Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Αγρότης «φίλησε» με δύναμη την πόρτα της πρώην Αγροτικής Τράπεζας στα Γιαννιτσά




Σε απόγνωση; Χρωστάει και πονάει, όπως χιλιάδες κόσμος;
Αυτά τα δύο στοιχεία συμπεριλαμβάνονται στην πράξη στην οποία προχώρησε σήμερα το μεσημέρι αγρότης από χωριό του Δήμου Πέλλας, ο οποίος αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί ανεβάζοντας το αγροτικό του στις σκάλες και χτυπώντας την είσοδο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς (πρώην Αγροτική), στα Γιαννιτσά.

Μια εικόνα που δεν συνηθίζεται, μια εικόνα που ίσως να βλέπουμε συχνά πυκνά από εδώ και έπειτα, όχι μόνο στη μορφή «αποκλεισμού» εισόδων τραπεζών ή υπηρεσιών δημοσίων οργανισμών, αλλά και άλλες. Κι όσο η απόγνωση προχωρά, τόσο τα φαινόμενα αυτά δεν θα είναι πια στη λίστα των «σπάνιων» αλλά των συνηθισμένων.

Η αστυνομία επενέβη αμέσως, συνέλαβε τον επίδοξο «μπουκαδόρο» διαμαρτυρόμενο, με αποτέλεσμα να ηρεμήσουν αμέσως τα πράγματα, μετά το περιστατικό που τάραξε τους παριστάμενους, καθώς το περιστατικό συνέβη σε ώρα αιχμής.

Το αυτοκίνητο διέλυσε τον κλωβό ασφαλείας της εισόδου, με αποτέλεσμα κάποιες χιλιάδες ευρώ (και προσωρινή διακοπή εργασιών) ζημιά για την τράπεζα, για την αποκατάσταση της οποίας εργάζονταν συνεργεία μέχρι αργά το βράδυ.

Ούτε οι Απόστολοι Παύλος και Πέτρος, η ημέρα των οποίων εορτάζεται σήμερα, δεν μπόρεσαν να σώσουν την ημέρα, η οποία συνοδεύτηκε από ένα μοναδικό περιστατικό, που δείχνει ότι η πυξίδα στη χώρα έχει προ πολλού χαλάσει…






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου