Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Ερευνα-σοκ: H ελεύθερη πτώση των ηθών στην Ελλάδα των Mνημονίων - Οι γυναίκες πρωταθλήτριες στην απιστία!της Χριστίνας Κοκκίνη

Eρευνα αποκαλύπτει την έντονη διάθεση της Ελληνίδας για να απιστήσει, αλλά και τη θραύση που κάνει το sexting, δηλαδή η αποστολή μηνυμάτων ερωτικού περιεχομένου στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Βάσει της έρευνας αυτής στην Ευρώπη, η Ελλάδα κατέχει τη δεύτερη θέση στο sexting το οποίο είναι σχεδόν το ίδιο δημοφιλές μέσο σεξουαλικής έκφρασης και στα δύο φύλα,

Οι Έλληνες αγαπούν το sexting και το κάνουν με συχνότητα 2 έως 3 φορές την εβδομάδα , κυρίως από το σπίτι και από την εργασία τους .

Γενικά αναδύεται η εικόμα μιας κοινωνίας η οποία έχει εγκαταλείψει τις παραδοσιακές ηθικές αξίες ανάμεσα στα δύο φύλλα και την πιστότητα στους συντρόφου, ψεύδεται ασύστολα στον σύντροφό τους και τα μέλη της κοινωνίας έχει παραδοθεί σε μια αχαλίνωτη φρενήρη ερωτική διάθεση χωρίς ηθικούς φραγμούς.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα εποχών κοινωνικής παρακμής...

Στη χώρα μας, μόνο το 8 % των γυναικών που απάτησαν τους συντρόφους τους ή τους συζύγους τους αισθάνεται ένοχο, αντιθέτως το 25% των ανδρών εξέφρασε την άποψη ότι ένιωθαν ένοχοι. Παράλληλα το 77% των Ελληνίδων μελών δήλωσαν ότι η απιστία... βελτίωσε το γάμο ή τη μακροχρόνια σχέση τους!

Δηλαδή υποστηρίζουν στα σοβαρά οτι το... "κέρατο" βοήθησε την σχέση τους!

Μάλιστα αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή χώρα στον τομέα της απιστίας, σε σχέση με τον πληθυσμό της. Τυχαίο ότι είναι η χώρα με την πλέον διαλυμένη οικονομία; Η αντίληψη "ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ...λος μας" τείνει να γίνει εθνικό δογμα σε μια χώρα που κανείς δεν βλέπει να "ξημερώνει" μια καλύτερη εποχή.

Εκτός του sexting, που είναι σαρώνει στους Έλληνες με ποσοστά στους άνδρες 87% και στις γυναίκες 81%, αρκετά διαδεδομένα είναι τα selfies την ώρα του sex.

Το 76% των ανδρών και το 68% των γυναικών παίρνουν βίντεο όταν κάνουν sex με την ερωμένη/τον εραστή τους (!) σε αντίθεση με το 23% των ανδρών και το 21% των γυναικών αντίστοιχα όταν κάνουν sex με τους/ τις συζύγους τους.

Ο Noel Biderman, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της ιστοσελίδα που έκανε την έρευνα, σχολίασε μεταξύ άλλων: “… επί του παρόντος, η τεχνολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απιστία . Ήταν σαφές ότι τα μέλη που συμμετείχαν στην έρευνα δεν αισθάνονται ένοχοι για τις πράξεις τους , αλλά οι περισσότεροι θεώρησαν ότι βελτίωσε πραγματικά το γάμο ή τη σχέση τους".

Μια χώρα με χαλαρά ήθη είναι μια χώρα με σαθρά εθνικά θεμέλια...
Αντιδράσεις:

1 σχόλιο:

 1. ο κάθε μπουρδολόγος παρουσιάζει τις μπουρδολογίες του ως "έρευνα"

  οι πραγματικές έρευνες στοιχίζουν, ποιός πλήρωσε και για ποιό λόγο να ενδιαφέρεται για μια τέτοια "έρευνα";
  δεν υπάρχει ούτε ένα link για να εξετάσουμε την μεθοδολογία και τα δεδομένα της "έρευνας"

  ο Noel Biderman είναι ιδρυτής site εξωσυζυγικών ραντεβού,
  έχω την εντύπωση ότι το δείγμα των ερωτηθέντων περιορίζεται στα μέλη του site του,
  σαν να λέμε κάνουμε δημοσκόπηση για το πόσο εγληματίες είμαστε
  και λαμβάνουν μέρος στην δημοσκόπηση μόνο οι βαρυποινίτες φυλακισμένοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή