Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Με ρομπότ-δικηγόρους θα δικάζει η Νέα Τάξη τους πολίτες



Παντού προωθείται η τεχνητή νοημοσύνη…

Όπως καιρό τώρα το prisonplanet.gr και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος σας έχουν ενημερώσει, η Νέα Τάξη σχεδιάζει να αντικαταστήσει την ανθρώπινη δραστηριότητα με ρομπότ και τεχνητή νοημοσύνη, προκειμένου οι άνθρωποι να μην έχουν πλέον λόγο ύπαρξης και αποχαυνωμένοι να ζουν σε γκέτο, προσκυνώντας τον παγκόσμιο ηγέτη που θα τους παρέχει στέγη, τροφή και νερό.

Έτσι δημιουργούνται ακόμα και δικηγόροι ρομπότ, όπως ο ROSS, ο οποίος χρησιμοποιεί την υπερυπολογιστική δύναμη του Watson της IBM για να μπορεί να «χτενίζει» δεδομένα και, με την πάροδο του χρόνου, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «BusinessInsider» θα μάθει να εξυπηρετεί καλύτερα τους χρήστες του.


«Οι δικαστικές αποφάσεις γράφονται σε απλή γλώσσα και όχι σε τυποποιημένη, πράγμα το οποίο κάνει καλύτερα προς το παρόν έναυπολογιστικό σύστημα», δηλώνει ο Andrew Arruda, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της ROSS Intelligence.
Η πρόκληση στην κατασκευή του ROSS, σύμφωνα με τον Business Insider, ήταν να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να είναι τόσο ρεαλιστικός όσο και ένας πραγματικός συνάδελφος του στην μάχιμη δικηγορία.

Στον τέλειο κόσμο του Αρούντα, όλα τα δικηγορικά γραφεία θα αξιοποιούν την δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου να εξυπηρετήσουν την δικαιοσύνη.

Η πραγματικότητα είναι πως η Νέα Τάξη θέλει να δικάζει τους πολίτες με μηχανές, οι οποίες χωρίς αισθήματα θα τηρούν ψυχρά το γράμμα του νόμου, το οποίο φυσικά θα είναι άκαμπτο και κατά των ατομικών ελευθεριών των πολιτών.

prisonplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου