Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Χρονικά από το Μέλλον: Μια αληθινή ιστορία κρυμμένη από τους Τέκτονες τώρα αποκαλύπτεται !



« Χρονικά από το Μέλλον » μια αξιοσημείωτη ιστορία για ένα παράξενο και απίστευτο γεγονός που βιώνεται από τον Paul Amadeus Dienach, τον συγγραφέα, ο οποίος έζησε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, στην κεντρική Ευρώπη.
Ο Dienach ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια ενός έτους σε κωματώδη κατάσταση, που προέκυψε από μια σοβαρή ασθένεια, η συνείδηση ​​του ταξίδεψε στο μέλλον σε ένα διαφορετικό σώμα και έμεινε εκεί για όλη τη διάρκεια του κώματος του. Αν και αυτό ακούγεται αδύνατο και μάλιστα ευφάνταστο,η γραπτή αναφορά του Dienach ελήφθη πολύ σοβαρά από τους Ελευθεροτέκτονες, που κράτησαν το βιβλίο του ως ένα καλά φυλαγμένο μυστικό.
Υπάρχουν πολλά βιβλία που περιέχουν τις προφητείες και τα οράματα των φαινομένων στο μέλλον, ωστόσο, κανένας έρθει κοντά με τις περίεργες συνθήκες που συνέβη στον Dienach σχεδόν πριν από έναν αιώνα. Μόνο λίγοι εκλεκτοί είχαν ποτέ το προνόμιο της ανάγνωσης λεπτομερείς χρονικό Dienach των γεγονότων, όπως ακριβώς ένας μικρός αριθμός αντιτύπων τυπώθηκαν και δημοσιεύτηκαν στην Ελλάδα.
Αλλά τώρα, για πρώτη φορά, οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν απίστευτη ιστορία Dienach και να ακούσει τις αποκαλύψεις του για το μέλλον και το επόμενο εξελικτικό βήμα για την ανθρωπότητα.
Ποιος είναι ο συγγραφέας του βιβλίου;



Ο Paul Amadeus Dienach, ήταν καθηγητής της γερμανικής γλώσσας. Αυτός δεν ήταν συγγραφέας ούτε ο ίδιος ποτέ σκόπευε να γράψει ένα βιβλίο. Μάλλον, το «Χρονικά από το Μέλλον » δημοσιεύεται από το ημερολόγιό του που περιέχει λεπτομερή περιγραφή των εμπειριών του.
Ο Dienach έπασχε από μια σπάνια μορφή εγκεφαλίτιδας ληθαργικής ( «ασθένεια του ύπνου»), και το 1921, έπεσε σε κώμα και παρέμεινε έτσι για έναν ολόκληρο χρόνο σε ένα νοσοκομείο της Γενεύης.
Ποια ήταν η εμπειρία του;
Όταν Dienach ξύπνησε από το κώμα του, ηχογράφησε στο ημερολόγιό του ότι είχε ξυπνήσει και να γνωρίζουν το σύνολο του χρόνου, αλλά όχι στο χρόνο, ούτε τον τόπο στον οποίο το σώμα του θέσει. Dienach ανέφερε ότι η συνείδηση ​​του ταξίδεψε στο σώμα ενός άλλου άνδρα, ο Andrew Northam, κατά το έτος 3906 μ.Χ..
Σύμφωνα με τον Dienach, άτομα που κατά το έτος 3906 μ.Χ. συνειδητοποίησε ότι μια διαφορετική συνείδηση ​​είχε εισέλθει στο σώμα του Ανδρέα Northam, και έτσι του έδειξε και εξήγησε τα πάντα για την εποχή τους, καθώς και τι ακριβώς είχε συμβεί από τον 21 ου αιώνα μέχρι μέχρι σήμερα έτος της ηλικίας τους, δείχνοντας το δρόμο που η ανθρωπότητα είχε ακολουθήσει.
Ο Dienach ανέφερε ότι ένα νέο είδος ανθρώπου, που ονομάστηκε Homo Occidantalis Novus, θα ακολουθήσει η σημερινή Homo sapiens, και στα απομνημονεύματά του, ιχνηλατεί τα βήματα, τόσο καλό και κακό, που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια των χιλιετιών.
Ο Dienach ποτέ δεν αναφέρθηκε το λογαριασμό του σε όποιον τη στιγμή από φόβο μήπως θεωρούν τρελό και εκθέτοντας τον εαυτό του σε γελοιοποίηση, τόσο στην καριέρα του και την προσωπική ζωή.
Πώς προσωπικό ημερολόγιο του έρχονται να δημοσιευθεί;






Στην ηλικία των 36, με εύθραυστη υγεία και μετά την ανάκτηση από το κώμα,ο Dienach αποφάσισε να πάει στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 1922 με στόχο τη βελτίωση της υγείας του, λόγω του ήπιου κλίματος, καθώς επίσης και να διδάξει Γερμανικά για φοιτητές. Ένας από τους μαθητές του ήταν ο Γιώργος Παπαχατζής, ο οποίος αργότερα έγινε ο Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελλάδα, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Φιλοσοφικής Εταιρείας και ένας από τους μεταρρυθμιστές του Διοικητικού Δικαίου στην Ελλάδα, καθώς και ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του αριθμού των μυστικές κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων και των Ελευθεροτεκτόνων.
Δύο χρόνια αργότερα, βλέποντας την υγεία του γίνονται χειρότερα και γνωρίζοντας ότι ο θάνατός του ήταν επικείμενη, Dienach αποφάσισε να πάει στην Ιταλία. Αλλά πριν φύγει, είχε ανατεθεί πιστός μαθητής του, Παπαχατζής, με ένα χαρτοφύλακα γεμάτο σημειώσεις, λέγοντάς του ότι αν ήθελε να τα διαβάσετε στο μέλλον, αυτό θα τον βοηθήσει με τη γερμανική του. Είπε αντίο στο νεαρό φίλο και το αριστερό του. Πέθανε από φυματίωση κατά το πρώτο εξάμηνο του 1924.
Ο Γιώργος Παπαχατζής μετέφρασε τις σημειώσεις του Dienach σταδιακά μέσα σε μια περίοδο 14 χρόνια - από το 1926 έως το 1940. Ήταν έκπληκτος από τις σημειώσεις που Dienach τον είχε αφήσει. Αρχικά πίστευε ο δάσκαλός του είχε γράψει ένα μυθιστόρημα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Αλλά όπως ο ίδιος συνέχισε να διαβάζει, κατάλαβε ότι αυτό που μετέφραζε ήταν απομνημονεύματα Dienach του.
Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος και ο εμφύλιος πόλεμος που ακολούθησε στην Ελλάδα έκανε τον Παπαχατζή να σταματήσει τη μετάφραση των σημειώσεων του Dienach . Αλλά αργότερα, 1952-1966, ο Παπαχατζής προσπάθησε να εντοπίσει τον Dienach ή Dienach είναι συγγενείς με το ταξίδι στην Ζυρίχη στις δώδεκα ξεχωριστές περιπτώσεις. Εκείνος δεν μπορούσε να βρει συγγενείς ή οποιοδήποτε ίχνος Dienach. Έτσι, το συμπέρασμά του ήταν ότι Dienach (που πολέμησαν κατά τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο στο πλευρό των Γερμανών) είχε αλλάξει το όνομά του κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, μια χώρα που είχε πολεμήσει κατά των Γερμανών στον πόλεμο.
Μόλις μεταφραστεί, Παπαχατζής μοιράζονται τις σημειώσεις μόνο μέσα σε πολύ κλειστό κύκλο μασονική συμμετοχή μελών του ανώτερου βαθμού. Οι σημειώσεις κυκλοφόρησαν και πληροφορίες της υψίστης σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας, και μεταξύ των Τεκτόνων, ο Dienach θεωρήθηκε προφήτης της σύγχρονης εποχής.
Οι εκδοτικές προσπάθειες και η επίθεση της Εκκλησίας
Μέχρι το 1972, οι μεταφραστεί νότες Dienach ήταν διαθέσιμες εντός των στενών φιλοσοφικές και μασονικά κύκλους. Πίστευαν ότι δεν θα πρέπει να διατίθενται οι πληροφορίες για τις μάζες, δεδομένου ότι ήταν αμφιλεγόμενη και πολλοί δεν θα χειριστεί τις πληροφορίες καλά. Αλλά ο Γιώργος Παπαχατζής δεν συμφωνούν.
Το 1972, κατά τη διάρκεια της δικτατορίας στην Ελλάδα, Παπαχατζής δημοσίευσε τις σελίδες του ημερολογίου του Dienach και ήρθε αμέσως κάτω από την επίθεση. Έχασε τη δουλειά του, κατηγορήθηκε ως αιρετικός από την Εκκλησία, και τα αντίγραφα του βιβλίου γρήγορα εξαφανίστηκε. Μόνο λίγα αντίτυπα παρέμειναν.

Δεύτερη έκδοση του ημερολογίου του Παύλου Dienach του
Μια άλλη προσπάθεια κατά τη δημοσίευση έγινε το 1979, σε μια περίοδο που η Ελλάδα είχε μεταβεί σε μια δημοκρατία μετά την ανατροπή της δικτατορίας. Ωστόσο, και πάλι τα βιβλία εξαφανίστηκε και ήταν μόλις αναφέρθηκε και πάλι, εκτός από τους λίγους που γνώριζαν την ύπαρξή της.
Τριάντα χρόνια αργότερα και το βιβλίο δεν ήταν ποτέ έξω από την Ελλάδα, και σχεδόν όλοι αγνοείται η ύπαρξή του, εκτός από Ραδάμανθυς Αναστασάκης, υψηλόβαθμοι πρώην μέλος πολλών μυστικών κοινωνιών (και δάσκαλος σήμερα, συγγραφέας και εκδότης), ο οποίος αποφάσισε να δημοσιεύσει το βιβλίο μια μικρή κλίμακα, ακριβώς όπως στο παρελθόν γράφτηκε. Το τεράστιο μήκος του βιβλίου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δόθηκε στη δημοσιότητα από μια μικρή εκδοτική εταιρεία που δεν έχουν τα μέσα για να το διαφημίσουν, σήμαινε ότι έγινε χαθεί ανάμεσα στα χιλιάδες άλλα βιβλία.
Κανονικά για πρώτη φορά
Όταν απομνημονεύματα του Dienach που δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά, ήταν δύσκολο να διαβαστούν, που περιέχει πάνω από 800 σελίδες των ακατέργαστων σημειώσεις. Dienach δεν σκόπευε ποτέ ημερολόγιό του που θα δημοσιευθεί ως βιβλίο, και απλά καταγράφονται ό, τι μπορούσα να θυμηθώ από το ένα έτος εμπειρίας του όταν ήταν στην κώμα, μαζί με άλλες αναμνήσεις από το παρελθόν του, κάνοντας την ουσία της ιστορίας είναι δύσκολο να εξαχθούν.
Τώρα, για πρώτη φορά , το ημερολόγιο Dienach έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και επιμέλεια, παρουσιάζοντας τα βασικά στοιχεία της ιστορίας του σε μια εύκολη στην ανάγνωση μορφή, μαζί με εκπληκτική εικόνες που φέρνουν στη ζωή την αληθινή ουσία της εμπειρίας του.
Αυτό το βιβλίο θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή μας, γιατί αν αυτό που λέει είναι αλήθεια, ο Dienach θα σας δείξει τι επιφυλάσσει το μέλλον για την ανθρωπότητα ...
Αχιλλέας Συρίγος


Μετάφραση -Επιμέλεια ®1Greek
πηγή:www.ancient-origins.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου