Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ φως ΤΑΡΑΖΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ και ΔΙΑΒΑΤΕΣ (video)




Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν είναι πολλά τα περίεργα φαινόμενα που αναστατώνουν τους ανθρώπους και καταγράφονται από κάμερες, πόσο μάλλον από κάμερες που ελέγχουν την κυκλοφορία στους δρόμους.


Ένα περίεργο συμβάν φαίνεται πως συνέβη σε δρόμο της Κίνας, όταν κάποια στιγμή μέσα στην νύχτα, σε κάποια διασταύρωση εμφανίζεται αστραπιαία ένα καμπυλωτό φως, λες και έπεσε από τον ουρανό…

Τέτοια videos δεν κυκλοφορούν συχνά, ενώ συχνότερα λέγεται πως είναι είναι κατασκευασμένα και απάτες. Όμως…

Παρατηρήστε την αντίδραση του ανθρώπου στο μηχανάκι και ενός άλλου που πλησιάζει σαν να θέλει να εξακριβώσει τι μπορεί να ήταν αυτό που είδαν να «πέφτει» ή να περνάει από δίπλα τους:




Σαφώς, είναι νωρίς ακόμα για να αποφανθούμε τι συνέβη, όμως μπορούμε να δώσουμε κάποιες ιδέες που πιθανόν να εξηγούν το φαινόμενο.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για την αντανάκλαση κάποιου κεραυνού ή κάποιου φωτός από κάποια λάμπα δρόμου που στιγμιαία αυξήθηκε η τάση ρεύματος που την ηλεκτροδοτούσε.

Αν βάλουμε το video να παίξει σε αργή ταχύτητα τότε ενδεχομένως θα διαπιστώσουμε πως το φως κινείται και «παίρνει στροφή», άρα πιθανόν να πρόκειται για κάποια φωτεινή και ταχύτατη οντότητα.

Φυσικά, δεν λείπουν και τα σενάρια για ΑΤΙΑ και άλλα παράδοξα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου