Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Βίντεο: Βρέθηκε «εξωγήινη μούμια» με τρία δάκτυλα στο Περού




Η εκπληκτικά διατηρημένη σορός του αλλόκοτου πλάσματος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών στην έρημο Νάσκα, σύμφωνα με ερευνητική ομάδαΈνα ακόμα «αποκαλυπτικό βίντεο» για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη γκάμα των οπτικών ντοκουμέντων που διαρρέουν κατά καιρούς στο διαδίκτυο, θέλοντας να μας πείσουν ότι... δεν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν.


Αυτή τη φορά, το άκρως αμφιλεγόμενο μίνι ντοκιμαντέρ που δημοσιεύτηκε από τον ιστότοπο gaia.com, περιλαμβάνει πλάνα που δείχνουν τη «μουμιοποιημένη σορό» ενός αλλόκοτου πλάσματος, το οποίο έχει μακρόστενο κρανίο (θυμίζοντας τους εξωγήινους από τις ταινίες του Χόλιγουντ) και τρία δάχτυλα στο κάθε χέρι και πόδι.


Η «εξωγήινη μούμια», η οποία βρέθηκε σε εμβρυική στάση, έχει ύψος 1.68 και είναι πολύ κοντά στις ανθρώπινες αναλογίες. Δεν διαθέτει μύτη, ούτε αυτιά, ενώ είναι καλυμμένη από πάνω μέχρι κάτω με μια λευκή στρώση σκόνης που, σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές, χρησιμοποιούνταν στην συγκεκριμένη περιοχή για το στέγνωμα του δέρματος και τη διατήρηση των ανθρώπινων υπολειμμάτων.
Στο σύντομο ντοκιμαντέρ, του οποίου η αξιοπιστία έχει ήδη αμφισβητηθεί από σειρά επιστημόνων, ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, Κονσταντίν Κορότκοφ (καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης) ισχυρίζεται ότι η χρονολόγηση με άνθρακα έδειξε ότι το πλάσμα πέθανε μεταξύ 245 – 410 μ.Χ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι παραμορφώσεις που εμφανίζει η μούμια αποκλείεται να αποτελούν το αποτέλεσμα κάποιας γενετικής πάθησης και είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι η σορός «δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος».

Ωστόσο, τόσο η εμπλοκή του εν λόγω καθηγητή σε παλαιότερες «αποκαλύψεις περί εξωγήινων» που αποδείχθηκαν αναληθείς, όσο και το γεγονός ότι το site gaia.com ζητά συνδρομή από τους χρήστες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενό του, προκαλούν υποψίες στους πιο καχύποπτους ότι η μούμια είναι απλώς ένα γύψινο αγαλματίδιο, που φτιάχτηκε για να προκαλέσει σάλο.

Και ο σκοπός αυτός επετεύχθη και με το παραπάνω, αφού τα views του περίφημου βίντεο έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου