Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΥΣΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ»! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ!!!


«Πήγα σήμερα το απόγευμα σε ένα σούπερ μάρκετ « ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» στην Αθήνα και μαζί με τα άλλα ψώνια, αγόρασα και μια μερίδα φαγητό, σουτζουκάκια με ρύζι για να φάω.

Επιστρέφοντας λοιπόν στο σπίτι, όταν άνοιξα το φαγητό και άρχισα να τρώω, διαπίστωσα ότι κάτι σκληρό υπήρχε μέσα το οποίο δεν κοβόταν. Βάζοντας το χέρι και βγάζοντας την μπουκιά από το στόμα, έρχομαι αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα .

Το φαγητό μέσα είχε κομμάτια από έντερα, τα οποία δεν είχαν κοπεί καλά και υπήρχαν σε κομμάτια!!!

Μετά από το πρώτο σοκ παίρνω γρήγορα την συσκευασία για να δω αν στα συστατικά αναφέρει πουθενά ότι μέσα περιέχει αυτό το πράγμα.Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν αναγραφόταν πουθενά κάτι τέτοιο και επικοινωνώ αμέσως με το κατάστημα που αγόρασα το φαγητό.

Μιλώντας με τον υποδιευθυντή του καταστήματος, αυτό που μου είπε με έκανε ακόμη πιο εξωφρενών . Αφού πρώτα απ όλα μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε αν θέλω να πάω το φαγητό από εκεί, για να το στείλει απλά για έλεγχο.

Ήθελα να ξέρα, τα φαγητά δεν υποτίθεται ότι ελέγχονται από πριν, για το τι περιέχουν μέσα, πριν βγουν στα ράφια, για να τα αγοράσει ο κόσμος;

Το θέμα σίγουρα δεν θα το αφήσω έτσι. Αύριο θα συμβουλευτώ ένα δικηγόρο να δω τι μπορώ να κάνω, αν γίνεται θα κινηθώ σίγουρα και νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Παραπάνω σας αποστέλλω φωτογραφίες από τα έντερα που βρέθηκαν στο φαγητό και τα συστατικά, που απλά αναγράφει ότι μέσα περιέχει κρέας και όχι εντόσθια.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!!»

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου