Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Σου ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ την ΨΥΧΗ- πως ΘΑ την ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ



Τα πάντα γύρω μας είναι έτσι όπως τα αντιλαμβανόμαστε, αλλά περιέχονται και πράγματα που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, γιατί κάποιοι έχουν φροντίσει γι' αυτό. Αυτό είναι ένα μυστικό που κανείς δεν πρόκειται να σου φανερώσει. Κατ' αυτό τρόπο, σου έχουν ήδη κλέψει την ψυχή. Το Matrix, ότι, μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα (σύμπαν, ολογραφικό σύμπαν, σπήλαιο του Πλάτωνα, ο καθημερινός τρόπος ζωής που μας επιβάλεται, κλπ) ενεργοποιεί τα πάντα εκτός από τις ψυχές μας και αυτό εξυπηρετεί κάποιους, στο να ζούμε σε μία ψευδαίσθηση που κυριαρχεί στη ζωή μας, ήδη από την πρώτη στιγμή που γεννιόμαστε.
Η ψυχή είναι ένα κύριο συστατικό που μαζί με το σώμα (=σήμα=τάφος, φυλακή) μας δίνει ζωή.

Το σώμα μας περιέχει DNA, εντολές και πληροφορίες για την ανάπτυξή μας, ενώ παράλληλα λαμβάνει και εκπομπές από το Matrix προκειμένου να συντονίζεται με αυτό. Περιέχει επίσης τις σκέψεις που δημιουργούμε, την αναλογία του χρυσού αριθμού φ (π.χ. ο αφαλός μας σε σχέση με το ύψος βρίσκεται σε αναλογία φ, όπως και κάθε άρθρωση στα άκρα κλπ) και την αναλογία του αριθμού 5 (π.χ. πέντε δάχτυλα). Οι πέντε βασικές αισθήσεις που όλοι έχουμε μας αποδίδουν μία περιορισμένη πραγματικότητα (π.χ. δεν βλέπουμε και δεν ακούμε πέρα από ένα περιορισμένο εύρος συχνοτήτων). Ό,τι υπάρχει γύρω μας μεταφράζεται από τα φίλτρα των πέντε βασικών αισθήσεών μας.

 Το σώμα μας, λοιπόν, είναι ένα όχημα ψευδαίσθησης που συνεχώς εμείς οι ίδιοι το τροφοδοτούμε με αυτήν, πιστεύοντας, όπως χρόνια τώρα μαθαίνουμε, ότι ζούμε σε μία πραγματικότητα.

Ο χρόνος είναι κι αυτός μία παραίσθηση. Δεν είναι γραμμικός όπως θεωρείται. Το παρόν είναι απλώς μία κουκίδα η οποία ουσιαστικά δεν προλαβαίνει να υπάρξει, ανάμεσα σε πολλές άλλες που σχηματίζουν έναν ολοκληρωμένο πίνακα (π.χ. ζωγραφικής). Όλα είναι ενιαία και έτσι μπορούν να εξηγηθούν οι διάφορες προφητείες. Το"παρόν" μας βρίσκεται μέσα στην ίδια την "συνεχόμενη ροή" της ιστορίας, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε γιατί μας έχουν μάθει να ξεχωρίζουμε και να διαιρούμε τον χρόνο, σε παρελθόν, παρόν και μέλλον. Ωστόσο, "Εν το παν", δηλαδή τα πάντα είναι ένα.

Το μυαλό μας, καθώς, αποτελεί μέρος του σώματος, δεν μπορεί να ξεχωρίσει αυτή την διαφορά, αν δεν την διδαχτεί ή αν δεν έχει αναπτυχθεί εξαρχής "ανυχτόμυαλα".

Βρίσκεται σε σύγκρουση με αυτά που θα μπορούσε να αντιληφθεί σαν αυεξούσιο ον, μέσω της επίφυσης (για την οποία υπάρχει, αιώνες τώρα, μία τεράστια συγκάλυψη), αλλά την παρακάμπτει για να μπορέσει να επιβιώσει, έτσι αποδέχεται αυτά που του λέει το σώμα, δηλαδή, οι αισθήσεις του και κατ' επέκταση το ματριξ. Όλες, όμως, οι δυνατότητες να αντιληφθούμε πλήρως τον κόσμο όπως πραγματικά είναι, υποβόσκουν μέσα μας και μπορούμε σιγά-σιγά να τις απελευθερώσουμε, να τις ανακτήσουμε, για να πάρουμε την ψυχή μας πίσω. Το μάτριξ(=μήτρα), ουσιαστικά είναι το όλον περιβάλλον στο οποίο εμείς ζούμε μέσα του. Ζει αρμονικά από την ενέργεια των πάντων και τα πάντα όλα από την ενέργεια του μάτριξ -και, όλο αυτό ανακυκλώνεται σε μία αέναη ισορροπία.

Παράσιτα, που γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του Μάτριξ και ουσιαστικά έχουν προσκοληθεί σε αυτό απομυζούν την ενέργεια των ψυχών μας. Αυτά τα παράσιτα, λοιπόν, που χειρίζονται το μέρος του μάτριξ που μας αφορά, μας έκαναν να χάσουμε την επαφή μας με τους κοσμικούς εαυτούς μας, δηλαδή τις ψυχές μας. Με την γέννησή μας, οι πάντες γύρω μας (ακόμα και οι γονείς μας) φροντίζουν (άθελά τους) να μας αποκόψουν από την σύνδεσή μας με τς ψυχές μας.

 Στην συντριπτική πλειοψηφία τους, οι άνθρωποι το κάνουν αυτό εν αγνοία τους -απλά συνεχίζουν αυτό που κι εκείνοι έμαθαν και πολλοί φροντίζουν να επαναλαμβάνουν καθημερινά με διάφορους τρόπους που υπαγορεύονται και υποδεικνύονται από όλο το ανθρώπινο σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε.

 Έτσι μας κρατούν σε ένα συνεχή έλεγχο: Μέσω διαφόρων θρησκευτικών δογμάτων Μέσω κατήχησης και περιοσμού των ανθρώπινων δυνατοτήτων από βρεφική ηλικία Μέσω κατάργησης διαφόρων ερεθισμάτων που θα μας έδιναν δυνατότητες Μέσω συμμόρφωσης που την ονομάζουμε εκπαίδευση Μέσω ψευδών διδασκαλιών που φαίνονται πολύ πειστικές Μέσω συστηματικής προπαγάνδας Μέσω διαίρεσης των ανθρώπων σε κόμματα, αντιλήψεις κλπ
Μέσω μυστικών κοινωνιών που διαρκώς συνωμοτούν και υποδουλώνουν Μέσω απόκρυψης της αληθινής γνώσης και αληθινών γεγονότων Μέσω συγγενών, φίλων, συναδέλφων και εραστών που έχουν γαλουχηθεί με τον ίδιο τρόπο Μέσω σύγχρονης τεχνολογίας Μέσω καθημερινής πλύσης εγκεφάλου (π.χ. τηλεόραση)

 Μέσω εικονικής πραγματικότητας και απομόνωσης (π.χ. facebook κλπ) Όλα αυτά υποδουλώνουν το μυαλό και την ψυχή μας. Όταν όλα αυτά , ένα-ένα, καταφέρουμε να τα ανατρέψουμε και να γίνουμε καθημερινά ολοένα και περισσότερο ανοιχτόμυαλοι, όλο και περισσότερο ανοιχτοί και δεκτικοί σε ό,τι συμβαίνει και συνέβαινε γύρω μας, θα μπορέσουμε πολύ εύκολα να ενεργοποιήσουμε και την επίφυσή μας, το Τρίτο Μάτι, ή αλλιώς την Έδρα της Ψυχής. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουμε μέχρι τέλους, σίγουρα θα έχουμε ανακτήσει ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μας, το οποίο μας ανήκει. Παράλληλα, μαζί με εμάς θα αφυπνιστούν και άλλοι. Ο χρόνος της κοσμικής συνείδησης και της μαζικής αφύπνισης πλησιάζει, είναι κοντά.

... 

diadrastika 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου