Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ UCLA! Άγνωστος σκότωσε έναν άνδρα και αυτοκτόνησε – Δείτε συγκλονιστικό βίντεο με τρομοκρατημένους φοιτητές να κρύβονται!




Μια δολοφονία και μια αυτοκτονία σημειώθηκε πιθανώς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο πανεπιστήμιο UCLA του Λος Άντζελες, που οδήγησε τις αστυνομικές αρχές να αποκλείσουν για δύο ώρες την πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη.



«Μια δολοφονία και μια αυτοκτονία σημειώθηκε. Δύο άνδρες είναι νεκροί», δήλωσε ο Τσάρλι Μπεκ, αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες στους δημοσιογράφους, κοντά στην σκηνή του περιστατικού.

«Η πανεπιστημιούπολη είναι πλέον ασφαλής και η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», πρόσθεσε.

Οι παραδόσεις των μαθημάτων στο πανεπιστήμιο θα επανέλθουν κανονικά την Πέμπτη, δήλωσε κοσμήτορας του πανεπιστημίου.

Νωρίτερα

H αστυνομία επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν δύο θύματα σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο πανεπιστήμιο UCLA του Λος Άντζελες (δυτικές ΗΠΑ), ενώ απέκλεισε την πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη.

«Έχουμε δύο θύματα» δήλωσε χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες ο Τόμι Ιμ, ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Λος Άντζελες στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Το πανεπιστήμιο UCLA επισήμανε επίσης στον λογαριασμό του στο Τwitter ότι «η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν δύο θύματα στο UCLA. Η πανεπιστημιούπολη παραμένει αποκλεισμένη».

Το πανεπιστήμιο επίσης διευκρίνισε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ότι ο δράστης βρίσκεται στην αίθουσα Boelter, που χρησιμοποιείται κυρίως από το τμήμα μηχανικής/μηχανολογίας.

Πάνοπλοι αστυνομικοί ερευνούν πόρτα – πόρτα τους χώρους για τον εντοπισμό του δράστη







Πριν λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο με τρομοκρατημένους φοιτητές να είναι κλειδωμένοι και να κρύβονται μέσα σε ένα δωμάτιο





Νωρίτερα


Αποκλεισμένοι είναι οι χώροι του UCLA μετά από πληροφορίες ότι κυκλοφορεί ένοπλος.

Tο πανεπιστήμιο εξέδωσε συναγερμό προειδοποιώντας για πυροβολισμούς καλώντας τους φοιτητές να μεταβούν σε ασφαλές σημείο και να μην επιτρέψουν στην είσοδο.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι αρχές ερευνούσαν την παρουσία ενόπλου στο Μπέλτερ Χολ, που ανήκει στη βιβλιοθήκη του τμήματος επιστημών και τεχνολογίας



Κάποιες πληροφορίες μιλούσαν για πυροβολισμούς και για την ύπαρξη «δύο θυμάτων» χωρίς να δίνονται προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες, για το εάν είναι νεκροί ή τραυματίες.

Η Αστυνομία δεν έχει αποσαφηνίσει αν έχει εντοπίσει ή ακινητοποιήσει τον δράστη:

«Ενδέχεται να υπάρχει ένας δράστης που άνοιξε πυρ, δεν έχουμε επιβεβαίωση σχετικά με τα θύματα όμως δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα που κάνει λόγο για δύο πιθανά θύματα» επισήμανε η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Τζένι Χάουζερ στο AFP.

Το μήνυμα του πανεπιστημίου
Την ίδια ώρα το πανεπιστήμιο ανήρτησε στο Twitter το εξής μήνυμα:
«Πυροβολισμοί στο τμήμα 4 της Σχολής Μηχανικής. Πηγαίνετε σε ασφαλείς τοποθεσίες και μην επιτρέψετε την είσοδο σε κανέναν τώρα!».

Φοιτητής του πανεπιστήμιου έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: «Πυροβολισμοί συμβαίνουν τώρα», «Η αστυνομία φωνάζει σε όλους στην αίθουσα Boelter να εκκενώσουν άμεσα», «Ήμουν στο Boelter και είδα την αστυνομία να ακροβολίζεται γύρω από το κτίριο φωνάζοντας σε όλους να τρέξουν».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου