Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΩΤΙΑ !!! ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ!!!



Μια φωτογραφία από εξώφυλλο περιοδικού προ 40ετίας της σημερινής… Πασιονάριας της Εκάλης, Λιάνας Κανέλλας, δημοσίευσε γνωστή ιστοσελίδα, για να μας δείξει τι… όμορφη που ήταν στα νιάτα της.

Η συγκλονιστική φωτογραφία της Λιάνας Κανέλλη πριν από ...40 χρόνια.

«Μια φωτογραφία από τη Λιάνα Κανέλλη της δεκαετίας του ’70 δεν θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή βουλευτή του ΚΚΕ, με τον γνωστό δυναμισμό. Εκείνη την εποχή η νυν βουλευτής του ΚΚΕ ήταν εκφωνήτρια των ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση. Ας σημειωθεί ότι ακόμη και πριν από 40 χρόνια ο τίτλος του ρεπορτάζ στο περιοδικό ήταν «Ποιος φοβάται τη Λιάνα Κανέλλη;».




Για σιγά. Πριν από 40 χρόνια είπατε; Δηλαδή, εν έτει 1973. Τότε που -σύμφωνα με την πολιτική ορθότητα- είχαμε «χούντα» και «στρατοκρατία», που «οι κομμουνιστές βασανίζονταν στη Γυάρο και στη Μακρόνησο» κ.τ.λ. Τι έκανε στο εξώφυλλο του περιοδικού η… Πασιονάρια; Μήπως έκανε… αντίσταση στην 21η Απριλίου; Ή μήπως είχε διοριστεί επί 21ης Απριλίου στην ΕΡΤ, γινόμενη μάλιστα η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση, το 1973, στο οποίο εξυμνούσε βεβαίως τον Γ. Παπαδόπουλο και την Επανάσταση…

(ΥΓ): Σίγουρα υπάρχουν (καλά κρυμμένα) και τα σχετικά βίντεο στο αρχείο της ΕΡΤ, αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτά δεν είναι για το… πόπολο.

anoixtomialos.gr

ethnikismos.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου