Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Κανείς δεν τους βλέπει αλλά βρίσκονται μπροστά μας





Στις εικόνες βλέπουμε το ατια να βγαίνει απο την Αστροπύλη. Μια θεαματικη απόδειξη για τον τροπο που οι εξωγήινοι μπορουν να ταξιδέψουν απο την μια στην αλλη διάσταση. Ισως με αυτόν τον τρόπο οι εξωγήινοι μπορουν να μετακινούνται με τα διαστημόπλοια τους σε όλο το σύμπαν μεσα σε χρόνο ρεκόρ.

Πρόκειται για μία από τις πιο θεαματικές βιντεοσκοπήσεις που εχουν γίνει ποτε αλλά ο παγκόσμιος τύπος ειναι σιωπηλός και αδιάφορος για την εξωγήινη παρουσία που εξελίσσεται μπροστά στα ματια της ανθρωπότητας.

Τα ΑΤΙΑ είναι σε θέση να γεφυρώσουν τεράστιες αποστάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ειναι ικανά να περάσουν από τη μια στην άλλη διάσταση, και οι δυνατότητες τους φαίνονται ατελείωτες. Ο ήλιος μας ειναι η πιο αγαπητή τους Αστροπύλη...οπως σας εχουμε παρουσιάσει δεκάδες φορές.





Αυτό ακριβώς βλέπουμε στο επόμενο βίντεο που τραβήχτηκε στο Μεξικό.

Στις εικόνες βλέπουμε κάτι που εχει το σχήμα ενος περίεργου σύννεφου αλλα και την μορφή ενός μητρικού ΑΤΙΑ (συμφωνα με την αναφορά στο βιντεο). Ξαφνικά μέσα απο την Αστροπύλη εμφανίζονται τα ΑΤΙΑ όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.









Τα ΑΤΙΑ πανε και έρχονται...αλλάζουν τις διαστάσεις σαν τα πουκάμισα... Μπροστά στα μάτια μας βλέπουμε τα ΑΤΙΑ να εμφανίζονται μεσα απο την συννεφιά με την περίεργη μορφή.

Μπορείτε να φανταστείτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να λάβουν κάποιες σοβαρές απαντήσεις για παρόμοια φαινόμενα με τα ΑΤΙΑ;






Ωστόσο...για το πλήθος δεν βγαίνει καμια σοβαρή πληροφορία προς τα έξω και οι σκηνές στον ουρανό περνάνε απαρατήρητες για το μεγαλύτερο μέρος του γήινου πληθυσμού...δεν ενδιαφέρονται καθόλου διότι δεν εχουν ακόμα καταλάβει οτι δεν ζούμε μόνοι μας μεσα στο άπειρο σύμπαν.

ΚΟΡΑΞ

katohika.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου