Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ των ΗΠΑ είπε «ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ»;



Σε μία περίεργη συγκυρία όπου βλέπουμε απίθανες θεάσεις ΑΤΙΑ στον Ήλιο και στην Γη, με την μαγνητόσφαιρα της τελευταίας να πέφτει και τον ισχυρισμό ότι αφίχθησαν σκάφη των Ολύμπιων, έρχεται και ένας
στρατηγός των ΗΠΑ, σαν ο από μηχανής θεός να «ρίξει λάδι στην φωτιά»…


Ο στρατηγός Mark Milley, Αρχηγός Στρατού του Επιτελείου των ΗΠΑ, ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο Πανεπιστήμιο του Norwich κατά τη διάρκεια του Reserve Officer Training Corps Centennial Symposium, στο Northfield του Vermont, που έγινε στις 21/4/2016.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους υποψηφίους, μίλησε για «μικρά πράσινα ανθρωπάκια και υβριδικούς στρατούς»…
«Αν ο κόσμος του 1916 ήταν περίπλοκος, ή αν ο κόσμος του 1945 ήταν πολύπλοκος, τότε, ο κόσμος του 2016 είναι εξαιρετικά έντονα πολύπλοκος και μπορώ να σας διαβεβαιώσω από την προσωπική μου εμπειρία», είπε και πρόσθεσε: «Θα έχετε να κάνετε με τρομοκράτες, θα έχετε να κάνετε με υβριδικούς στρατούς, θα έχετε να κάνετε με μικρά πράσινα ανθρωπάκια, θα έχετε να κάνετε με φυλές. […] Θα έχετε να κάνετε με όλα αυτά, και θα πρέπει όλα αυτά να τα αντιμετωπίσετε ταυτόχρονα».




Ο Στρατηγός Mark Milley κατά την επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο Norwich“If the world οf 1916 was complex, or the world of 1945 was complex, the world of 2016 is intensely complex, and I can tell you that from personal experience,” he said. “You’ll be dealing with terrorists, you’ll be dealing with hybrid armies, you’ll be dealing with little green men, you’ll be dealing with tribes. […] Υou’re going to be dealing with it all, and you’re going to be dealing with it simultaneously.”

Τι ήθελε να πει ο… ποιητής;
Τι εννοούσε με «τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια»; Τι εννοούσε με τους «υβριδικούς στρατούς»;
Ήταν μία υπερβολή στον, κατά άλλα πολύ σοβαρό και μετρημένο, λόγο του;
Ή… ήξερε πάρα πολύ καλά τι έλεγε;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:




diadrastika.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου