Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Nέες επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μεταξύ Λέσβου και Δαραδανελίων - Πόσο είναι εφικτή η πρόκλησή τους από HAARP και όπλα Tesla; (βίντεο)





του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Τι συμβαίνει με την σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Λέσβου που εφάπτεται αυτής των Δαρδανελίων όπου και εκεί παρατηρούνται συνεχόμενες, επιφανειακές και έντονες σεισμικές δονήσεις τις τελευταίες ημέρες;

Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε σήμερα στην Τουρκία τις πρώτες πρωϊνές ώρες (7:44).

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 58 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μυτιλήνης και 16 χιλιόμετρα δυτικά του Μπεχράμ, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 6 χιλιόμετρα.

Δυο όμως σεισμικές δονήσεις μεγαλύτερες των 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή της Μικρασιατικής Τρωάδας, όπου τις τελευταίες μέρες παρατηρείται έντονη σεισμική δραστηριότητα.

Υπενθυμιζεται ότι τις δύο προηγούμενες ημέρες, με επίκεντρο στην ίδια περιοχή καταγράφηκαν τρεις σεισμοί πάνω από 5 Ρίχτερ και πολύ μικρό εστιακό βάθος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο πρώτος σεισμός ήταν έντασης 4,3 βαθμών, είχε εστιακό βάθος 15 χιλιόμετρα και έγινε στις 11 το βράδυ χθες. Ο δεύτερος σεισμός ήταν έντασης 4,5 βαθμών έγινε στις 3.38 τα χαράματα σήμερα και είχε εστιακό βάθος στα 15 χιλιόμετρα.

Σημειώνεται ότι δεκάδες άλλοι σεισμοί, μεγέθους κάτω των 4 ρίχτερ, έγιναν τόσο στην μικρασιατική ακτή από το Αδραμμύτι ως και το δυτικό ακρωτήριο όσο και στον υποθαλάσσιο χώρο μεταξύ βόρειας Λέσβου και απέναντι ακτών.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση δεν είναι οι σεισμοί αυτοί καθεαυτοί αλλά το μικρό εστιακό βάθος.

Χθες όπως έχει δημοσιεύσει το pronews.gr υπονοούμενα για την ύπαρξη σεισμικών όπλων όπως το HAARP ή ενδεχομένως κάποιων άλλων που δεν έχουν γίνει γνωστά άφησε ο Δήμαρχος τη Άγκυρας λέγοντας πως η Τουρκία είναι στόχος τους προκαλώντας τεχνητούς σεισμούς για να βλάψουν την οικονομία της χώρας.

«Σημειώθηκε ένας ισχυρός σεισμός σήμερα στα Δαρδανέλια Έκανα έρευνες. Φαίνεται πως υπάρχει εκεί κοντά ένα σκάφος σεισμικών ερευνών», δήλωσε στο Twitter ο Μελίχ Γκιοκτσέκ, ο οποίος φημίζεται στην Τουρκία για τις μπερδεμένες θεωρίες του, όπως επισημαίνει το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Πρέπει κατεπειγόντως να εξακριβωθεί το αντικείμενο των ερευνών αυτού του σκάφους και σε ποια χώρα ανήκει», συνέχισε ο δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας.

«Λίγο με νοιάζει τι θα πουν ορισμένοι, φοβάμαι σοβαρά μήπως προκαλούνται σεισμοί με τεχνητό τρόπο».

Δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας από το 1994, ο Μελίχ Γκιοκτσέκ τροφοδοτεί τακτικά τους 3,7 συνδρομητές του στο Twitter με παντός είδους δηλώσεις.

Οι τελευταίες δηλώσεις του προκάλεσαν κατάπληξη σε πολλούς τούρκους χρήστες του Ίντερνετ, ενώ άλλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους. «Πρέπει να προστατεύσουμε τη χώρα μας», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έκανε λόγο για «εξωφρενικές ανοησίες».

Δύο σεισμικές δονήσεις μεγέθους 5,3 και 5,2 βαθμών έπληξαν προχθές και χθες την περιοχή του Τσανάκαλε, που βρίσκεται στη βορειοδυτική Τουρκία στο ύψος των στενών των Δαρδανελίων, όπως ανακοινώθηκε από την τουρκική Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Ανάγκης (AFAD).

«Ορισμένοι αυτή τη στιγμή θέλουν να καταφέρουν πλήγμα στην Τουρκία, να κλονίσουν την οικονομία της Τουρκίας προκαλώντας έναν σεισμό στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης», διευκρίνισε ο δήμαρχος στο Twitter.

Για προληπτικούς λόγους, ο Γκιοκτσέκ ζητάει «να τεθούν υπό παρακολούθηση όλα τα υποβρύχια και τα σκάφη που είναι εξοπλισμένα με μεγάλες συσκευές στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης, στη θάλασσα του Μαρμαρά και στα Δαρδανέλια».

Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) αλλά ακόμη και για επιτήρηση (surveillance). Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό.

Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

Το πρόγραμμα έχει συνοδευτεί από συνωμοσιολογικές θεωρίες, σύμφωνα με τις οποίες, το HAARP αποτελεί αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής, το οποίο μέσω εσκεμμένης διέγερσης της ιονόσφαιρας επιτυγχάνει επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), την πρόκληση καιρικών φαινομένων, σεισμών (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο), κτλ.

Παρόμοια με το HΑARP ιονοσφαιρικά συστήματα είναι το EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας (μέλη Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιαπωνία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Κίνα), καθώς επίσης και το Ρωσικό SURA. Παρόμοιο σύστημα υπάρχει και στο Ακρωτήρι της Κύπρου

Δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν όντως το HAARP μπορεί να προκαλέσει σεισμούς, αλλά η χρήση λειτουργίας του δημιουργεί συνειρμούς.

Όπως είπαμε όλοι οι σεισμοί έχουν χαμηλό εστιακό βάθος. Θεωρητικά μια «φορτισμένη» ιονόσφαιρα που εκπέμπει κατάλληλα ενέργεια σε ένα σημείο της γήινης επιφάνειας (σαφώς προκαθορισμένο από αυτόν που διεξάγει την «επίθεση») θα μπορούσε να «φορτώσει» με ενεργειακό περίσσευμα τη συγκεκριμένη περιοχή και να δώσει σεισμούς.

Βέβαια δεν είναι γνωστό εάν η ποσότητα ενέργειας που εκπέμπει το σύστυμα HAARP επαρκεί για κάτι τέτοιο, πάντως θεωρητικά μπορεί να γίνει και ότι γίνεται στη θεωρία αργά ή γρήγορα εφρμόζεται και στην πράξη.

«Άλλοι συμμετέχουν ακόμη και σε έναν οικολογικό τύπο τρομοκρατίας, με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν το κλίμα, να προκαλέσουν σεισμούς και να προκαλέσουν εκρήξεις ηφαιστείων από μακριά μέσω της χρήσης των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων… Έτσι υπάρχει αφθονία έξυπνων μυαλών εκεί έξω που ασχολούνται με το να βρίσκουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να προκαλέσουν τρόμο σε άλλα έθνη… Είναι πραγματικότητα, και είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας.»

William Cohen,Υπουργός Άμυνας ΗΠΑ, 1997

Λέγεται ότι ο πρώτος που ασχολήθηκε με όπλα σεισμών, καιρού κ.λ.π ήταν η μοναδική ιδιοφυία ο Σέρβος Νίκολα Τέσλα.

Ένα επιστημονικό μυαλό που γεννιέται κάθε 2 αιώνες ισάξιο των Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Σρόντιγκερ, Χάιζενμπεργκ, Πουανκαρέ κ.α. που προχώρησε πολύ περισσότερο απ'οσο οι άνθρωποι της εποχής του μπορούσαν να αντέξουν.

Όπως αναφέρει το βιβλίο “ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ”, εκδ. ΑΡΧΕΤΥΠΟ

«Στα τέλη του 19ου αιώνα είχε εκφράσει ο Νίκολα Τέσλα την υπόθεση, πως είναι εφικτή η πρόκληση σεισμών με μεγάλου μήκους ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Την υπόθεση αυτή είχε στηρίξει στο γεγονός, πως τα φυσικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα (κύματα Schumann) που δημιουργούνται ανάμεσα στη θετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα και την αρνητικά φορτισμένη γήινη επιφάνεια κατά τη διάρκεια καταιγίδων, δεν διασκορπίζονται στο έδαφος, αλλά αντίθετα έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και διατρέχουν ολόκληρη τη Γη με την ικανότητα να αλληλεπιδρούν και να «εξυψώνονται».

Την ίδια υπόθεση, του Τέσλα, στηρίζει στις μέρες μας η δήλωση του ρώσου σεισμολόγου Vladimir Bokov, ο οποίος παρουσιάζει πολύ μεγάλη επιτυχία στην πρόγνωση των σεισμών παρακολουθώντας την ατμοσφαιρική πίεση. Όπως εξηγεί:

«ο ήλιος και η ατμοσφαιρική πίεση ασκούν ιδιαίτερη επιρροή στη σεισμολογική κατάσταση του πλανήτη μας. Η γήινη ατμόσφαιρα ζυγίζει 512 τρισεκατομμύρια τόνους. Αυτή η μάζα αέρα ασκεί μία τεράστια και συνεχόμενη πίεση πάνω στη Γη, δίνει σχήμα στο τοπίο, σχηματίζει λόφους και πεδιάδες. Με το που αυξάνεται η ατμοσφαιρική πίεση, αναπτύσσεται και η τεκτονική δραστηριότητα. Η Γη αρχίζει να δονείται όταν η ένταση των τεκτονικών πλακών φτάνει σε οριακές τιμές».

Έτσι του είναι αρκετό να ρίξει μια ματιά στα στοιχεία που λαμβάνει καθημερινά το Ινστιτούτο στην Ανταρκτική από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόγνωσης του Καιρού, για να διακρίνει που είναι πιθανό να λάβει χώρα ένας σεισμός.

Οι επιτυχίες του Bokov στην πρόγνωση των σεισμών δείχνουν πως μάλλον έχει δίκιο και δίνουν βάση στην υπόθεση του Τέσλα, πως είναι εφικτό να προκληθούν τεχνητά σεισμοί με τη χρήση ατμοσφαιρικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.

Είναι γνωστό πως ο Τέσλα ασχολήθηκε και πειραματίστηκε εκτενώς με μηχανικούς «ταλαντευτές» στα τέλη του 19ου αιώνα. Είχε μάλιστα κατασκευάσει συσκευές, με τις οποίες είχε τη δυνατότητα να παράγει σταθερές και μακρόχρονες ταλαντώσεις με συγκεκριμένες συχνότητες. Κάποιες από αυτές τις συσκευές τις είχε κατοχυρώσει ως ευρεσιτεχνίες.

Το “electric generator”, (US-Patent Nr. 511,916 από τις 2. 1. 1894) και το “Reciprocating Engine” (US-Patent Nr. 514,169 από τις 6. 2. 1894) περιγράφουν τέτοιες συσκευές. Οι κατασκευές του ήταν φτιαγμένες τόσο με μηχανικά όσο και με ηλεκτρικά στοιχεία, και κάποιες από αυτές χρησιμοποιούσαν τον ατμό σαν ενέργεια κίνησης. Μολονότι ακούγονται «ελαφρώς πρωτόγονα» τα μέσα που χρησιμοποιούσε, ήταν σε θέση να παράγει με μηχανικό τρόπο συχνότητες, οι οποίες μπορούσαν να συντονιστούν με συχνότητες αντικειμένων του περιβάλλοντος.

Όπως ο ίδιος αναφέρει σε κάποιο από τα πειράματα του με τέτοιο μηχάνημα, το 1887, είχε πετύχει τη συχνότητα του ίδιου του σπιτιού του και αμέσως ακούστηκε θόρυβος από τα τοιχώματα και τις δοκούς. Αλλάζοντας τη συχνότητα, ο θόρυβος δυνάμωσε και τα πράγματα μέσα στο εργαστήριο του άρχισαν να πετούν δεξιά και αριστερά στον αέρα. Με το που κατάλαβε τι συνέβαινε, κατέστρεψε το μηχάνημα και η κατάσταση στο σπίτι του ησύχασε.

Αργότερα σε δήλωση του εξηγούσε, πως ήταν σε θέση με τέτοια μηχανήματα να προκαλεί σεισμούς, αλλά και να μειώνει την πίεση των τεκτονικών πλακών αποτρέποντας την εκδήλωση σεισμών.

Δυστυχώς όμως αυτή η διαπίστωση δεν έμεινε μόνο στη θεωρία, ούτε στις πρωτότυπες πατέντες του Τέσλα. Τόσο η Αμερική όσο και η Ρωσία, όσο και άλλες μεγάλες δυνάμεις, διενεργούν εδώ και δεκαετίες έρευνες και πειράματα στα πλαίσια στρατιωτικών προγραμμάτων με στόχο τη διεξαγωγή «οικολογικού πολέμου». Πέρα από την ανάπτυξη τεχνολογιών πρόκλησης τεχνητών σεισμών, ασχολούνται και με την χειραγώγηση του Καιρού, της Μαγνητόσφαιρας και της Ιονόσφαιρας. Όλες αυτές οι τεχνολογικές εφαρμογές ακούν στο όνομα «τεκτονικά όπλα».

Ο πρώην Συνταγματάρχης του Αμερικανικού Στρατού και Πυρηνικός μηχανικός Thomas Bearden, αναφέρει, πως τα τεκτονικά όπλα δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκης και υψηλά εξειδικευμένης τεχνολογίας. Οποιαδήποτε συσκευή λέει, η οποία έχει τη δυνατότητα να παράγει μία επαρκή ενεργειακή ώθηση, μπορεί να προκαλέσει σεισμικές δραστηριότητες στη Γη. Στην ιστοσελίδα του εξηγεί, πως ένα τεκτονικό όπλο λειτουργεί με βάση την τεχνολογία, η οποία ήταν γνωστή στον Νίκολα Τέσλα:

«Ο Τέσλα είχε ανακαλύψει, πως μπορούσε να παράγει στάσιμα κύματα μέσα στη Γη (στον υγρό πυρήνα) ή να τα διεγείρει μέσω των πετρωμάτων –η τελουρική δραστηριότητα των πετρωμάτων προσθέτει επιπλέον ενέργεια στα κύματα αυτά, έτσι ώστε να λαμβάνει κανείς τελικά μεγαλύτερη δυνητική ενέργεια από αυτά τα κύματα, σε σχέση με την ενέργεια που είχε αρχικά διοχετεύσει.»

Συνεχίζοντας εξηγεί πως είναι δυνατόν να εφαρμόζονται τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μεγάλου μήκους στοχευόμενα ανάμεσα στα όρια των τεκτονικών πλακών, όπου επιτυγχάνεται αύξηση των πιεζοηλεκτρικών φαινομένων -της πίεσης που ασκούν μεταξύ τους- μέχρι η συσσωρευμένη ενέργεια να ξεσπάσει με σεισμό. Μοναδική προϋπόθεση όπως εξηγεί, είναι μία συσκευή-γεννήτρια ικανή να παράγει ηλεκτρομαγνητικά ή μηχανικά κύματα με κατάλληλη συχνότητα και επαρκή ένταση. Δηλαδή ένα τεκτονικό όπλο.

Τέτοια όπλα αναπτύσσονται σήμερα στη «Διεύθυνση Κατευθυνόμενης Ενέργειας», της οποίας το Κέντρο βρίσκεται στη βάση της αμερικανικής πολεμικής Αεροπορίας Kirtland, στο Albuquerque του Νέου Μεξικού. Το μεγαλύτερο της όμως ερευνητικό εργαστήριο βρίσκεται στη βάση Wright Patterson στο Dayton του Οχάιο, όπου είχαν καταλήξει πολλά από τα επιστημονικά συγγράμματα του Τέσλα.

Με το θάνατο του Τέσλα στις 7 Ιανουαρίου 1943, το FBI αφαίρεσε πολλά προσωπικά αλλά και επιστημονικά του έγγραφα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Άλλο μέρος των εργασιών του πέρασε στην ιδιοκτησία του ανιψιού του Sava Kosanovic, ο οποίος τα μετέφερε στο Βελιγράδι.

Ο στρατός των ΗΠΑ δεν πρέπει να είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα έγγραφα του Τέσλα μέχρι το 1981. Όμως για κάποιο λόγο τις ξαναθυμήθηκε, οπότε και το Πεντάγωνο ζήτησε από το FBI, να του παραδοθούν τα έγγραφα του Τέσλα, «γιατί θα μπορούσαν να περιέχουν βασικά αξιώματα, τα οποία θα ήταν ιδιαίτερης αξίας για τις έρευνες που διενεργούνται στο DoD. Η πρόσβαση σε αυτά τα έγγραφα, θα αποτελούσε ιδιαίτερη βοήθεια.»

Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων σε έγγραφο που απέστειλε ο Συνταγματάρχης Allan J. McLaren στον Διευθυντή του FBI, στις 9 Φεβρουαρίου 1981. Το FBI προφανώς ικανοποίησε την επιθυμία του Πενταγώνου, καθώς με άλλο μυστικό έγγραφο TELEX του SAC (Strategic Air Command) που φέρει την ημερομηνία 18.08.1983, ζητούνται από το FBI επιπλέον έγγραφα «τα οποία δεν βρέθηκαν στις Βιβλιοθήκες του Wright Patterson». Από αυτό γίνεται προφανές, πως τα έγγραφα του Τέσλα κατέληξαν στις ερευνητικές μονάδες της βάσης του Wright Patterson.

Στο συγκεκριμένο TELEX, αναφέρεται πως υπάρχουν πολλές εκθέσεις για μηχανήματα του Τέσλα, με τα οποία είχε τη δυνατότητα να προκαλεί δονήσεις και ταλαντεύσεις σε ένα ή περισσότερα κτίρια μίας πόλης από απόσταση.

Επίσης αναφέρεται, πως και η Σοβιετική Ένωση είχε προφανώς στη διάθεση της κάποια από τα έγγραφα του Τέσλα, τα οποία πιθανόν να είχε αποκτήσει στο Βελιγράδι και επηρέασαν τη διεξαγωγή πειραμάτων της με όπλα «κατευθυνόμενης ενέργειας». Ο αποστολέας, το όνομα του οποίου εμφανίζεται μαυρισμένο στο TELEX, αναφέρει πως η πρόσβαση στα έγγραφα Τέσλα σχετικά με τους κεραυνούς, τα όπλα ακτινοβολιών και της «θανατηφόρας ακτίνας», θα του έδινε καλύτερη εικόνα σχετικά με το πρόγραμμα όπλων ακτινοβολιών που διεξάγουν οι Σοβιετικοί.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως οι ΗΠΑ δεν κατείχαν ανάλογα τεκτονικά Όπλα. Όπως έγινε γνωστό από μάρτυρες που έλαβαν μέρος στον εμφύλιο πόλεμο στην Αγκόλα, οι ΗΠΑ κατείχαν από τη δεκαετία του ’70 μία μορφή τεκτονικών όπλων, τα όπλα υπερήχων.

Ο στρατιώτης Arthur Johnson που πολέμησε εκεί, σε μαρτυρία του περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο λειτουργίας των υπερηχητικών όπλων, τα οποία τους είχαν παραδοθεί ως «πειραματικά όπλα» και θα εφαρμοζόταν για πρώτη φορά σε μάχη. Πέντε μικρές γεννήτριες είχαν προκαλέσει τόσο ισχυρές δονήσεις που άλλαξαν το τοπίο της περιοχής μέσα σε δευτερόλεπτα μετακινώντας τόνους γης.

Ανάλογη τεχνολογία πρόκλησης σεισμών εφαρμόζει η γεννήτρια MHD. Η μαγνητο-υδροδυναμική Γεννήτρια (MHD), σύμφωνα με μελέτες που διεξήγαγε το Ινστιτούτο IVTAN στη Μόσχα σε συνεργασία με επιστήμονες από τη Γεωργία, την Ιταλία, το Ισραήλ και την Ελλάδα προκαλεί σεισμική διέγερση τον φλοιό της Γης.

Η γεννήτρια παράγει ρεύμα σε γιγαντιαίες τιμές πολλών Μεγαβάτ, καθώς διοχετεύει ζεστά ιονισμένα αέρια μέσα από ένα μαγνητικό πεδίο. Η μελέτη αυτή είχε ως στόχο την υποστήριξη καλύτερης πρόγνωσης, αλλά και την πιθανότητα τεχνητού ελέγχου των σεισμών. Τα πειράματα διεξήχθησαν σε περιοχές της κεντρικής Ασίας και πράγματι οι επιστήμονες διαπίστωσαν υψηλότερη σεισμικότητα στην περιοχή μετά την εφαρμογή της MHD.


Σύμφωνα με τη μαρτυρία του αντισυνταγματάρχη Akif Gasanov, μία σειρά από σεισμούς στα τέλη της δεκαετίας του ’80, που σημειώθηκαν σε περιοχές από την Ινδία μέχρι την Κεντρική Ασία, ήταν αποτέλεσμα δοκιμών τεκτονικών όπλων. Όπως αναφέρει, είχε πληροφορηθεί πως επιστήμονες της Ακαδημίας Επιστήμων ήταν σε θέση να προκαλούν και να ελέγχουν σεισμούς.

«Κατά την άποψη τους υπήρχαν βάσιμοι λόγοι να πιστεύουν, πως ένας αριθμός σεισμών, που είχαν σημειωθεί τελευταία, είχε προκληθεί με «τηλεχειρισμό» από απόσταση ή προκλήθηκε από λάθος κατά την εφαρμογή συγκεκριμένης επιρροής στον πυρήνα της Γης».
… φυσικός ή τεχνητός σεισμός;»

Μήπως λοιπόν τα όπλα του μέλλοντος θα είναι όντως όπλα προκλήσεως σεισμών ή και αλλαγής των καιρικών φαινομένων;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου