Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Γιατί άραγε οι κατάσκοποι θέλουν να ελέγχουν τον καιρό; Η CIA βοηθά με 600.000 δολάρια σχετική μελέτη



Η μελέτη της NAS θα διερευνήσει κατά πόσον η γεωμηχανική, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης της ηλιακής ακτινοβολίας, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής.
Αμερικάνικες Υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένης της CIA, της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας και της NASA χρηματοδοτούν τη μελέτη.

Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Κίνας έχουν χειριστεί και στο παρελθόν τον καιρό.


Κάπως έτσι ξεκινάει ένα από τα άρθρα της DailyMail σχετικά με αυτά που λέμε τόσον καιρό, αλλά όταν τα λέμε εμείς, είμαστε απλοί συνωμοσιολόγοι. Και συνεχίζει:

“ Η CIA δίνει μερικώς μια χρηματοδότηση των 600 χιλιάδων δολαρίων για μια μελέτη για να διαπιστωθεί αν μπορεί να ελέγξει τον καιρό με τη μέθοδο της γεωμηχανικής.

Επίσης, υποστηρίζει την Εθνική Ακαδημία Επιστημών (NAS) μελέτη για να διερευνήσει εάν η γεωμηχανική -όπως η διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας και η απομάκρυνση του διοξειδίου του άνθρακα - θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον περιορισμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Σύμφωνα με το NAS, η μελέτη θα εξετάσει έναν «περιορισμένο αριθμό των προτεινόμενων τεχνικών γεωμηχανικής» και χρηματοδοτείται από τη CIA, την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας, καθώς επίσης και την NASA, αναφέρει και η εφημερίδα The Independent.” Μάλιστα, ο συγκεκριμένος τίτλος της αναφέρεται σε έλεγχο του 'παγκόσμιου καιρού' μέσω Γεωμηχανικής. Και συνεχίζει:

“ Ο σκοπός της μελέτης είναι να εξετάσει «κατά κανόνα σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις από την χρήση αυτών των τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων των πιθανών περιβαλλοντικών, οικονομικών και εθνικής ασφάλειας», σύμφωνα με την ιστοσελίδα NAS.

Η CIA είπε στην αμερικάνικη ιστοσελίδα ειδήσεων Mother Jones: «Είναι φυσικό ότι σε ένα θέμα όπως η κλιματική αλλαγή, η Υπηρεσία θα μπορούσε να λειτουργήσει με τους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα το φαινόμενο και τις επιπτώσεις της για την εθνική ασφάλεια».
Η Γεωμηχανική είναι μια αμφιλεγόμενη ιδέα που προϋποθέτει την σκόπιμη και μεγάλης κλίμακας παρέμβαση στο κλιματικό σύστημα της Γης με στόχο την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη-σε αυτή την περίπτωση την αλλαγή του καιρού.”

Πόσες φορές το αναφέραμε από δω ότι η υποτιθέμενη 'Γεωμηχανική' ΕΡΧΕΤΑΙ για να επισημοποιήσουν αυτό που κάνουν τόσα χρόνια χρησιμοποιώντας το άλλοθι της υπερθέρμανσης του πλανήτη; Ο 'Ελεγχος του Καιρού', ως μέσον οπλοποίησης του και ελέγχου πληθυσμών είναι ο μόνος λόγος της 'μελέτης' που υποτίθεται θα ξεκινήσουν. Ποια μελέτη; Οι μελέτες έγιναν δεκαετίες πίσω και ήδη έχουν εφαρμοστεί πολλές φορές και όχι μόνο με χειραγώγηση καιρού, αλλά και με σεισμούς και τσουνάμι και ηφαίστεια που ξαφνικά όλα έχουν 'αφυπνιστεί' παγκοσμίως και πάλι.... λόγω υπερθέρμανσης! Κι από την άλλη, ποιος έδωσε την άδεια και το δικαίωμα στη ΣΙΑ και στην κάθε ΣΙΑ να αποφασίζει τι καιρό θα κάνει στη Μακρινίτσα; εεεεε;;; Και το άρθρο συνεχίζει:




“ Μία από τις τεχνικές, η διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας είναι καθαρά θεωρητική αυτή τη στιγμή.
Η ιδέα είναι να αντανακλούν το φως του ήλιου ώστε να εμποδίσουν την υπέρυθρη ακτινοβολία, που ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν θα μπορούσε να σταματήσει την άνοδο της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με την Independent, έχουν υπάρξει πολλές εικασίες κατά τη διάρκεια των ετών ως προς το αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενδιαφέρεται για την γεωμηχανική και έχει στρέψει το βλέμμα προς τη χειραγώγηση του καιρού. Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι από παλιά έκανε χειραγώγηση και με σπορά νεφών κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ (...)” Και εξηγεί τι είναι αυτό κι ότι αντίστοιχες μεθόδους έχει και η Κίνα, αλλά μόνο που ξεχνάει να πει ότι αυτή η Τροποποίηση Καιρού γίνεται πλέον παγκοσμίως, δυστυχώς ΚΑΙ στην Ελλάδα! (Μια "Τροποποίηση Καιρού" για την Ελλάδα). Όμως είναι μικρής κλίμακας -καμία σχέση με τα αποτελέσματα που μπορεί να προκαλέσει ένα HAARP. Και συνεχίζει:

“ Η Χειραγώγηση του Καιρού είναι προς το παρόν ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο στις ΗΠΑ ύστερα από τις καταγγελίες σχολιαστών που ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση σκόπιμα δημιούργησε τους τεράστιους ανεμοστρόβιλους που έπληξαν πόλεις όπως η Οκλαχόμα. Ισχυρίζονται ότι τα τεράστια καιρικά φαινόμενα ήταν ταχυδακτυλουργίες χρησιμοποιώντας την εγκατάσταση των αντέννων του HAΑRP στην Αλάσκα. ”

Άρα τα κακά νέα είναι ότι θα γίνει προσπάθεια να επισημοποιήσουν με δήθεν γεωμηχανικές μελέτες αυτό που ήδη κάνουν. Τα καλά νέα όμως, είναι ότι δεν θα τους κάτσει εύκολα! Τελικά οι κόποι μας δείχνουν να πιάνουν τόπο. Όλοι αυτοί που μιλάνε σε κόσμο ασταμάτητα, που βγαίνουν στους δρόμους, αλλά και που έχουν σπάσει τα δάχτυλά τους στα πληρκτολόγια ενημερώνοντας εκαταμμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη, θα πρέπει να χαίρονται που φτάσαμε μια Daily Mail και μια Independent να το κάνει ΄θέμα'. Ακόμα κι αν δεν το στηρίζουν ξεκάθαρα, πάντως το κάνουν θέμα, χωρίς χλευασμό αλλά και καμία αναφορά σε θεωρίες συνωμοσιών!

Όμως... δεν τελειώσαμε!!!!


κλικ στην εικόνα και διαβάζετε όλο το άρθρο
Δεύτερο άρθρο της Daily Mail μας λέει ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη κάνει... 'παύση'!!! Όχι, δεν γλυτώσαμε λενε οι επιστήμονες από αυτήν, απλά κάνει παύση.

Κι επειδή παρακολουθούμε ΣΤΕΝΟΤΑΤΑ τα δημοσιεύματα τόσο των αμερικάνικων όσο και του αγγλικού τύπου, σας λέμε ότι το ντημπέιτ περί κλιματικής αλλαγής με τους μεν να λένε ααα αλλάζει και τους δε να λένε όχι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!


ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ!!!!!


Όλος ο καυγάς για το 'πάπλωμα'. Μόνο που το πάπλωμα λέγεται πηγές ενέργειας και αντιστοιχεί σε συμφέροντα δις και τρις δολαρίων. Με τα πολλά μηδενικά. Οι μεν κλιματιστές θέλουν τις ανανεώσιμες πηγές ή δε σκεπτικιστές τις παραδοσιακές, πετρέλαιο, λιγνίτη. Και στους δεύτερους είναι και η βιομηχανία, φυσικά, που δεν θέλει να πληρώσει ούτε να αναβαθμιστεί. Όμως ΚΑΝΕΝΑΣ τους, όχι μόνο δεν νοιάζεται για το περιβάλλον, αλλά δεν νοιάζεται καν για τη χειραγώγηση καιρού που συντελείται.

Ανάλογο δημοσίευμα έχει και η Guardian για την υπερθέρμανση που κάνει παύση αλλά σας το κρατάμε για έκπληξη! Για να δείτε και την ωραία φωτογραφία που έβαλαν, κάντε εδώ ένα κλικ!

Πάθατε; Αυτοί πάλι λένε ότι πρέπει να ξεχωρίζουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη από εκείνην της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας που... αφήστε! Θα υπερθερμανούν όλα τα αγγεία στον εγκέφαλο μας τελικά! Έχει πολλά λινκς από πολλά άρθρα που επιβεβαιώνουν τη 'στάση' της υπερθέρμανσης. Το όλο ζουμί του άρθρου είναι στην τελευταία του παράγραφο:

“ Στην ιδανική περίπτωση οι άνθρωποι θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν τον όρο "υπερθέρμανση του πλανήτη" όταν πρόκειται για τη συνολική συσσώρευση θερμότητας του πλανήτη. Ή θα χρησιμοποιήσουν τον όρο "παγκόσμια θέρμανση" ή "αλλαγή του κλίματος" ή "διατάραξη του κλίματος." Όποιος και αν είναι όρος που θα επιλεγεί, θα πρέπει να σταματήσουμε να παραπλανούμε τον κόσμο λέγοντας ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει "παύσει". Η συνολική αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη δεν έχει και δεν θα παύσει μέχρι να σταματήσει να αυξάνεται το φαινόμενο του θερμοκηπίου μέσω της εξάρτησή μας από τα ορυκτά καύσιμα. Μέχρι να πατηθεί το 'κουμπί της παύσης΄, η αύξηση της θερμοκρασίας θα συνεχίσει να αυξάνεται”

Καταλάβατε; Μέχρι να γεμίσει ο πλανήτης φωτοβολαϊκά και ανεμογεννήτριες και ν' αδειάσει από στάρια και καλαμπόκια, εμείς θα έχουμε κλιματικά προβλήματα. Μετά... απλά θα σκεφτούμε πως θα ταΐσουμε τους πληθυσμούς. Αλλά και γι' αυτό υπάρχει η λύση... Μείωση και Ατζέντα 21....


allnewz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου