Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Pokemon GO – «Εργαλείο» των CIA και NSA…Για βοήθεια προς τον συνάνθρωπο όλοι σφυρίζουν αδιάφορα, ωστόσο για το πόκεμον «Vaporeon» χιλιάδες έσπευσαν στο Central Park της Νέας Υόρκης.

Πολλοί ψάχνουν ακόμα και σε νεκροταφεία ή ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης για να βρουν πόκεμον.

Η παράνοια συνεχίζεται και ο κόσμος εισάγεται στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, ένα μάτριξ μέσα στο μάτριξ στο οποίο ήδη ζούμε.


Επιπλέον οι υπνωτισμένοι πολίτες ίσως να μην γνωρίζουν πως μέσω της έγκρισης που δίνουν στους όρους χρήσης του παιχνιδιού, δίνουν εξουσία στον κατασκευαστή να δίνει στις κρατικές Αρχές προσωπικά στοιχεία του καθενός.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα netzpolitik.org, οι κατασκευαστές του παιχνιδιού αποκτούν το δικαίωμα να δίνουν προσωπικές πληροφορίες δήθεν για λόγους ασφαλείας.

Η Nintendo και η εταιρεία της Google «Niantic» τις μοιράζονται με κυβερνήσεις, υπηρεσίες πληροφοριών (πχ. CIA) και άλλες δημόσιες και ιδιωτικές Αρχές ή πρόσωπα.

Επίσης οι γονείς είναι υποχρεωμένοι να μοιραστούν πλήρη στοιχεία για τα παιδιά τους, εφόσον είναι κάτω των 13 ετών.

Όλοι «φακελώνονται« αυτοβούλως και ανυπερθέτως.

Είναι απίστευτο το πως εύκολα κατευθύνει το σύστημα τις υπνωτισμένες μάζες.

Στην Ρωσία, ο Πούτιν είναι έτοιμος να απαγορεύει το «Pokemon GO» στην Ρωσία, μετά από έρευνα του Κρεμλίνου που αποκάλυψε πως το εν λόγω παιχνίδι έχει απευθείας links στην CIA.

Όπως τονίζουν πηγές από την Μόσχα οι νέοι άνθρωποι ξεγελιούνται και παίζοντας, δίνουν τα στοιχεία τους ανυποψίαστα σε μυστικές υπηρεσίες.

Σχόλιο diadrastika: Επιπλέον, το Pokemon GO βασίστηκε στην τεχνολογία χαρτογράφησης που δημιουργήθηκε από μια εταιρεία που έχει την υποστήριξη τόσο της CIA και της NSA. Η τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε από το στρατό των ΗΠΑ στον πόλεμο του Ιράκ, ενώ αργότερα ενσωματώθηκε στο Google Maps! ! !

Επιπλέον, ο Όλιβερ Στόουν είπε ότι το παιχνίδι οδηγεί σε ολοκληρωτισμό και ρομποτοποίηση της κοινωνίας…

Δείτε χαμός στην Αθήνα με την μανία του παιχνιδιού, αλλά και στο εξωτερικό:

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου