Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΦΡΙΚΗ στη Γαλλία! Αποκεφάλισαν τον ιερέα μέσα σε εκκλησία! ΝΕΚΡΟΙ και οι δυο δράστες! (ΒΙΝΤΕΟ)




Τα γεγονότα μέχρι τώρα

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι (σ.σ. ώρα Ελλάδος). Οι πληροφορίες ανέφεραν πως δύο άνδρες εισέβαλαν κρατώντας μαχαίρια σε μία εκκλησία στην περιοχή του Saint-Étienne-du-Rouvray.
Λίγο αργότερα μεταδόθηκε πως οι δύο ένοπλοι «εξουδετερώθηκαν», δηλαδή έπεσαν νεκροί από αστυνομικά πυρά, ωστόσο δυστυχώς το περιστατικό δεν σταματά εκεί.
Αρχικά μεταδόθηκε πως οι δράστες έκοψαν τον λαιμό του ιερέα του Ναού, ωστόσο το i24NEWS με ενα tweet κάνει τα πράγματα χειρότερα.


Η τελευταία εξέλιξη είναι πως ο ιερέας έχει αποκεφαλιστεί μέσα στον Ιερό Ναό, με τους φόβους για νέο χτύπημα των τζιχαντιστών στη χώρα να κατακλύζουν τη Γαλλία.


ΩΡΑ 12:39 Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ κατευθύνεται στο σημείο

ΩΡΑ 12:25 Η γαλλική Le Figaro μεταδίδει πως οι δύο δράστες έκοψαν το λαιμό του ιερέα του Ναού!

ΩΡΑ 12:20 Εξουδετερώθηκαν οι δύο οπλισμένοι με μαχαίρια που κρατούσαν ομήρους σε γαλλική εκκλησία, σύμφωνα με πηγή της γαλλικής αστυνομίας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters.


Οι δύο άνδρες εξουδετερώθηκαν ενώ ο ιερέας είναι νεκρός, σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο «BFMTV».



ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέο περιστατικό ομηρίας στη Βόρεια Γαλλία.

Δύο άνδρες οπλισμένοι με μαχαίρια κρατούν ομήρους σε εκκλησία στην πόλη Sainte Etienne du Rouvray, στην περιοχή της Νορμανδίας, στη βόρεια Γαλλία, σύμφωνα με αναφορές που επικαλείται το Sky News.

Όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο αστυνομική πηγή, οι όμηροι είναι τέσσερις με 6 στον αριθμό, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο France 3 ανέφερε ότι υπό ομηρία τελούν ένας ιερωμένος και δύο καλόγριες, καθώς επίσης και πιστοί.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου