Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ η μεγάλη άπατη για κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ- ΛΟΤΤΟ; – Ιδια συμμορία Παγκοσμίως με την ίδια τεχνική



Πριν τρία χρονιά περίπου στην…
Αυστραλία σε μία κλήρωση του ΛΟΤΤΟ μπήκε μέσα ένας πολίτης με πιστόλι ενώ είχαν βγάλει τα τυχερά νούμερα του λόττο και απαίτησε να ξανακάνουν την διαδικασία της κλήρωσης με την απειλή του όπλου. Εκαναν την κλήρωση ξανά και βγήκαν τα ίδια νούμερα που είχαν βγει την πρώτη φορά. Τους ανάγκασε να το κάνουν και για τρίτη φορά και πάλι τα πρώτα νούμερα βγήκαν ξανά τρεις φορές κλήρωση και έβγαιναν τα ίδια νούμερα. Φυσικά τον πολίτη τον έκλεισαν φυλακή διότι απείλησε με όπλο.

Τον ΟΠΑΠ της Αυστραλίας τον έχουν ακόμη να κάνει μασονικές κληρώσεις συμφωνά με τον κατάλογο προτεραιότητας που έχουν βγάλει από την στοά ποίος θα πάρει τα χρήματα. Ιδια συμμορία παγκοσμίως με την ίδια τεχνική δύναμη.

Εάν έβγαζαν τα ονόματα στον αέρα αυτών που κερδίζουν το λόττο κατά 98% θα βλέπαμε ότι εντελώς τυχαία το 98% είναι δηλωμένοι γραμμένοι μασόνοι.


Να παρέμβει ο οικονομικός εισαγγελέας και να μάθει πως γίνεται κάθε γιορτινή περίοδο να γίνεται Τζακ Ποτ και ένας άγνωστος να μαζεύει όλο το χρήμα.

Η κλήρωση του Τζόκερ…. νέο Τζακ Πoτ έγιναν 13 εκατ. ευρώ.

Νέο Τζακ Πoτ στο Τζόκερ είχαμε την Πέμπτη που μας πέρασε και η αδρεναλίνη των Ελλήνων, ανεβαίνει για ακόμα μία φορά στα ύψη. Είναι πασιφανές πως τα συνεχή Τζακ Πoτ στο πιο δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ, οπού παίζονται κάθε εβδομάδα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, προσφέρουν το την «φρουδα ελπίδα» σ’ έναν λαό, ο οποίος αναζήτα μέσω του τζόγου να ξεφύγει από την μαύρη πραγματικότητα που βιώνει…

Αυτες είναι κάποιες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο για την αξιοπιστία του Τζόκερ. δηλαδή περί στημένων κληρώσεων σε περιόδους εορτών η ανάγκης του κράτους να μαζέψει λεφτά…

scoops

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου