Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Το FBI απελευθερωσε τα αρχεία του Nikola Tesla




Το FBI κατέσχεσε όλα τα έγγραφα του Nikola Tesla πριν από 73 χρόνια και τώρα έχουν απελευθερωσει πληροφορίες σχετικά με την κατάσχεση μαζί με ολα τα εγγραφα.

Τα στοιχεία του Tesla συσκευάζονται σε 80 τομους με εντολή του FBI. Οι ενέργειες που το FBI επραξε για να καταλάβουν την πνευματική ιδιοκτησία του Nikola Tesla έφεραν μεγάλη δυσαρέσκεια στην εποχη που εγινε γιατι με αυτο τον τροπο ειχε χτυπηθει η επιστημονικη συνεισφορα του και η κληρονομιά του σε ολη την γη.

Ενώ πολλοί γνωρίζουν ότι το FBI πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα, λιγοι γνωριζουν ότι τελικα έστειλαν τα αντικείμενα το 1952 στο Βελιγράδι χάρη στην πίεση του ανηψιού του Tesla. Τα αντικείμενα του Tesla συσκευάστηκαν σε 80 τομους και τα αντικείμενα βρίσκονται τώρα στο Μουσείο Nikola Tesla στο Βελιγράδι, το οποίο φιλοξενεί τη μεγαλύτερη συλλογή των προσωπικών αντικειμένων του.

Το μεγαλύτερο μέρος της οργής εχει να κανει με το γεγονός ότι ο Tesla ήταν Αμερικανός πολίτης όταν πέθανε και πολλοί άνθρωποι είδαν την παραγγελία του Office of Alien Property ύποπτη. Αυτη η πρξαη του FBI να κατασχει τους φακελους δημιουργησε το τέλειο σεναριο για τους θεωρητικούς συνωμοσίας αλλά αυτό που δεν έγινε σαφές ήταν ακριβώς γιατί το FBI επέλεξε τότε να δώσει στον ανηψιό του Tesla τα πάντα.

Οποιοσδήποτε εξακολουθεί να ενδιαφέρεται θα μπορούσε τώρα να είναι σε θέση να ανακαλύψει και να βάλει τα χαμένα παζλ κομμάτια σε ολη αυτη την ιστορια.




Death Ray Το πιο αξιοσημείωτο έγγραφο που κατασχέθηκε από το FBI

Λέγεται ότι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα από τα έγγραφα που κατασχέθηκαν απο το FBI αφορούσε την ανακάλυψη του Death Ray του Tesla, γνωστή και ως η Ακτινα της Ειρήνης.

Η ακτινα της Ειρηνης λέγεται ότι είναι μια συσκευή που ήταν σε θέση να παράγει εκδηλώσεις ενέργειας στον ελεύθερο αέρα, δημιουργώντας τεράστια ηλεκτρική και απωθητική δύναμη σαν ένα υπερ όπλο. Τα νέα σχετικά με το Death Ray εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1934 στους New York Times και ανέφεραν ότι θα μπορούσε να εξωντοσει 10.000 εχθρικά αεροπλάνα σε απόσταση 250 μιλίων.

Ο Τέσλα έχει δηλώσει ότι θα έκανε τον πόλεμο αδύνατο. Μια συσκευή για την παραγωγή εκδηλώσεων ενέργειας σε ελεύθερο αέρα αντί σε υψηλό κενό όπως στο παρελθόν. Ένας μηχανισμός για την παραγωγή τεράστιας ηλεκτρικής δύναμης. Ένα μέσο εντατικοποίησης και ενίσχυσης της δύναμης που αναπτύσσεται από το δεύτερο μηχανισμό. Μια νέα μέθοδος για την παραγωγή μιας τεράστιας ηλεκτρικής δύναμης απωθήσεως.



Η Βιβλιοθηκη του Tesla θεωρήθηκε απειλή από το FBI .Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν μόνο αόριστα τις επιστημονικές ανακαλύψεις και εφευρέσεις του Tesla, ο οποίος πέθανε το 1943 στη NYC. Το FBI είχε σκεφτεί ότι ισως κάτι να ηταν απειλητικό για τις ΗΠΑ για αυτο και οι πληροφορίες σχετικά με αυτόν είχαν κατασχεθει από τις ΗΠΑ.


Ο φοβος της κυβερνησηςΑ των ΗΠΑ για τον Τεσλα φαινεται και μονο στο οτι το σχολικό σύστημα άφησε τον Tesla εξω από τα βιβλία ιστορίας.



Ο Tesla βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου από μια κοπέλα και λέγεται ότι είχε πεθάνει λόγω στεφανιαίας θρόμβωσης. Την ημέρα μετά το θάνατό του στις 9 Ιανουαρίου, το FBI διέταξε το αμερικανικό γραφείο Alien Property να παραλάβει όλα τα αντικείμενα του Tesla και να τα μεταφέρει στην εταιρεία αποθήκευσης του Μανχάταν και στη συνέχεια να τεθεί υπό τη σφραγίδα του ΟΑΠ

Το όλο αρχείο του FBI Nikola Tesla βρίσκεται εδώ:https://vault.fbi.gov/recently-added



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου