Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΦΙΑΚΙΑΝΑΚΗ - ΒΡΟΜΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ



Προχθές ο ΣΥΡΙΖΑ μας ανέφερε δημόσια, ότι μετά το μπάχαλο που δημιούργησε με τις τηλεοπτικές άδειες (και που είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξει σε μέγα πολιτικό φιάσκο, καθώς στερείται νομικής βάσης), θα ακολουθήσει η δήθεν εξυγίανση του ίντερνετ. Σε χρόνο ντε-τε από την δήλωση και δίχως ίχνος ντροπής ή διακριτικότητας …«ξηλώνουν» τον πολυβραβευμένο αρχηγό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχο Μανώλη Σφακιανάκη. Έναν από τους ελάχιστους (και μετρημένους στα δάχτυλα) ανώτατους αξιωματικούς της Ελ.ΑΣ., με τόσο εξαίρετο έργο και αμέτρητες διακρίσεις.
Και μόνο από το γεγονός του ξηλώματος Σφιακανάκη, βρωμάει διαπλοκή από τη σελήνη. Διότι ο Μανώλης Σφακιανάκης ως αδιάφθορος αξιωματικός, δεν υπήρχε περίπτωση να συναινέσει σε οποιαδήποτε βρομοδουλειά τους.
Φίλες & φίλοι, το πράγμα έχει φτάσει στα άκρα προ πολλού και αν δεν σηκωθείτε από τους καναπέδες σας, θα βρεθείτε λίαν συντόμως σε ένα δρόμο δίχως επιστροφή. Δεν θα έχετε καν τη μπλε Ελληνική αστυνομική ταυτότητα.
Υ.Γ. Να αναφέρω δε ότι στις πρόσφατες κρίσεις των αξιωματικών, δεν προβίβασαν τον Μανώλη Σφακιανάκη όπως του άξιζε, αλλά τον κράτησαν στον ίδιο βαθμό!
Υ.Γ. Το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι προσωπικό του έργο και το ότι εκατοντάδες παιδιά σας δεν έχουν κακοποιηθεί το χρωστάτε στον Μανώλη Σφιακιανάκη, τον ακούραστο και «ξάγρυπνο» φρουρό του διαδικτυακού χώρου στην Ελλάδα.


Βασίλης Κασιμάτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου