Thinking: No More Secrets




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου