Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

«ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ»: Ο Τσακ Νόρις κηρύσσει πόλεμο στους χημικούς αεροψεκασμούς




Ο ηθοποιός-θρύλος και ακτιβιστής Τσακ Νόρις μίλησε για «εγκληματίες του ουρανού» στο τελευταίο του άρθρο γράφοντας επίσης για αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι ένα παγκόσμιο σύστημα γεωμηχανικής μπορεί ενδεχομένως να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.


Σε ένα συγκλονιστικό άρθρο του στο World Net Daily ο διάσημος τηλεοπτικός Ρέιντζερ Γουόλκερ προειδοποίησε ότι οι κυβερνήσεις μπορεί ήδη, συγκεκαλυμμένα να υποβάλουν τους πληθυσμούς των χωρών τους σε πειράματα μετεωρολογικών τροποποιήσεων.

Έθεσε υπόψιν την έκθεση της National Center for Biotechnology Information του 2003, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «ο ψεκασμός με αεροζόλ φαίνεται να είναι μια πολλά υποσχόμενη μέθοδο εμβολιασμού,» και υποστήριξε ότι θεωρεί αμφίβολο αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει ήδη δοκιμάσει την μέθοδο ή άλλες κυβερνήσεις επίσης.

«13 χρόνια μετά από την μελέτη, δεν είναι πιθανό οι εν λόγω μαζικοί εμβολιασμοί από αέρος να γίνονται πραγματικότητα τώρα στις ΗΠΑ;» ρωτά Νόρις. «Πόσα αεροπλάνα έχουν ήδη ψεκάσει χημικά κοκτέιλ σε όλο τον κόσμο στο όνομα της εξασφάλισης της δημόσιας υγείας;»
«Όποια και αν είναι η πρόθεση ή αιτιολόγηση, και το κατά πόσον ή όχι ο σκοπός είναι για μαζικούς εμβολιασμούς ή κάποιο άλλο σατανικό σχέδιο», γράφει ο Norris.

Ο θρύλος των πολεμικών τεχνών, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν γίνει μάρτυρες αεροψεκασμών πάνω από το ράντσο τους στο Τέξας, σημειώνει ότι μετά την ανάδειξη μιας μελέτης πέρυσι που αποδεικνύει τις επιβλαβείς παρενέργειες για την ανθρώπινη υγεία που σχετίζονται με την γεωμηχανική, τώρα συγκαλύπτονται.

«Είναι ενδιαφέρον», σημειώνει ο Norris, «στις 2 Σεπτεμβρίου, 2015, μόλις δύο εβδομάδες μετά τη δημοσίευσή της, ο Δρ [J. Marvin] Herndon ολόκληρη η 16-σέλιδη επιστημονική μελέτη, εντελώς ξαφνικά αποσύρθηκε από το περιοδικό και έμεινε με δύο μόνο ερωτήσεις για την χημική σύνθεση των ψεκασμών και μια γενική εξήγηση χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.»

Ο Νόρις αναφέρθηκε επίσης στους θανάτους μεγάλων προσωπικοτήτων που είχαν επικρίνει το παγκόσμιο φαινόμενο των αεροψεκασμών, όπως ο θρύλος της μουσικής Merle Haggard.
Αναφέρθηκε επίσης και για τους στίχους από το τραγούδι «Dreamer» του πρόσφατα αποθανόντα ποπ σταρ Πρίνς, ο οποίος είχε επίσης μιλήσει για «χημικές ουρές» κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εμφάνισης του το 2009.

«… Ο Πρίνς, που απεβίωσε την περασμένη εβδομάδα, στο τραγούδι του «Dreamer» έλεγε: «Ενώ το ελικόπτερο μας κυκλώνει, αυτή η θεωρία έρχεται «βαθιά», πιστεύεται ότι είναι χημικοί ψεκασμοί πάνω από την πόλη, ενώ κοιμόμαστε; Από τώρα και στο εξής θα μείνω ξύπνιος, μπορείτε να με πείτε ονειροπόλο, ξυπνήστε, ξυπνήστε.»

Διαβάστε όλο το άρθρο του στο wnd.com εδώ

Ηλίας Σιατούνης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου