Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ-ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ “ΘΕΑΤΕΣ”!ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: “ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΔΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ”(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ )





Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στο λιμάνι.Εκρηξη οργής και αγανάκτησης από τους λαθρομετανάστες με αφορμή την ενημέρωση ότι πρέπει να αποχωρήσουν εδώ και τώρα…Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης…της οργής!!!














Αν είναι δυνατόν….Τόσο σκατόψυχοι είναι! Λαθρομετανάστης απείλησε να πετάξει το μωρό του!
















ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 11:40

Βασίλης Παπαδόπουλος σε δημοσιογράφους πριν από λίγο: “Μην τυχόν και δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Προσωπικά έχω την ευθύνη την εικόνας μου… Είμαι ο γενικός….Η ενημέρωση δεν θα γίνει ον κάμερα!Ο χώρος είναι δημόσιος θα πρέπει να εγκαταλειφθεί από όλες τις κάμερες και όλο τον κόσμο… ”






Ένταση επικράτησε πριν από λίγο στο λιμάνι του Πειραιά όταν ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλης Παπαδόπουλος, βρέθηκε στην πύλη Ε3 και απαίτησε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν!

Προκλητικά ο γ.γ. ζήτησε από τους δημοσιογράφους και τις κάμερες να αποχωρήσουν λέγοντας ότι είναι δημόσιος χώρος. «Δεν θα γίνει on camera. Ο χώρος είναι δημόσιος. Θα πρέπει να εγκαταλειφθεί και από τις κάμερες και από τον κόσμο. Μια παράκληση. Είναι ευθύνη όλων μας και των media. Μην δω τους εαυτούς μας το μεσημέρι στην τηλεόραση. Γιατί προσωπικά έχω την ευθύνη της εικόνας μου. Είναι δικιά μου η εικόνα. Είμαι ο γενικός γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής».



Έτσι, απαγορεύθηκε η πρόσβαση στους δημοσιογράφους και αυτή την ώρα ο κ. Παπαδόπουλος κάνει την ενημέρωση των προσφύγων χωρίς να θέλει να καταγραφούν αυτά που θα πει.Από το πρωί υπήρχε κινητικότητα στο λιμάνι του Πειραιά, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι σήμερα εκπρόσωποι του υπουργείου μαζί με το Λιμενικό θα ζητούσαν από τους πρόσφυγες να δεχθούν να αποχωρήσουν εντός 48 ωρών από το λιμάνι.



Στο λιμάνι βρίσκονται εκπρόσωποι τριών υπουργείων. Εκτός από τον “πολλά βαρύ” κ. Παπαδόπουλο είναι ο γ.γ. Προστασίας του Πολίτη, Τζανέτος Φιλιππάκος, ο επιχειρησιακός συντονιστής και γ.γ. του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ταφύλης, και ο αρχηγός του Λιμενικού Σταμάτης Ράπτης.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:22

Κλιμάκιο του λιμενικού έχει συγκεντρώσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους λαθρομετανάστες για ενημέρωση…. Πρέπει να αποχωρήσουν εδώ και τώρα…. λένε οι πηγές από το ρεπορτάζ. Αυτό προσπαθούν να κάνουν οι άντρες του λιμενικού: να τους πείσουν ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν εξαντληθεί και το λιμάνι εντός των επόμενων ωρών πρέπει να αδειάσει….



Αυτή την ώρα ο Βασίλης Παπαδόπουλος ο γενικός γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής …. παρακάλεσε τα ΜΜΕ να αποχωρήσουν από το σημείο , να απομακρυνθούν για να γίνει η ενημέρωση. Γιατί το έκανε αυτό… εκείνος ξέρει!





Δείτε βίντεο από το Makeleio.gr από το σημείο αυτή την ώρα….




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Προηγούμενη ενημέρωση : 11:00

Ένας εκ των λαθρομεταναστών επιχείρησε να κλέψει… τον πήραν χαμπάρι και επικράτησε ένταση μέχρι να τον συλλάβει η αστυνομία. Δείτε καρέ καρέ τη σύλληψη από άντρες της αστυνομίας μέσα από την κάμερα του Makeleio.gr και τον Βαγγέλη Καλαποθάκη….






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου