Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ, ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΟΞΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ




Ενώ η Βρετανία βαδίζει προς το κρίσιμο δημοψήφισμα για την παραμονή ή την έξοδο της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, νέα επεισόδια χαρακτηριστικής βίας πολώνουν ακόμα περισσότερο το κλίμα.

Όπως αναφέρεται, μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες έκαψαν 5 Βρετανούς έφηβους με οξύ, την ώρα που περιμείνανε το τρένο. Ο ένας έμεινε τυφλός στο ένα μάτι και 4 άλλοι με πληγές στο πρόσωπο.

Δεν θα δείτε αυτό το συμβάν να αναφέρεται στα καθεστωτικά ΜΜΕ και ούτε κάποιο Ευρωπαίοι δυτικοί πολιτικοί θα κάνουν κάποια καταδικαστική δήλωση σε αυτή τη βαρβαρότητα. Αντίθετα τέτοιου είδους συμβάντα – είδησεις θα λογοκρίνονται και από την ειδησεογραφία.

Αναφορές σε αυτό το θέμα , ή κριτική για τις επιπτώσεις της μουσουλμανικής μετανάστευσης θα γίνονται μόνο από το Facebook και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο χρήστης διακινδυνεύει την απαγόρευση της δημοσίευσης.

Αντ ‘αυτού, θα μας υποχρεώνουν να ανοίγουμε τα σπίτια μας, τα χέρια μας και τα… στους εισβολείς. Αυτό είναι Σαρία και είμαστε αναγκασμένοι πλέον να ζούμε κάτω από αυτήν την βάναυση υποταγή.

Συγκεκριμένα μια ομάδα νέων στέκονταν στο σταθμό Ockendon, στο Essex τις Αγγλίας, όταν τους επιτέθηκαν και τους περιέλουσαν με διαβρωτικό υγρό. Δράστες, μουσουλμάνοι μετανάστες οι οποίοι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ένας από τους εφήβους μένει τυφλός από το ένα μάτι, ενώ ένας δεύτερος κάηκε άσχημα. Άλλοι τρεις νοσηλευτήκαν με τραύματα στο νοσοκομείο.

Αυτό ήταν άλλο ένα προκλητικό και βίαιο περιστατικό και είναι σημαντικό ότι οι υπεύθυνοι έχουν εντοπιστεί για να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Επιβεβαιώθηκε από τις αρχές ότι δύο από τα θύματα υπέστησαν μόνιμους τραυματισμούς που όπως περιγράφονται, θα έχουν σαν αποτέλεσμα να άλλαξει για πάντα τη ζωή τους.



katohika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου