Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

«Πνίγηκε» η Σκόπελος από τη βροχή! Γέμισε ΛΑΣΠΗ η θάλασσα! (ΦΩΤΟ)






Σφοδρή καταιγίδα έπληξε το μεσημέρι τη Σκόπελο και κυρίως τη Χώρα του νησιού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και πάλι προβλήματα από τη μεγάλη ποσότητα του νερού που κατέληξε στο λιμάνι.

Η καταιγίδα διήρκεσε περίπου μία ώρα, από τη μία μέχρι και τις δύο μετά το μεσημέρι και η σφοδρότητά της, θύμισε στους κατοίκους την θεομηνία της περυσινής χρονιάς. Από τη νεροποντή έπαθε μεγάλες ζημιές, με καθιζήσεις και κατολισθήσεις,ο περιφερειακός δρόμος της Χώρας και συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σκοπέλου καταβάλλουν προσπάθειες να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Πολλά σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν στην παραλία ενώ ο χείμαρρος που καταλήγει στα ανατολικά του λιμανιού υπερχείλησε.



Ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, είπε ότι, «υπήρξαν φόβοι για επανάληψη της περυσινής καταστροφής,αλλά ευτυχώς οι υποδομές άντεξαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.Οι υπηρεσίες του δήμου είναι σε πλήρη εγρήγορση και προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις νέες ζημιές που υπέστη κυρίως η Χώρα Σκοπέλου».





Ευτυχώς, δεν υπέστησαν ζημιές ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα, που αυτή την εποχή αρχίζει για το νησί των Σποράδων, η κορύφωση της τουριστικής περιόδου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου