Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ο Αιθέρας και η Δύναμη του ανθρώπου




Κάθε άνθρωπος είναι ένας μικρη ατομική βόμβα .

Ο Αριστοτέλης στα «Μετεωρολογικά» χωρίζει το Σύμπαν σε δύο βασικούς «τόπους»: Στον πρωτο τόπο που είναι και ο άνθρωπος (τετρακτυς, ΠΥΡ-ΑΗΡ-ΓΗ-ΥΔΩΡ) και στο δεύτερο μέρος που είναι ο Αιθέρας που είναι το Θειο. Η πρώτη ενέργεια που εμφανίστηκε με την ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ήταν ο Αιθέρας .


Στην συνέχεια ο Αιθέρας μετατράπηκε σε Ηλεκτρομαγνητισμό, που είναι ένας συνδυασμός ηλεκτρισμού και μαγνητισμού και που δημιουργούν μαζί ένα κύμα. Το κύμα αυτό είναι η υπεριώδη ακτινοβολία, τα ραδιοκύματα, οι ακτίνες γ΄, η αύρα του ανθρώπου κλπ.κλπ

Όμως οι ακτίνες , τα κύματα, δεν είναι νεκρά φαινόμενα. Είναι οντότητες . Ο Τεσλα έλεγε ότι μιλούσε με τον ηλεκτρισμό.

Οι σημερινοί ερευνητές φυσικοί επιστήμονες, παραδέχονται πώς πίσω από την έννοια Σύμπαν δεν κρύβεται μια καλοκαρδισμένη μηχανή όπως πιστεύαμε μέχρι τώρα .

Καταρρέοντας λοιπόν την Νευτώνειο άποψη, βρήκαν ότι όλα τα φαινόμενα είναι οντότητες και το ίδιο το Σύμπαν αποτελεί μια μεγάλη σκέψη. Αυτή η Σκέψη είναι Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ. Αυτόν τον ΘΕΟ πιστεύουν οι επιστήμονες της Κβαντικής φυσικής που είναι ο Ίδιος ο ΘΕΟΣ που πίστευαν οι μυημένοι στα Μυστήρια σοφοί μας Πλάτων , Σωκράτης , Πυθαγόρας κλπ.

Τα δίδαξε και έγραψε σε 36.000 βιβλία ο Ερμής ο Τρισμέγιστος . Από αυτά σωθήκαν ελάχιστα και από τα ελάχιστα κομμάτια έχουν λίγοι άνθρωποι, μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού.

Εμεις οι άνθρωποι εκπεμπουμε ενέργεια και μας παίρνουν την ενέργεια . Ενέργεια έχουν τα πάντα στο σύμπαν . π.χ.

Η άμμος το πυρίτιο δηλ. συσσώρευσε ηλιακή ενέργεια την οποία δυστυχώς δεν ξέρουμε ακόμη να την χρησιμοποιήσουμε . Έχει μνήμη η άμμος , καταγράφτηκαν τα πάντα εκεί , όπως και στο νερό . Αν φέρεται αντίρρηση σας λέω ότι από πυρίτιο είναι κατασκευασμένη η μνήμη του κομπιούτερ σας .

Στο Στόουνχεντς της Αγγλίας οι επιστήμονες μελετώντας τις νυχτερίδες βρήκαν ότι σε ορισμένες ώρες αυτές ήταν πολύ ανήσυχες και «τσίριζαν» . Το πανεπιστήμιο ερεύνησε και βρήκε ότι οι πέτρες σε ορισμένες ώρες της ημέρας ακτινοβολούσαν σε ένα ορισμένο μήκος κύματος . Αυτό επηρέαζε τις νυχτερίδες μια που ξέρουμε ότι αυτές πετούν οδηγούμενες από τους υπέρηχους .

Σε μας τα πάντα από τότε που δημιουργήθηκε ο άνθρωπος είναι καταγεγραμμένα στην υπόφυση . Μας την έχουν κλειδωμένη αυτοί που μας προγραμμάτισαν . Πολλές φορές μετά από ατυχήματα οι άνθρωποι έχουν αποκτήσει πολλές δυνατότητες .

Άλλοι μιλούν ξένες γλώσσες που ομιλούνταν πολύ παλαιοτέρα, σε άλλους κολλούν μεταλλικά αντικείμενα (στο σώμα τους , ένας μέχρι 130 κιλά) άλλοι μπορεί να σηκώσουν υπερβολικό μεγάλο βάρος, όπως μια μικρόσωμη αμερικανίδα μάνα, σήκωσε το αυτοκίνητο που καταπλάκωσε τον γιο της, στην προσπάθεια του να αλλάξει το λάστιχο . Που βρήκε η μάνα την δύναμη και σήκωσε τόσο βάρος; Βέβαια έσπασε την σπονδυλική στήλη αλλά έσωσε το παιδί της .

Όλα αυτά δεν είναι θαύματα . Όλοι οι άνθρωποι έχουν αυτές και άλλες πάρα πολλές δυνατότητες αλλά αυτοί που μας έκαναν (ερπετοειδή κλπ) μας προγραμμάτισαν να λειτουργεί μόνο το 10% του εγκεφάλου μας .

Το κλειδί για να λειτουργήσει το 100% το λέει ο Ερμής ο Τρισμέγιστος .

Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό που δεν θέλουν να μάθουμε.

Ο Άνθρωπος είναι ένας μικρος Θεός .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου