Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΔΕΙΤΕ LIVE OΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: “NEKΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 148 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ”




ΛΕΕΙ Ο ΟΛΑΝΤ- ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ- ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ!- ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…

Μπροστά σε μια αεροπορική τραγωδία είναι και πάλι ο πλανήτης. Ένα Airbus Α320 συνετρίβη σήμερα στην περιοχή της Μπαρσελονέτ στη νότια περιοχή των γαλλικών Άλπεων, έγινε γνωστό από πηγές της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
Σύμφωνα με μία από τις πηγές αυτές, πρόκειται για ένα αεροπλάνο της εταιρείας Germanwings, θυγατρικής της Lufthansa, που εκτελούσε πτήση ανάμεσα στην Βαρκελόνη (Ισπανία) και το Ντίσελντορφ (Γερμανία).
Η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, πως το αεροπλάνο μετέφερε 142 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα.
TΩΡΑ: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής του Αεροπλάνου! (ΦΩΤΟ)





Δίπλα σε χιονοδρομικό κέντρο η συντριβή του αεροσκάφους – “Mόνο ΣΚΙΕΡ μπορούν να δουν τα συντρίμμια” λέει ο διευθυντής!


Ο πρωθυπουργός και ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ εξέφρασαν φόβους ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.
“Τα αίτια της συντριβής είναι προς το παρόν άγνωστα”, δήλωσε ακόμη στους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός Βαλς. Πρόσθεσε πως ενεργοποίησε τον υπουργικό πυρήνα για την αντιμετώπιση κρίσεων και έστειλε τον υπουργό Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ στον τόπο του δυστυχήματος.
Το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε πως συντρίμμια του Airbus βρέθηκαν κοντά στο χωριό Μπαρσελονέτ, περίπου 100 χλμ. βορείως της Νίκαιας.
To Α320 που συνετρίβη ήταν ηλικίας 24 ετών και περιλαμβανόταν από το 1991 στον στόλο της Germanwings, σύμφωνα με την ηλεκτρονική τράπεζα πληροφοριών airfleets.net.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας είναι στην Στουτγάρδη. Συνολικά η εταιρεία έχει 81 αεροπλάνα στομ στόλο της και εξυπηρετεί 86 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Μέχρι σήμερα δεν έχει καταγράψει κανένα αεροπορικό δυστύχημα.







Ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας δήλωσε πως υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αρχών στην περιοχή, ενώ επί τόπου σπεύδει και ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, ωστόσο, όπως συμπλήρωσε, φαίνεται πως πρόκειται για πολύ δύσβατη περιοχή και οι επιχειρήσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες.
Στον… κόσμο της η German Wings για τη συντριβή του airbus- Πληροφορήθηκε το περιστατικό από τα ΜΜΕ…!



ενημέρωση 13.18
Aεροσκάφος Airbus A320 συνετρίβη πριν από λίγη ώρα στη νότια Γαλλία, στην περιοχή Digne. «Δεν υπάρχουν επιζώντες», ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Φρανσουά Ολάντ σε έκτακτη δήλωσή του για την αεροπορική τραγωδία στις Νότιες Άλπεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας Germanwings (θυγατρική της Lufthansa), το οποίο μετέφερε 142 επιβάτες και είχε έξι άτομα πλήρωμα.

Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο, το οποίο επικαλείται πηγές του υπουργείου Εσωτερικών βρέθηκαν συντρίμμια κοντά σε γαλλικό χωριό.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του “Marigmane” εκτελούσε την πτήση 4U9525 Βαρκελώνη-Ντίσελντορφ και σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στις γαλλικές Άλπεις.

Το μοιραίο αεροσκάφος χάθηκε ενώ πετούσε με ασυνήθιστα χαμηλή ταχύτητα στους 378 κόμβους, στα 6.800 πόδια στις 09.39 τοπική ώρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πριν χαθεί έστειλε σήμα SOS.
ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Δεν υπάρχουν επιζώντες! Δείτε την ανασύνθεση των τελευταίων λεπτών πριν την συντριβή του Airbus A320!

&nbsp
ενημέρωση 12:53

Πριν λίγο ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολλάντ δήλωσε πως δεν αναμένονται επιζόντες…

Aεροσκάφος Airbus A320 συνετρίβη πριν από λίγη ώρα στη νότια Γαλλία, στην περιοχή Digne.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας Germanwings (θυγατρική της Lufthansa), το οποίο μετέφερε 142 επιβάτες και είχε οχτώ άτομα πλήρωμα. Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο, το οποίο επικαλείται πηγές του υπουργείου Εσωτερικών βρέθηκαν συντρίμμια κοντά σε γαλλικό χωριό.
Συντετριμμένος ο Ολάντ – Δείτε τι έγραψε στο twitter για την τραγωδία…

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του “Marigmane” εκτελούσε την πτήση
4U9525 Βαρκελώνη-Ντίσελντορφ και σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στις γαλλικές Άλπεις.

H συντριβή του αεροσκάφους επιβεβαιώνεται από τις γαλλικές αρχές εναέριας κυκλοφορίας.

Το αεροσκάφος χάθηκε στα 6.800 πόδια στις 09.39 τοπική ώρα.






Δείτε το χάρτη με το σημείο συντριβής






Ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας δήλωσε πως υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αρχών στην περιοχή, ενώ επί τόπου σπεύδει και ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, ωστόσο, όπως συμπλήρωσε, φαίνεται πως πρόκειται για πολύ δύσβατη περιοχή και οι επιχειρήσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες.



ενημέρωση 12.50


Ένα Airbus Α320 συνετρίβη σήμερα στην περιοχή της Μπαρσελονέτ στη νότια περιοχή των γαλλικών Άλπεων, έγινε γνωστό από πηγές της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Σύμφωνα με μία από τις πηγές αυτές, πρόκειται για ένα αεροπλάνο της εταιρείας Germanwings, θυγατρικής της Lufthansa, που εκτελούσε πτήση ανάμεσα στην Βαρκελόνη (Ισπανία) και το Ντίσελντορφ (Γερμανία). Η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, πως το αεροπλάνο μετέφερε 142 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένα Airbus A320 της εταιρείας Germanwings συνετρίβη στις νότιες Άλπεις, σύμφωνα με πηγές της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Ντίσελντορφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος είχε 142 επιβάτες και έξι άτομα πλήρωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αεροσκάφος, που εκτελούσε το δρομολόγιο Βαρκελώνη Νττίσλεντορφ και μετέφερε τουρίστες χάθηκε από τα ραντάρ γύρω στις 11 το πρωί ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν βρεθεί συντρίμια σε σημείο των Άλπεων.

makeleio.gr







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου