Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Αυτό το σιρόπι είναι 10 φορές ισχυρότερο από την πενικιλίνη και θεραπεύει (σχεδόν) τα πάντα




Όλοι γνωρίζουμε ότι το σκόρδο είναι η πιο ισχυρή φυσική θεραπεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία πολλών καταστάσεων υγείας. Λοιπόν, αυτή η εκπληκτική ιδέα για σιρόπι από σκόρδο είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και θα πρέπει να την έχετε πάντα στο σπίτι σας.

Το καλύτερο απ” όλα με αυτό το σιρόπι είναι ότι τα συστατικά του είναι πολύ φθηνά και πως είναι πολύ απλό για να το προετοιμάσετε.

Για την παρασκευή του θα χρειαστείτε εκτός από σκόρδο, λίγο μέλι και μηλόξυδο.


Όπως μπορείτε να δείτε, όλα τα προαναφερθέντα συστατικά έχουν το δικό τους μοναδικό σύνολο οφέλη για την υγεία, αλλά όταν συνδυάζονται μαζί, κάνουν μια πραγματικά ισχυρή και αποτελεσματική φυσική θεραπεία.

Γιατί «επιβάλλεται» να πίνετε αυτό το σιρόπι από σκόρδο;

Η κατανάλωση αυτής της σπιτικής θεραπείας θα σας βοηθήσει να μειώσετε την αρτηριακή πίεση και την κακή χοληστερόλη, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει και θα αποτοξινώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει επίσης να μειώσετε τον κίνδυνο των συχνών λοιμώξεων και κρυολογημάτων, είναι ευεργετικό κατά των πόνων στις αρθρώσεις και δρα κατά της αρθρίτιδας και της ουρικής αρθρίτιδας.

Πώς να φτιάξετε το σιρόπι σκόρδου

Συστατικά:

8 ξεφλουδισμένες σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζάνα (200 ml) της σούπας μηλόξυδο 1 φλιτζάνα (200 ml) μέλι

Οδηγίες:

Συνθλίβετε και πολτοποιείτε το σκόρδο

Στη συνέχεια, προσθέτετε το μέλι και το μηλόξυδο και τα αναμιγνύετε για 10 έως 15 δευτερόλεπτα σε υψηλή ταχύτητα.

Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνετε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο και το σφραγίζετε. Κρατάτε το μείγμα στο ψυγείο, ανακατεύοντας περιστασιακά και μετά από 5 ημέρες, το θεραπευτικό σας σιρόπι είναι έτοιμο.

Δοσολογία και χρήση

Θα πρέπει να προσθέσετε 2 κουταλάκια του σιροπιού από σκόρδο σε ένα ψηλό ποτήρι ΚΑΘΑΡΟ νερό και να το πίνετε το πρωί με άδειο στομάχι. Το μείγμα είναι πολύ ισχυρό και δεν θα πρέπει να το λαμβάνετε σκέτο.

Πηγή: athensmagazine.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου