Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ σε «κόκκινο» συναγερμό η χώρα – «Βουλιάζει» η επικράτεια από μουσουλμάνους – Ανθρωπιστική κρίση προ των πυλών






Η απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τα σύνορα φαίνεται πως θα αποβεί μοιραία για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Χιλιάδες επί χιλιάδων μουσουλμάνοι καταφθάνουν στην χώρα μας από την Τουρκία, με τις οικογένειες να επιτρέπεται να διέρχονται στην Ευρώπη, ενώ οι νεαροί άνδρες, οι οποίοι είναι μόνοι τους και έτοιμοι για όλα, παραμένουν εδώ.

Σήμερα, άλλοι 1.700 παράνομοι μετανάστες έφθασαν από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου στον Πειραιά. Οι 1.692 από αυτούς ήρθαν με το πλοίο Αριάδνη από Χίο και Μυτιλήνη ενώ άλλοι 12 θα φτάσουν αργότερα από Ρόδο και Κω με το πλοίο Blue Star 2.

Συνολικά τις τρεις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας περί τους 9.000 μουσουλμάνους από τα νησιά.

Άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τις νέες αφίξεις, αν και πόσοι, δηλαδή, θα ξεκινήσουν προς Ειδομένη και πόσοι θα εγκατασταθούν στο κέντρο κράτησης του Σχιστού ή σε άλλα σημεία στην Αττική καθώς ήδη υπάρχει ασφυξία σε όσες δομές έχουν δημιουργηθεί στην πρωτεύουσα.

Η κυβέρνηση σκέφτεται μάλιστα να μοιράσει τους λαθραίους μετανάστες σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να πλημμυρίσει η χώρα ισλαμιστές, μέσα στους οποίους έχουν σίγουρα παρεισφρήσει πράκτορες της Τουρκίας, η οποία συνεννοείται με τα Σκόπια εις βάρος του ελληνικού κράτους.
Μεταξύ των υποψήφιων σημείων είναι μια τοποθεσία έξω από τον Βόλο, που ανήκει στον Δήμο και την Εκκλησία, μία τοποθεσία στην Ήπειρο σε παλαιό στρατόπεδο καθώς και οι εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στον ΟΛΘ.

Στα Διαβατά καταφθάνουν από τα ξημερώματα δεκάδες λεωφορεία με μουσουλμάνους, για να εγκατασταθούν στο κέντρο υποδοχής, παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων τις προηγούμενες ημέρες, οι οποίοι βλέπουν την λαίλαπα να έρχεται.

Η αστυνομία έχει στήσει ένα κλοιό σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από την είσοδο του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου μέσα από τον οποίο δεν επιτρέπει σε κανέναν την είσοδο πέρα από μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που έχουν κληθεί για να… συνδράμουν.
Στην κυβέρνηση η κατάσταση επιχειρείται να αντιμετωπιστεί με επικλήσεις στις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρότι αυτό στο παρελθόν έχει αποδειχτεί άκαρπη τακτική. Άραγε υπάρχουν κυβερνητικά στελέχη που να έχουν αντιληφθεί τι πρόκειται να έρθει;

Σε περίπτωση που αριθμός των εγκλωβισμένων μουσουλμάνων ξεπεράσει τις δυνατότητες της χώρας, αν δεν τις έχει ήδη περάσει, τότε η κυβέρνηση εμφανίζεται ανέτοιμη, όχι μόνο για τη στέγασή τους, αλλά και για την υγιεινή τους, την περίθαλψή τους, τη διατροφή τους και την καταγραφή τους.

Τότε θα αρχίσουν τα εγκλήματα κατά των πολιτών, καθώς οι παράνομοι μετανάστες θα πρέπει κάπως να θραφούν.

Αν δεν βρεθεί λύση είτε με επαναπροώθηση των παράτυπων μεταναστών στην Τουρκία είτε με προώθησή τους στην Ευρώπη, η Ελλάδα κινδυνεύει άμεσα με ανθρωπιστική κρίση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου