Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ που ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ στο ΗΛΙΑΚΟ μας ΣΥΣΤΗΜΑ… (video)





Γράφει ο Σπύρος Μακρής

O Stewart Swerdlow μας λέει ότι υπάρχουν άγνωστα αντικείμενα -κάποια έχουν το μέγεθος πλανήτη- που βγαίνουν από τον Ήλιο και συγκεντρώνονται σε μία περιοχή που περιβάλει το ηλιακό μας σύστημα, στην Ζώνη Kuiper.



Παλαιότερα είχαμε μιλήσει για τις ενδείξεις να είναι ο Ήλιος μας μία αστροπύλη, από και προς την οποία μπαινοβγαίνουν τεχνητές κατασκευές, οι οποίες δεν ανήκουν απαραίτητα στον δικό μας κόσμο. Την πιθανότητα αυτή μάλλον γνώριζαν και οι Μάγιας, όπως φαίνεται σε κάποια έργα τους.

Ο Swerdlow, επιπλέον, μας δίνει εξηγήσεις γιατί δεν καίγονται αυτά τα αγνώστης ταυτότητας οχήματα καθώς εισέρχονται και εξέρχονται στον Ήλιο.

Αυτά τα άγνωστα αντικείμενα στην Ζώνη Kuiper, φαίνεται να έχουν κάποια σχέση με τον τον Γαλαξιακό Στόλο, που φαίνεται να εμφανίστηκε απρόσμενα στον Ήλιο.

Στο video που ακολουθεί, μας εξηγεί τους λόγους που κατά τη γνώμη του και τις εκτιμήσεις του έρχονται αυτοί οι «επισκέπτες από αλλού»…

Απολαύστε τις καταπληκτικές πληροφορίες που μας δίνει, σε ένα video που την μετάφραση έχει κάνει η φοβερή vasoula2908, η οποία μας λέει σχετικά:

Δεν πιστεύω αβλεπί όσα λέει και δε συμφωνώ σε κάποια σημεία (όπως το ότι οι ιλουμινάτι δεν θέλουν αποπληθυσμό). Kάποια άλλα σημεία πάλι (όπως η ανάλυση που κάνει για τον Ήλιο) με βρίσκουν σύμφωνη. Αλλά αυτά είναι κομμάτια της δικής μου οπτικής.

Δείτε/ακούστε τον και κρίνετε μόνοι σας. Καλή ακρόαση.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου