Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Διεθνές Συνέδριο για Μυστική Παρενόχληση Αμάχων [β’ μέρος] |Burn after reading



Το περασμένο φθινόπωρο, στις 1-2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε παγκόσμιο συνέδριο στο Βερολίνο με θέμα την μυστική παρενόχληση αθώων πολιτών με διάφορα μέσα, κυρίως με non lethal weapons (μη φονικά όπλα)



Το β΄μέρος που παρουσιάζουμε από το ετήσιο συνέδριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχει ως στόχο να δημιουργήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την συγκεκαλυμμένη παρενόχληση των πολιτών. Όχι μόνο πληροφοριοδότες, ακτιβιστές και πολιτικοί αντίπαλοι είναι στοχευμένοι, αλλά και χιλιάδες αθώοι πολίτες υποβάλλονται σε μη συναινετικά πειράματα και δοκιμές και ελέγχου του νου πειραματισμό με αυτά τα όπλα και συγκεκαλυμμένη παρενόχληση από την κοινότητα (μη) κυβερνητικών οργανισμών.

Στο συνέδριο που ασχολήθηκε με αυτά τα ζητήματα πήραν μέρος γνωστοί επιστήμονες και ακτιβιστές για να ενημερώσουν το κοινό σε μια προσπάθεια να βρεθούν λύσεις για όσους ήδη υποβάλλονται σε τέτοια μαρτύρια και να σταματήσει κάποια στιγμή αυτή η άνανδρη καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σταδιακά θα σας παρουσιάσουμε κάποιες από τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες. Δυστυχώς είναι στα αγγλικά κι όπως δεν υπάρχει τρόπος να υποτιτλιστεί όλο αυτό το υλικό, όσοι έχετε δυσκολία ζητήστε τη βοήθεια κάποιου φίλου. Έτσι κι αλλιώς όσοι περισσότεροι ενημερωθούν τόσο το καλύτερο. Αυτό είναι το β’ μέρος:
Η Τεχνολογία ως ψευδοθεός: Η αίρεση αυτών που εκθέτουν την μυστική παρενόχληση



Γιατί τα θύματα μυστικής παρενόχλησης θεωρούν ότι είναι τόσο δύσκολο να πείσουν τους άλλους να πάρει τους ισχυρισμούς τους στα σοβαρά;

Ένας λόγος είναι ότι ο χριστιανισμός έχει μειωθεί, ένα μεγάλο μέρος της Δύσης έχει αγκαλιάσει μια νέα ειδωλολατρία: τη «θρησκεία» της τεχνολογικής προόδου και της καινοτομίας.

Αυτή η ψεύτικη θρησκεία υπόσχεται μια διαδρομή προς τη σωτηρία μέσω του ψεύτικου θεού της τεχνολογίας, των οποίων οι αρχιερείς – η τεχνοκρατική ελίτ – ενεργούν ως ενδιάμεσοι μεταξύ της τεχνολογίας και του ανθρώπου.

Σύμφωνα με τα δόγματα αυτής της ψεύτικης θρησκείας, η τεχνολογία και οι διαχειριστές της είναι βασικά καλοί. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός που αμφισβητεί αυτόν τον μύθο της καλοσύνης, και εκθέτει την δυστοπική, αναμφισβήτητα σατανική φύση της τεχνοκρατικής ιεροσύνης και το ψεύτικο θεό που αντιπροσωπεύει, θα θεωρηθεί ως αιρετικός.

Από τη σκοπιά της ψεύτικης θρησκείας και των αρχιερέων της, τα θύματα μυστικής παρενόχλησης είναι ασυνήθιστα επικίνδυνα αιρετικοί. Οι ισχυρισμοί τους αποκαλύπτουν ότι τα στοιχεία από τις τεχνοκρατικές ελίτ είναι κυριολεκτικά σατανικά – όχι μόνο με την έννοια του Φάουστ της επιδίωξης αρμοδιοτήτων ενός Θεού, αλλά επίσης και με την έννοια του Girard, της διεξαγωγής διαβολικών διώξεων.

Παρακολουθήσετε την ομιλία του και τις δυο μέρες του συνεδρίου στα δυο παρακάτω βίντεο




Διεθνές Συνέδριο για Μυστική Παρενόχληση Αμάχων [α’ μέρος] |Burn after reading

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου