Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Σήραγγες 30.000.000 ετών!



Στην περιοχή του Καυκάσου στην κορυφογραμμή Uvarov, απέναντι από το βουνό Arus, υπάρχουν σήραγγες, μία εκ των οποίων έχει κατεύθυνση προς την χερσόνησο της Κριμαίας και η άλλη στην πόλη του Κρασνοντάρ, Eisk και Ροστόφ Ον Ντον μέχρι την περιοχή του Βόλγα. Στην περιοχή του Κρασνοντάρ υπάρχει άλλη στοά που φτάνει στην Κασπία Θάλασσα. Αυτά διαπιστώθηκαν από αποστολή που συγκροτήθηκε για αυτό την σκοπό.


Δυστυχώς, πιο λεπτομερείς πληροφορίες, η αποστολή δεν έδωσε εκτός την πάνω Φώτο. Όπως βλέπετε είναι λεία (υαλωμενη ) και σε ευθεία κατεύθυνση. Υπάρχουν τούνελ σε όλο τον πλανήτη.

Το κομβικό σημείο βρίσκεται στα σύνορα της Σλοβενίας και της Πολωνίας στο Beskid στην οροσειρά Tatra .Στο όρος ακριβώς Babia, που έχει ύψος 1725 μ. είναι ο κόμβος. Η σήραγγα, που βρίσκεται στα αριστερά οδηγεί στη Γερμανία, στη συνέχεια στην Αγγλία και στην αμερικανική ήπειρο. Η άλλη σήραγγα επεκτείνεται στη Ρωσία, στον Καύκασος: και στη συνέχεια στην Κίνα και την Ιαπωνία, και στη συνέχεια – στην Αμερική.

Η ηλικία αυτών των σηράγγων είναι περίπου 30 εκατομμύρια χρόνια. Τότε έπεσε στη γη και ένας μεγάλος αστεροειδής.

Οι σήραγγες κατασκευάστηκαν για να προφυλαχτούν από τον αστεροειδή. Ποιοι να προφυλαχτούν ; Μα όπως καταλαβαίνεται οι εξωγήινοι . Ακόμη καταφεύγουν πολλοί εξωγήινοι σε αυτές τις σήραγγες. Είναι πλήθος οι σήραγγες και διασχίζουν όλη την γη . Άλλη φορά θα γράψω περισσότερες λεπτομέρειες.

Περιοδικό Αναζήτηση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου