Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΒΙΑΣΜΟΙ-ΜΑΣΤΙΓΩΜΑΤΑ-ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ Η ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ 7ΧΡΟΝΗΣ (!!!) ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)






Όταν ανάβουν τα αίματα λειτουργούν… ως ομάδες…ως γκέτο! Εϊτε γιατί κάποιος πείραξε κάποιον άλλο… είτε για το φαγητό…. και πιο πρόσφατα για τον βιασμό ενός μικρού παιδιού.

Την είδηση μετέδωσε χθες αργά το βράδυ η Daily Mail! Γιατί τα κανάλια που βρίσκονται τόσες μέρες εκεί δεν το πήραν χαμπάρι; Μήπως το πέρασαν στα ψιλά για να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος; ΣΟΚ προκαλεί η είδηση πως ένα λαθρομετανάστης λιντσαρίστηκε και διαπομπεύτηκε, καθώς κατηγορείται πως βίασε ένα 7χρονο κοριτσάκι που βρισκόταν στον καταυλισμό της Ειδομένης στα σύνορα με τα Σκόπια.



Ο φωτογράφος που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό φέρεται να δήλωσε στην Daily Mail πως ο συγκεκριμένος άντρας ξυλοκοπήθηκε από τους υπόλοιπους άντρες, καθώς κατηγορείται για τον βιασμό ενός επτάχρονου κοριτσιού. Οι υπόλοιποι λίγο έλειψε να πάρουν το νόμο στα χέρια τους! Κάποιος προσπάθησε να τον μαστιγώσει αλλά οι άλλοι τον σταμάτησαν. Κάποιος άλλο πρότεινε άγριο βασανισμό αλλά τελικά άρπαξαν τον συγκεκριμένο άντρα τον απομάκρυναν από τον καταυλισμό και τον παρέδωσαν στους άντρς της ελληνικής αστυνομίας.Όπως αναφέρει πάντα ο φωτογράφος, οι εξοργισμένοι μετανάστες του έριξαν μπουνιές και κλωτσιές και ένας από αυτούς έβγαλε τη ζώνη και τον χτυπούσε στο πρόσωπο.



΄Την ίδια ώρα… χθες βράδυ άναψαν τα αίματα στο λιμάνι του Πειραιά, όπου παραμένουν περίπου 5.000 εγκλωβισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες.



Οι συμπλοκές μεταξύ Σύριων και Αφγανών ξέσπασαν λίγο μετά τις 7 το βράδυ της Πέμπτης 17/3 στην Πύλη Ε2 όταν ομάδα 30 ατόμων διαπληκτίσθηκε, σχετικά με την ουρά και την προτεραιότητα για το συσσίτιο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο έπεσε άγριο ξύλο, όπως και οι πέτρες έπεφταν βροχή, απ΄όλες τις πλευρές. Λίγη ώρα αργότερα έφθασαν επί τόπου άνδρες του Λιμενικού, που έχουν την ευθύνη για τα μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι και τα επεισόδια έληξαν.




Ωστόσο, όσο περνούν οι μέρες και οι ώρες, με τόσες χιλιάδες αναμένεται οι εντάσεις να συνεχισθούν, χωρίς να αποκλείονται μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια…





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου