Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Μέσα στον Ήλιο Ναυλοχούν Αρμάδες Ολύμπιων Σκαφών



ΑΠΟΛΛΩΝ – ΗΛΙΟΣ

– «Την αποστολή διαμόρφωσης του δικού σας Ήλιου σε γιγάντια πύρινη σφαίρα, ανέλαβε και έφερε εις πέρας αυτός τον οποίον εσείς αποκαλείτε θεόν Απόλλωνα, όταν η Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων είχε επιφορτισθεί από την Κραταιάν Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας με την ευθύνη του εποικισμού της Γαίας, πριν εκατομμύρια χρόνια.


Ο Ήλιος στο αρχικό του μέγεθος ήταν πολύ μικρότερος, αλλά με τεχνολογικήν επέμβαση στο εσωτερικό του, ωθήσαμεν όλη την διάπυρη μάζα του κέντρου του προς την περιφέρεια, το πάχος της οποίας είναι 200.000 χλμ και η ακτίνα του κενού χώρου που σχηματίστηκε στο εσωτερικό του είναι 500.000 χλμ.

Στο κενό του εσωτερικού του Ήλιου δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης, μεταβάλλοντας την διαστατική δομή μέσων και προσωπικού προς την 4η και 5η διάσταση. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΦΙΑ ΣΦΑΙΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑΥΛΟΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΜΑΣ.

Οι επιστήμονες της Γαίας θεωρούν τις ηλιακές κηλίδες περιοδικά φυσικά φαινόμενα. Είναι Μαύρες Οπές τις οποίες δημιουργούμε, ώστε με τις διεργασίες λειτουργίας τους να συντηρούμεν αφ’ ενός τις διεργασίες της φωτεινής επιφάνειας του Ήλιου και αφ’ ετέρου να δημιουργούμε παράθυρα στο φωτεινό πύρινο περίβλημα με κενά χωροχρόνου, για τις μετακινήσεις των σκαφών μας από και προς το κέντρο του. Δια μέσου των ηλιακών κηλίδων βλέπουμε όχι μόνον το ηλιακό σας σύστημα, αλλά και ολόκληρον τον Γαλαξία.

Οι τεχνικές και οι γνώσεις των επιστημόνων σας σχετικά με τον Ήλιο, απέχουν από την πραγματικότητα και τις θεωρούμε περισσότερο σαν επικίνδυνες βλασφημίες παρά σαν γνώση της αλήθειας.

Από τις τεχνητές βάσεις στο εσωτερικό του κυβερνάται ο Ήλιος από υψηλές οντότητες, οι οποίες ανήκουν καθ’ ολοκληρίαν στην ακολουθίαν αυτού που εσείς αποκαλείτε θεόν Απόλλωνα..»

Μηνύματα Ολυμπίων – Αριστέας ο Λύριος




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου