Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!! Τι έπαθε η Γη στις 23/4 Απριλίου; Τι σημαίνει η πλήρης κατάρρευση της μαγνητόσφαιρας;



Προχθές 23/4 είχαμε δύο περίεργα φαινόμενα.

Κάνεις μέχρι και τώρα δεν γνωρίζει αν τα φαινόμενα αυτά συνδέονται με κάποιον τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα και ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι έχουν προκαλέσει κυριολεκτικά τρόμο μεταξύ στην τάξη των επιστημόνων. Το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο ώστε έγινε και άμεση και ταυτόχρονη ενημέρωση όλων των μεγάλων ηγετών του πλανήτη…Μια ενημέρωση που έμεινε μυστική…
Τι έγινε όμως την 23η Απριλίου; Τι θα γράψουν τα βιβλία της ιστορίας;

Α)Το συμβάν με τη σημαδούρα.

Όπως ίσως γνωρίζεται και στις δύο ακτές της Αμερικής έχει τοποθετηθεί μια σειρά από σημαδούρες υψηλής τεχνολογίας για δύο διαφορετικούς λόγους. Καταρχήν για προειδοποίηση τσουνάμι και φυσικά για τον εντοπισμό εχθρικών πολεμικών σκαφών.

Το απόγευμα όμως της 23ης Απριλίου η σημαδούρα 44402 της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ εντόπισε μια περίεργη ανωμαλία. Το νερό έχασα τοπικά και στιγμιαία 180 πόδια.


Αυτό φυσικά προξένησε πολλές απορίες αλλά και γκρίνιες μεταξύ των επιστημόνων, η μεγαλύτερη μερίδα των οποίων πιστεύουν ότι η ξαφνική μαζική πτώση της στάθμης του νερού, ίσως οφείλεται στο σκάσιμο υποθαλάσσιας φούσκας μεθανίου ή φυσικού αερίου. Υπάρχει όμως μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που πιστεύουν ότι πραγματοποιήθηκε μαζική μετακίνηση υδάτων…

Β)Η ολοκληρωτική κατάρρευση της Μαγνητόσφαιρας της Γης

Την ίδια ώρα που «χανόταν» τόνοι νερού ένα άλλο περίεργο φαινόμενο εντοπίσθηκε από το αστεροσκοπείο του New Jersey. Το Κέντρο Πρόβλεψης Διαστημικού Καιρού της NASA ανίχνευσε μια πλήρη κατάρρευση της μαγνητόσφαιρας της Γης.

Δηλαδή παρατηρήθηκε μια κατάρρευση του συστήματος (Μαγνητόσφαιρα) που μας προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και τους γεωμαγνητικούς ανέμους. Όπως δήλωσε υπεύθυνος του αστεροσκοπείου η μαγνητόσφαιρα απλά εξαφανίστηκε γύρω από ολόκληρο τον πλανήτη για δύο ώρες.

Τι θα γινόταν όμως αν εκείνη την ώρα το μητρικό μας άστρο ο Ήλιος βρισκόταν σε έξαρση, όπως έγινε πολλές φορές μέσα στο 2015;

Κυριολεκτικά θα ψηνόμασταν…

ΥΓ Βέβαια κοιτώντας το θέμα μυστικιστικά απ΄ότι μου λένε πολλοί – οι πιο «ευαίσθητοι – είναι σαν να άνοιξαν οι ουρανοί και λαμβάνουν πολλά σήματα..



e-koutsobola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου