Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ξέρεις ότι υπήρξε κυβέρνηση που ψέκαζε χιλιάδες πολίτες της για δοκιμές βιολογικού πολέμου;



Tον τελευταίο καιρό, δείχνοντας τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν σε κόσμο στο δρόμο, παίρνω μια νέα διαφορετική απάντηση που με έχει βάλει σε σκέψεις και ανησυχίες…


Εκεί που συνήθως άκουγα από τους αρνητές και άπιστους ότι είναι τα καυσαέρια των αεροπλάνων ή από κάποιους που νόμιζαν ότι “ξέρουν” ότι πρόκειται για μυστικά προγράμματα Γεωμηχανικής και διαχείρισης της ηλιακής ακτινοβολίας, ξαφνικά κάποιοι… “εφησυχασμένοι” εμφανίζονται να έχουν άλλες πληροφορίες.

«Πρόκειται για μετεωρολογικά πειράματα που μελετούν τον καιρό». Το άκουσα μια, το άκουσα δυο, το άκουσα τρεις κι έτσι κατάλαβα ότι υπάρχει κάποια “πηγή” που το διαδίδει, δεν μπορεί όλοι να το έβγαλαν από το μυαλό τους.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Γάτας μιλάει για μυστικά πειράματα με ψεκασμούς που διεξήγαγαν κυβερνήσεις παλαιότερα για δήθεν δοκιμές βιολογικών πολέμων κατά την περίοδο του ψυχρού πολέμου. Βέβαια, μπορεί η περίοδος να πέρασε αυτή, αλλά τώρα έχουμε άλλο άλλοθι, το Ισλαμικό Κράτος. Πάντα θα υπάρχει ένα άλλοθι.

Τα πειράματα γίνονταν εις βάρος χιλιάδων αθώων πολιτών και εν αγνοία τους για πολλές δεκαετίες, όπως αναφέρει σχετική έρευνα που αργότερα βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Κι αυτό που επίσης αναφέρει το άρθρο, είναι ότι έδιναν στους στρατιωτικούς εντολή αν κάποιοι περίεργοι ρωτούσαν ποτέ κάτι να έχουν έτοιμη την απάντηση:
«Οι δοκιμές είναι μέρος ερευνητικών έργων για τις καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση»

Πολλά προβλήματα υγείας προέκυψαν εξ αιτίας αυτών των δοκιμών, πολλά και παρόμοια με τα “κοινά” σημερινά – προβλήματα στο αναπνευστικό, γαστρεντερίτιδες κλπ αλλά και γενετικές αλλαγές που φάνηκαν μετά όταν όλα βγήκαν στο φως.

Κι εδώ θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς, αν αυτά τα πειράματα ακόμα συνεχίζονται, αν οι ψεκασμοί, εκτός του ότι δουλεύουν για τον ιονισμό της ατμόσφαιρας για τη διευκόλυνση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, κατά καιρούς είναι και βιολογικά πειράματα, είτε χάριν φαρμακευτικών εταιριών, είτε χάριν στρατιωτικών πειραμάτων και… σιγά να μην μας ρωτήσουν!

Η ερώτηση του τίτλου, λοιπόν, απευθύνεται προς τους αμφισβητίες, τους αρνητές των ψεκασμών, σε αυτούς που τους διακωμωδούν και σε εκείνους που σχίζονται να τους “απομυθοποιήσουν” – καλή ώρα σαν τα Ελληνικά Hoaxes, το ιστολόγιο του αξιότιμου ναρκαλιευτή μας.
Διαβάστε όλο το άρθρο στη Γάτα:





Permalink

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου