Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Είχαν πυρηνικά στην αρχαία Σαντορίνη και Κρήτη;



Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος, στα Αργοναυτικά,298-299 γράφει:

Τότε οι Άρπυες και η Ίριδα χωρίσανε, και αυτές πήγανε στη σπηλιά τους στην Κρήτη του Μίνωα…


Σχόλιο Κου Δαρίβα: Αυτό σήμερα το ερμηνεύουν ότι: οι Άρπυες (UFO) πήγανε στο Τσούτσουρο της Κρήτης. Το σπήλαιο αυτό για κάποιο λόγο ακτινοβολεί πολύ. Αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Τώρα υπάρχουν φήμες ότι βρέθηκαν εκεί 4 UFO (ΑΡΠΙΕΣ) το οποία πωλήθηκαν σους Αμερικάνους. Είναι φήμες και μπορεί να ασχοληθώ άλλη φορά με τον Τσούτσουρο

Πριν από λίγους μήνες έγινε μια ανακάλυψη στο ανάκτορο της Κνωσού που οι αρχαιολόγοι έπεσαν κυριολεκτικά από τα σύννεφα. Η ανακάλυψη αυτή έγινε στους αποθηκευτικούς χώρους του ανακτόρου, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από την αίθουσα του θρόνου, στην ανατολική πλευρά του ανακτόρου. Μελετώντας λοιπόν τους αποθηκευτικούς χώρους (οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν από τον Έβανς ως αποθήκες 100 χρόνια πριν) μελέτησαν το υλικό που ήταν φτιαγμένες οι θήκες στο πάτωμα αυτών.

Με μεγάλη τους έκπληξη είδαν ότι το υλικό των «δοχείων» στις αποθήκες ήταν φτιαγμένο από μόλυβδο….!!!!

Ο μόλυβδος και τα παράγωγά του χρησιμοποιούνται σήμερα για την προστασία από επικίνδυνες ακτινοβολίες …ακτινοβολίες Γ, ραδιενεργά υλικά κλπ. Ο μόλυβδος ήταν και είναι δυσεύρετος στην φύση σε σχέση με τον χαλκό , ο οποίος χρησιμοποιούνταν ευρέως τα χρόνια εκείνα για την κατασκευή σκευών με αντοχή στη διάβρωση και χρήση σε αποθήκες. Σε τι λοιπόν θα χρησίμευαν δοχεία από μόλυβδο για αποθήκευση υλικών, αν αυτά τα υλικά δεν ακτινοβολούσαν (ραδιενεργά) !!!;

Η σκέψη μόνο ότι οι Μινωίτες γνώριζαν ραδιενεργά υλικά και τις ιδιότητές τους 3500-4000 χρόνια πριν προκάλεσε θύελλα συζητήσεων. Νέες θεωρίες βγήκαν για διάφορα θέματα, οι οποίες μέχρι πριν λίγα χρόνια θα ακούγονταν τρελές από τους περισσοτέρους. Για παράδειγμα υποστηρίζουν ότι ο Μινωικός πολιτισμός και η Σαντορίνη καταστράφηκαν από πυρηνικές βόμβες-εκρήξεις!! Συγκεκριμένα υπάρχει άποψη (που όσο κι αν φαίνεται απίστευτη υπάρχουν στοιχεία που συνηγορούν αυτή την άποψη και θα τα γράψω πιο κάτω) πως η Σαντορίνη εκτός από λιμάνι είχε και έναν πυρηνικό αντιδραστήρα ο οποίος έσκασε είτε από ατύχημα, είτε από δολιοφθορά… Μήπως αυτή η Πυρηνική έκρηξη ήταν η αιτία που αναζωπυρώθηκε το ηφαίστειο;;; Βόμβες όμως είναι πιθανόν να έπεσαν και στην Κρήτη και επήλθε η καταστροφή του Μινωικού πολιτισμού.

Πυρηνικά όπλα στη Σαντορίνη; Πυρηνικά όπλα στη Κρήτη; Ακούγεται τρελό, το ξέρω αλλά κάντε τον κόπο να διαβάσετε λίγο παρακάτω.

Στην Σαντορίνη έχουν βρεθεί πράσινα υαλοποιημένα πετρώματα που σημαίνει στιγμιαία αύξηση της θερμοκρασίας κατά 1000+ βαθμούς και που σε καμιά περίπτωση δεν είναι ηφαιστειογενή, καθότι η θερμοκρασία του καυτού ηφαιστειακού μάγματος δεν φτάνει σε τέτοιες τιμές. Τέτοια υαλοποιημένα πετρώματα σχηματίσθηκαν στην πρώτη πυρηνική δοκιμή που κάνανε οι Αμερικανοί στο New Mexico στην άμμο της ερήμου. Η μεγάλη θερμοκρασία που αναπτύχθηκε κατά την έκρηξη της ατομικής βόμβας μετέτρεψε το πυρίτιο της άμμου σε πράσινο γυαλί. Ερχόμενοι τώρα στην Κρήτη υπάρχουν ανθρώπινα ίχνη που έχουν βρεθεί σε πλάκες σε διάφορα μέρη της Νότιας Κρήτης σε παραλίες και που έχουν κατεύθυνση όλα προς την θάλασσα. Τι σημαίνει αυτό; Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι που βρίσκονταν στα νότια παράλια έτρεξαν προς την θάλασσα για να γλυτώσουν από κάτι.

Τα ίχνη που άφησαν στην άμμο πριν προλάβουν να σβηστούν από το κύμα στερεοποιήθηκαν καθότι στερεοποιήθηκε η υγρή άμμος. Γεωλόγοι και ειδικοί σε αυτά τα υλικά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η πετροποίηση αυτή της άμμου μπορεί να προέλθει μόνο από μια πυρηνική έκρηξη , γιατί μόνο αυτή φτάνει σε τόσο υψηλή θερμοκρασία. Επειδή δεν έχω χώρο κλείνω το θέμα γρήγορα. Ήξεραν οι κρητες ότι μπορούσαν να δεχτούν επίθεση με πυρηνικές βόμβες γι αυτό κατασκεύασαν τον λαβύρινθο για καταφύγιο, φωνάζοντας τον Δαίδαλο μια που ήταν ο ποιο ειδικός . και η καταστροφή ηρθε μετά . Προφτασαν δηλ. και κατασκεύασαν τον λαβύρινθο. Στη Σαντορίνη έχουν βρεθεί όπως και στην Κρήτη υαλωμενα πράσινα πετρώματα όπως της φωτογραφίας.



Περιοδικό-Αναζήτηση-Δαρίβας-Κατερίνη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου