Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ….ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μην νομίζεται ότι αυτό είναι μια κακόγουστη φάρσα, ή μια ακόμα δημοσιογραφική ανοησία που προσβάλλει την σοβαρότητα μας. Μέσα στο μεγάλο άγχος που έχει καταβάλλει την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας καθώς τα προβλήματα της συνεχώς αυξάνονται και τα αδιέξοδα πολλαπλασιάζονται, προσπαθούν να συμμαχήσουν ακόμα και με τον διάβολο για να αντιμετωπίσουν τον κύριο εχθρό τους, που δεν είναι άλλος από την Ρωσία.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Cumhürriyet, (15/2) με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Bakan İsmet Yılmaz dan UFO açıklaması», δηλαδή, «Δήλωση του υπουργού (Άμυνας) Ισμέτ Γιλμάζ για τους UFO», ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δέχτηκε επερώτηση στην τουρκική βουλή για ένα μεγάλο κονδύλι της κυβέρνησης που αφορά επαφές με… εξωγήινους. Μάλιστα!




Όπως ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν αναπτύξει ένα τέλειο δορυφορικό σύστημα, (δορυφορική κατασκοπεία), που επιδιώκει εκτός των άλλων την άμεση επαφή με εξωγήινους και για τον λόγο αυτό η τουρκική κυβέρνηση έχει διαθέσει ένα μεγάλο κονδύλι από τον προϋπολογισμό για αυτόν τον σκοπό προς ενίσχυση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Μάλιστα ανέφερε ότι για τον ίδιο σκοπό το υπουργείο Άμυνας συνεργάζεται με το υπουργείο Επικοινωνιών Ναυσιπλοΐας και Πληροφοριών.

Το θέμα τέθηκε γιατί κάποιοι θεώρησαν πως το ποσό αυτό που διατίθεται για απόκτηση από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σύνδεσμο με εξωγήινους, προφανώς για την απόκτηση εξωγήινης στρατιωτικής τεχνολογίας, είναι πολύ μεγάλο και δεν συνάδει με τα προβλήματα της τουρκικής οικονομίας που τελευταία με τα ρωσικά εμπάργκο συνεχώς αυξαίνονται.

Κάποιοι όπως φαίνεται στην Άγκυρα τώρα πιστεύουν πως θα βρουν… εξωγήινους και με την τεχνολογία τους θα κατατροπώσουν την ρωσική απειλή.

İnsallah!!!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
nikosxeiladakis.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου