Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Αδιάψευστο φιλμ ταινιών κλιματολογικής μηχανικής ψεκασμού αεροζόλ (ΒΙΝΤΕΟ)




Οι γεωργοί συνεχίζουν να αυξάνουν τον εναέριο βομβαρδισμό τους στον πλανήτη Γη. Προκειμένου να ξυπνήσουν οι μάζες του ύπνου στον πόλεμο που διεξάγεται εναντίον τους στον ουρανό σε όλο τον κόσμο, η οπτική απόδειξη είναι απαραίτητη.

Πολυάριθμες μορφές διασπορών αεροζόλ εκτόξευσης έχουν καταληφθεί σε φιλμ που αποκαλύπτει αναμφισβήτητα ότι τα στοιχεία στην πραγματικότητα ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα. Πλάσματα των «on and off» διασπορές από αεριωθούμενα αεροσκάφη σε υψόμετρο πλεύσης αποδεικνύουν ότι αυτό που βλέπουμε ΔΕΝ είναι ΚΑΤΑΝΟΜΗ .

Όλοι οι αερομεταφορείς και όλα τα στρατιωτικά δεξαμενόπλοια είναι εφοδιασμένα με «υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα υψηλής ταχύτητας bypass «.

Αυτός ο τύπος μηχανής αεριωθουμένων κυλίνδρων είναι ουσιαστικά ένας ανεμιστήρας με τζετ και κατά συνέπεια είναι, κατά το σχεδιασμό, σχεδόν ανίκανος να παράγει οποιαδήποτε διαδρομή συμπύκνωσης εκτός από τις πιο σπάνιες και ακραίες συνθήκες.

Ακόμα και τότε, μόνο μια σύντομη, πολύ ταχέως διαλυόμενη διαδρομή θα μπορούσε ποτέ να παραχθεί από μια μηχανή αεριοστροβίλου «high bypass» λόγω των σχεδιαστικών χαρακτηριστικών της. Το βίντεο 2 λεπτών που ακολουθεί είναι εξαιρετικό και ακαταμάχητο φιλμ προς τα εμπρός με ταινία αεροσκάφους. Πρέπει όλοι να ακούσουμε τις φωνές μας στην πιο κρίσιμη μάχη για να εκθέσουμε και να σταματήσουμε την παραφροσύνη για την κλιματική μηχανική.





170 Responses toIrrefutable Film Footage Of Climate Engineering Aerosol Spraying


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου