Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Τι συμβαίνει πραγματικά στην Περιοχή 51;




Αν κάποιος αναζητήσει ποιες είναι οι πιό μυστηριώδεις και παράξενες τοποθεσίες στον κόσμο που έχουν ξεσηκώσει άπειρες συζητήσεις και θεωρίες συνωμοσίας, θα διαπσιτώσει πως υπάρχει μία περιοχή που είναι συνεχώς το επίκεντρο προσοχής, ειδικότερα για όλους όσους πιστεύουν στους Εξωγήινους και την εισβολή τους στην Γη. Αυτή η τοποθεσία δεν είναι άλλη από την Περιοχή 51. Για ποιό λόγο όμως αυτή η παράξενη στρατιωτική βάση συνοδεύεται από τόσες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τους εξωγήινους;


Η Περιοχή 51 βρίσκεται στην Νεβάδα, 133 χιλιόμετρα Βορειοδυτικά του Λας Βέγκας εκεί όπου κάθε χρόνο μαζεύονται πλήθη ανθρώπων για να ανακαλύψουν τα μυστικά που πιθανόν κρύβει. Όμως το τι συμβαίνει πραγματικά μέσα από τον φράχτη και τις άπειρες πινακίδες που σε προτρέπουν να μείνεις μακρυά δεν είναι ξεκάθαρο, και για αυτό και έχουν εμφανιστεί τόσες ιστορίες και υποθέσεις σχετικά με την περιοχή 51. Η Σημαντικότερη θεωρία συνωμοσίας σχετικά με την τοποθεσία, αφορά στην περίφημη πτώση του ufo του Roswell, τα ερείπια του οποιου παραμένουν μέσα στο έδαφος της περιοχής. Αρκετοί ακόμη πιστεύουν πως η Αμερικάνικη κυβέρνηση σκηνοθέτησε στην Περιοχή 51 την προσελήνωση που πραγματοποιήθηκε το 1969. Πριν δούμε όμως όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που συνοδεύουν την περιοχή, ας προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε όσα περισσότερα στοιχεία μπορούμε σχετικά με την δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε εκεί.
Η Μυστηριώδης Περιοχή 51

Ο Μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο έχουν αναπτυχθεί τόσες θεωρίες γύρω από την Περιοχή 51, φαίνεται πως είναι η μυστικότητα που υπάρχει από τις Αμερικανικές Αρχές γύρω από την Στρατιωτική Βάση. Αρκετοί άνθρωποι υποστηρίζουν πως αυτή η μυστικότητα κρύβει από πίσω κάτι πολύ παράξενο που αφορά την ύπαρξη εξωγήινων και την επίσκεψή τους στον πλανήτη μας. Φυσικά το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που ενισχύει αυτές τις θεωρίες, είτε ισχύουν είτε όχι, είναι το γεγονός πως καμία επίσημη αρχή δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξη της Βάσης στην Περιοχή 51.





Το ξεκίνημα για την Περιοχή 51 σχετίστηκε άμεσα με την ανάπτυξη του αεροσκάφους U-2. Μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, Η Αμερική ανησυχούσε για την τεχνολογία που ανέπτυσσε η Σοβιετική ένωση και φοβήθηκε πως ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει μία αιφνιδιαστική επίθεση και έτσι στις αρχές του 1950, και πιο συγκεκριμένα το 1954 Το Αμερικανικό Ναυτικό και η Αεροπορία ανέπτυξαν το πρόγραμμα U-2 που θα ανακάλυπτε νέα αεροσκάφη με πλήρως αναπτυγμένη για την εποχή τεχνολογία και χαρακτηριστικά. Μία απο τις δραστηριότητες του προγράμματος ήταν να βρει μία απομακρυσμένη μυστική τοποθεσία η οποία θα βοηθούσε στην μελέτη και την εξέταση των δοκιμών. Αυτή η περιοχή φυσικά είναι η Περιοχή 51, που μετατράπηκε στην νέα άκρως μυστική

Στρατιωτική βάση της Αμερικής. Οι έρευνες του προγράμματος U-2 ξεκίνησαν τον ιούλιο του 1955 και αμέσως οι αναφορές σχετικά με τα ufo και την εμφάνιση ιπτάμενων αντικειμένων άγνωστης ταυτότητας ξεπηδούσαν από τους κατοίκους και τους επισκέπτες με ραγδαίο ρυθμό.

Αρκετές από αυτές τις παράξενες εμφανίσεις παρατηρήθηκαν από πιλότους συμβατικών αεροπλάνων που δεν είχαν δει ποτέ ξανά αεροσκάφη να πετούν σε τέτοιο υψόμετρο ενώ αρκετά από αυτά είχαν εντελώς εξωγήινη εμφάνιση. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει αν όντως αυτή η τεχνολογία αναπτύχθηκε από τους Αμερικάνους ή αν ήταν εξωγήινη, όμως οι αξιωματούχοι ανέφεραν πως όλες αυτές οι ανεξήγητες εμφανίσεις ήταν δοκιμές του προγράμματος U-2, σημειώνοντας επίσης πως δεν μπορούσαν να δώσουν καμία πληροφορία στο κοινό.
Οι θεωρίες Συνωμοσίας για την Περιοχή 51

Ενώ δεν υπάρχει καμία φυσική απόδειξη πως στην περιοχή 51 πραγματοποιήθηκαν μελέτες και πειραματισμοί πάνω στους Εξωγήινους και την εξωγήινη ζωή, υπάρχουν αναρίθμητες θεωρίες συνωμοσίας που αναφέρουν πως η Στρατιωτική Βάση χρησιμοποιήται για την ανακάλυψη και την μελέτη των Εξωγήινων. Φυσικά οι Εξωγήινοι δεν είναι το μόνο θέμα που συνδέεται με την Περιοχή 51, οπότε ας δούμε τις κυριότερες θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με αυτή:






Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας που συχνά επισκέπτονται την Περιοχή 51, ή την μελετάνε διεξοδικά έχουν αναφέρει πως η στρατιωτική βάση χρησιμοποιείται απο την Αμερικανική Κυβέρνηση ώστε να αναπτύξει όπλα ή τεχνολογία για τον έλεγχο του καιρού, για την ανάπτυξη τεχνολογίας που θα επιτρέψει το ταξίδι στον χωροχρόνο, την ανάπτυξη τεχνολογίας για την τηλεμεταφορά, την αποθήκευση των ufo που κατέπεσαν στην περιοχή και την έρευνά τους ώστε να αναπτυχθεί παρόμοια εξωγήινη τεχνολογία, αλλά και την εξέταση των εξωγήινων που επέζησαν από τις πτώσεις των ufo. Φυσικά οι θεωρίες συνωμοσίας δεν σταματούν εκεί, αφού στην δραστηριότητα της περιοχής 51 αποδίδονται και η μελέτη των Υπερόπλων και η Γενετική τροποποίηση των στρατιωτών που θα ενισχυθούν μέσα από την μελέτη που υποτίθεται πως πραγματοποιείται σε εξωγήινα υβρίδια.

Όπως είναι λογικό όλες οι παραπάνω θεωρίες απορρίπτονται από την πλειοψηφία του ανθρώπινου πληθυσμού. Αν και είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν στους Εξωγήινους, είναι λιγότεροι αυτό που αποδίδουν στην Περιοχή 51 όλες αυτές τις αλλόκοτες δραστηριότητες. Και φυσικά δεν υπάρχουν οι αποδείξεις για όσα υποστηρίζουν οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας της περιοχής 51.. Πείτε μου την δική σας γνώμη σχετικά με το τί μπορεί να συμβαίνει πραγματικά εκεί στα σχόλια.
Τι συμβαίνει τώρα στην Περιοχή 51;

Τι γίνεται σήμερα στην περίφημη Περιοχή 51 , πέρα από τις αναρίθμητες επισκέψεις ανθρώπων που πιστεύουν στους εξωγήινους και την τουριστική τους εκμεταλλευση από τους κατοίκους της περιοχής που έχουν κατασκευάσει εστιατόρια, ξενοδοχεία και διάφορα τουριστικά αξιοθέατα σχετικά με τους εξωγήινους;





Σήμερα η Περιοχή 51 χρησιμοποιήται ακόμη, και σύμφωνα με το Google Earth η βάση αναπτύσσεται αφού κατασκευάζονται συνεχώς νέα τμήματα. Οι πάρα πολλοί λάτρεις του Παραφυσικού που επισκέπτονται την περιοχή μπορούν να διακρίνουν μέσα απο τα κυάλια τους παράξενα φώτα στον ουρανό να απογειώνονται και να προσγειώνονται, όμως αυτά τα φώτα μάλλον δεν προέρχονται από ufo, αλλά από μυστικά αεροσκάφη που ονομάζονται “Janet” και λέγεται πως μεταφέρουν τους εργαζόμενους στην Βάση.Φυσικά ακόμα και σήμερα λίγοι πραγματικά γνωρίζουν τι συμβαίνει μέσα στην περιοχή 51. Ο Chris Pocock που είναι ιστορικός του προγράμματος U-2 θεωρεί πως αναπτύσσονται ιδιαίτερα αεροσκάφη, εξωτικές μορφές τηλεπικοινωνίας, ενεργειακά όπλα και οπλικά ενεργειακά συστήματα.

Όμως αφού αυτές οι πληροφορίες σχετικά με την περιοχή 51 είναι πλέον αρκετά γνωστές, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν τα παραφυσικά μυστικά της; Ίσως η απάντηση κρύβεται στην ανθρώπινη φύση μας, αφού όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με κλειστές πόρτες και απαγορευμένες περιοχές δίχως πρόσβαση, τότε αυτόματα προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό με διάφορες εικασίες. Και προσπαθούμε να ρίξουμε μία ματιά σε αυτά τα κρυμμένα μυστικά, αναζητώντας τις κατάλληλες απαντήσεις. Το ζήτημα είναι όμως αν θα είμαστε ικανοποιημένοι όταν τελικά αυτά τα μυστικά μας αποκαλυφθούν.. Γιατί ίσως αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας καταρρεύσουν ολοκληρωτικά, κάνοντας όλους όσους πιστεύουν σε αυτές να επιστρέψουν σε μία απλή ζωή δίχως την συνεχή αναζήτηση του υπερβατικού.. απο την άλλη, αν οι θεωρίες επιβεβαιωθούν, ίσως εδραιώσουν για πάντα στα σωθικά της ανθρωπότητας τον διαρκή και ατελείωτο φόβο για όλα όσα κρύβονται από την κοινή θέα.. και τότε δεν θα υπάρχει επιστροφή..




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου