Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Γιατί όλοι ξαφνικά κατηγορούν τη Μονσάντο για τη μικροκεφαλία; Το κόλπο του ταχυδακτυλουργού!




Ξαφνικά γέμισε το ίντερνετ με δημοσιεύματα που κατηγορούν τη Μονσάντο ότι ευθύνεται για τη μικροκεφαλία και όχι ο ιός Ζίκα. Ο λόγος; Καθαρά ταχυδακτυλουργικό τρικ!


Κι όταν λέμε γέμισε, δεν είναι υπερβολή, αφού τα βλέπεις παντού -Ελληνικά και ξένα- όχι μόνο από ανεξάρτητους μπλόγκερς ή ακτιβιστές, αλλά ακόμα και από συστημικά ιστολόγια. Άλλοι πάλι, σε μικρότερο βαθμό, βιάστηκαν να κατηγορήσουν τα εμβόλια για την εμφάνιση του φαινομένου. Δυστυχώς, η αιτία είναι πολύ χειρότερη…

Πριν ακόμα κυκλοφορήσει η εκδοχή “Μονσάντο”, πολλοί είχαν γράψει –κι εμείς από τους πρώτους– ότι όλα δείχνουν πως η μικροκεφαλία είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής των πειραμάτων με τα ΓΤ κουνούπια που έχουν απελευθερώσει στην περιοχή. Μάλιστα είχαμε αναφερθεί στο θέμα αυτών των πειραμάτων και 2-3 χρόνια πριν, όταν σκόπευαν να τα ξεκινήσουν, κρούοντας από τότε τον κίνδυνο.

Τα μεταλλαγμένα αυτά κουνούπια, υποτίθεται θα ζευγαρώσουν με τα κανονικά και θα τα καταστήσουν στείρα. Κι ενώ έχουμε ήδη την βρετανική εταιρία Oxitec που κατασκευάζει και εφαρμόζει αυτές τις πρακτικές, κι άλλοι επιστήμονες, μάλιστα Έλληνες, βγαίνουν “στην αγορά” με επίσης ΓΤ κουνούπια για να καταπολεμήσουν την ελονοσία, αυτή τη φορά. Δημοσιεύτηκε στο Βήμα:


Τα μεταλλαγμένα κουνούπια συνεχίζουν να μολύνουν τους ανθρώπους με το παράσιτο της ελονοσίας. Όμως τα πειράματα σε κλωβούς έδειξαν ότι όταν αυτά τα στείρα κουνούπια διασταυρωθούν με κανονικά κουνούπια, μεταφέρουν σε πάνω από το 90% των απογόνων τους τα γονίδια της στειρότητας, με αποτέλεσμα να γίνονται και αυτοί στείροι. Έτσι, ελπίζεται ότι, μετά από μερικές διαδοχικές γενεές, σχεδόν όλος ο πληθυσμός των κουνουπιών-φορέων σε μια περιοχή θα έχει εξαλειφθεί.

Διαβάσατε καλά, αγαπητοί αναγνώστες; «μεταφέρουν σε πάνω από το 90% των απογόνων τους τα γονίδια της στειρότητας». Το καταλάβατε; Το ξαναγράφω:
«μεταφέρουν σε πάνω από το 90% των απογόνων τους τα γονίδια της στειρότητας».

Ποιος είναι ένας από τους πιο βασικούς φόβους που έχει δημιουργήσει το τεράστιο παγκόσμιο αντιεμβολιαστικό κίνημα; Εκτός από τον αυτισμό και τις άλλες επιπτώσεις στην υγεία, η βάσιμη υποψία ότι τα εμβόλια περιέχουν το γονίδιο της στειρότητας: Έγκριση του πρώτου εμβολίου στον κόσμο κατά της ελονοσίας από την Ε.Ε. Μάλιστα οι πλέον υποψιασμένοι σε αυτό το θέμα είναι: Η Αφρο-αμερικανική κοινότητα ξεσηκώνεται ενάντια στα εμβόλια

Βλέπουμε ότι έχει στηθεί μια τεράστια βιομηχανία, που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου: Από τη μια βγάζει χρήμα με το τσουβάλι από την άλλη κόβει ζωές – τωρινές και δυνάμει μελλοντικές.

Όμως ολοένα και κερδίζει έδαφος το κίνημα κατά των εμβολίων, όλο και περισσότεροι γονείς γίνονται σκεπτικοί και αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Τα νέα μαθαίνονται. Το ίντερνετ βοηθάει σε αυτό. Πρέπει λοιπόν να βρεθεί άλλος τρόπος που θα τα αντικαταστήσει κι αυτός θα μπορούσε να είναι το μεταλλαγμένο κουνούπι που “προσφέρει” απλόχερα το γονίδιο της στειρότητας – μόνο στα κουνούπια;

Φαίνεται ότι όχι μόνο, αλλά και στους ανθρώπους, με μερικές απροσδόκητες εξελίξεις: αν δεν καταστήσει στείρα μια γυναίκα ή αν αυτή βρίσκεται ήδη σε κάποιο αρχικό στάδιο της εγκυμοσύνης, τότε δημιουργείται η “παρενέργεια”: η μικροκεφαλία.

Είναι τυχαίο ότι η πλέον βεβαρημένη περιοχή με το “ξέσπασμα” Ζίκα είναι η περιοχή όπου απελευθερώθηκαν τα ΓΤ κουνούπια;
Juazeiro, Βραζιλία – ο τόπος όπου τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια τέθηκαν για πρώτη φορά στο φυσικό περιβάλλον.Χάρτης που δείχνει τη συγκέντρωση των υπόπτων κρουσμάτων Ζίκα που σχετίζονται με περιπτώσεις μικροκεφαλία στη Βραζιλία.

Και ο ΠΟΥ επιβεβαιώνει τις υποψίες μας

Δεν είμαστε έτοιμοι για εμβόλιο, θα αργήσει να ετοιμαστεί, θα πάρει χρόνο να δοκιμαστεί κλπ δηλώνει ο ΠΟΥ, προς μεγάλη έκπληξη, αφού συνήθως, Δευτέρα ξεσπάει ένας ιός, μέχρι το τέλος της εβδομάδας κυκλοφορεί και το εμβόλιο! Υπερβάλω; Για δείτε πως σε χρόνο ρεκόρ το ετοίμασαν και το δοκίμασαν για τον Έμπολα.

Ο ΠΟΥ ανοίγει το δρόμο για τη χρήση των γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών για την καταπολέμηση του Ζίκα -άρθρο της Guardian, που επιβεβαιώνει του λόγου μου το αληθές. Περιέργως ξέχασαν να το μεταφράσουν τα ελληνικά ΜΜΕ και δεν έγινε ούτε viral. Ο ΠΟΥ ζητάει χρήματα -μερικά εκατομμύρια- ζητάει fast track έρευνες για εμβόλια ΚΑΙ έλεγχο των κουνουπιών! «Ο ΠΟΥ ονομάζει την καταπολέμηση κουνουπιών ως την πιο άμεση γραμμή άμυνας».

Όπως δυστυχώς βλέπετε, το τέρας που λέγεται Μονσάντο και είναι ήδη καμένο χαρτί στις συνειδήσεις των περισσοτέρων, είναι ο εύκολος στόχος για “ενοχοποίηση” (ακόμα και η κατευθυνόμενη, πρακτορική Greenpeace τα βάζει μαζί της για το θεαθήναι) προκειμένου οι ταχυδακτυλουργοί να κάνουν τα τρικ τους. Αυτή τη φορά παίζει ρόλο “θύματος” κι εύκολου δολώματος για να στρέψει την προσοχή αλλού όσο θα ετοιμάζεται το “πρότζεκτ μεταλλαγμένο κουνούπι” που, πριν προλάβουμε να πούμε «ΜΗ!», θα έχει απελευθερωθεί παντού και θα εκτελέσει το σκοπό για το οποίο έχει σχεδιαστεί: Θα σπείρει παντού το γονίδιο της στειρότητας.

Ποιος και πως θα προλάβουμε να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε; Ήδη στην Κρήτη έχουν γίνει ανάλογες “δοκιμές” – οι Κρητικοί το ξέρουν; Συμφώνησαν;


Εκτός από κουνούπια, η Oxitec έχει επίσης δημιουργήσει στείρους αρσενικούς δάκους, οι οποίοι δοκιμάστηκαν σε μικρή κλίμακα στην Κρήτη και περιμένουν τώρα έγκριση για χρήση στους ελαιώνες της Ισπανίας. [διαβάστε περισσότερα]

Φυσικά η, κατά όλα τα άλλα, εγκληματική Μονσάντο αρνείται την οποιαδήποτε σχέση με τα συμπτώματα της μικροκεφαλίας, αλλά όπως αναφέρει και το tech times: «Questions have been raised about the sudden spike of microcephaly in Brazil, particularly because of the absence of a surge in other regions hit by the Zika virus». Με λίγα λόγια, Ζίκα έχουμε κι αλλού, αλλά μικροκεφαλία μόνο σε ένα μέρος. Που; Ρωτήστε τον ΠΟΥ, που θέλει να αμολήσει κι άλλα κουνούπια μεταλλαγμένα!


© AllNewz

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου