Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ! Η πρόταση του Σκλαβενίτη προς τον Μαρινόπουλο – Πως μπορεί να σωθεί η εταιρεία και οι εργαζόμενοι της
Την πρόταση της για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη διαδικασία εξυγίανσης του Μαρινόπουλου παρουσίασε σήμερα η Σκλαβενίτης κατά τη συζήτηση του αιτήματος για την προστασία της Μαρινόπουλος.


Ειδικότερα, η επιστολή που αναγνώστηκε στο δικαστήριο έχει ως εξής:

«Κύριοι,
Μετά τις πρόσφατες καταιγιστικές εξελίξεις, η I. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ με συναίσθημα ευθύνης απέναντι στην ελληνική οικονομία και αγορά, διερευνά τις πιθανότητες συμμετοχής της, στις ανοιγείσες από τον Όμιλο της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, διαδικασίες εξυγίανσης του άρθρου 99, σε συνεργασία πάντοτε με τους Πιστωτές και τις Δανείστριες Τράπεζες.

Είναι προφανές ότι η τελική συμμετοχή της Ι&Σ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ εξαρτάται από πλήθος προϋποθέσεων, στις οποίες οπωσδήποτε συμπεριλαμβάνεται η διαμόρφωση αποδεκτής συμφωνίας με τον Όμιλο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ και τις Τράπεζες.

Κρίσιμες επίσης προϋποθέσεις είναι, η διενέργεια ικανοποιητικού due diligence (Οικονομικού, Φορολογικού και Νομικού), η έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και οι τυχόν εξ αυτής απορρέουσες ρυθμίσεις, η διατήρηση των υφιστάμενων λειτουργιών και δικτύου καταστημάτων του Ομίλου, αλλά και εν τέλει από λοιπές συνθήκες που είτε θα
διαπιστωθούν είτε θα διαμορφωθούν κατά την χρονική διάρκεια της διαδικασίας εξυγίανσης».

Υπενθυμίζεται ο Σκλαβενίτης στην αρχική του πρόταση είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για συγκεκριμένα καταστήματα της Μαρινόπουλος και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις σε αυτή την πρόταση θα επιμείνει…Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου