Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Έρχεται από αύριο το 4ο ράιχ… Έφτασε η γερμανική μπότα



"Γερμανοί αστυνομικοί θα σταλούν από την 1η Μαρτίου στην Ελληνική Κυβέρνηση προκειμένου να υποστηριχθούν οι προσπάθειες φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε" είναι η δήλωση του Τόμας Ντε Μεζιέρ, υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας, που υποστηρίζει πως ο λόγος της μεταφοράς στρατιωτών στην χώρα μας είναι καθαρά για.. υποστήριξη!

Για πρώτη φορά ύστερα από 70 χρόνια και το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου θα έρθουν στον Ελλαδικό χώρο Γερμανικές δυνάμεις και μάλιστα με πρόσκληση, για την αντιμετώπιση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος, που έχει εξελιχτεί σε τεράστια ανθρωπιστική κρίση και απειλή όλη την Ευρώπη.

Η μεταφορά δυνάμεων στον Ελλαδικό χώρο προμηνύει δυσάρεστες εξελίξεις, ενώ είναι άγνωστο και το αν θα μπορέσουν να συνεργαστούν με τις ελληνικές αρχές.

"Η Μέρκελ ζητά από την Ε.Ε να μην εγκαταλείψει την Αθήνα", υποστηρίζει σε άρθρο της η «Le Monde»," προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απίστευτη συμφωνία Γερμανίας-Ελλάδας, που ουσιαστικά θέτει υπό αμφισβήτηση την Εθνική Κυριαρχία της χώρας μας, λίγες μόλις ημέρες μετά τη συμφωνία για περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο!

Την ίδια ώρα, σχολίασε και ο διεθνής τύπος εκτενώς το θέμα της μετακίνησης γερμανικών δυνάμεων στην Ελλάδας, αλλά και το ζήτημα της οικονομικής κρίσης, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το άρθρο της «Bild», το οποίο αναφέρει: "η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στην προσφυγική κρίση, τον φόβο της χρεοκοπίας και την έκρηξη τουρισμού", παρουσιάζοντας ουσιαστικά την χώρας μας σε κρίσιμη κατάσταση και ανυπεράσπιστή... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου