Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Το «Δόγμα του ΗΛΕΚΤΡΟσόκ» το γνωρίζετε;




Oλοι λίγο πολύ θα έχετε ακούσει για το βιβλίο της Ναόμι Κλάιν, το «Δόγμα του Σοκ». Για το «Δόγμα του ΗΛΕΚΤΡΟσόκ», ξέχασαν να σας πουν…




Στο βιβλίο της, το «Δόγμα του Σοκ», η εβραϊκής καταγωγής Αμερικανίδα «ακτιβίστρια», Ναόμι Κλάιν, τα βάζει με τον Καπιταλισμό.

Το βιβλίο της, που κυκλοφορεί στην Ελλάδα (έχει σημασία αυτό) από τις Εκδόσεις Λιβάνη -πρώην βαθύ ΠΑΣΟΚ και τώρα ΣΎΡΙΖΑ, περιγράφεται ως εξής από τον εκδοτικό οίκο:


…δίνει μια περιγραφή της νέας παγκόσμιας τάξης, που βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ. Η ανάλυση του καπιταλισμού της καταστροφής επιχειρείται από την Κλάιν με “τέλεια διυλισμένη οργή”, που διοχετεύεται μέσα από αδιάσειστα δεδομένα. Σε αυτή την πρωτοποριακή εναλλακτική ιστορία της πλέον κυρίαρχης ιδεολογίας της εποχής μας, της οικονομικής επανάστασης των ελεύθερων αγορών του Μίλτον Φρίντμαν, η Ναόμι Κλάιν αμφισβητεί το διαδεδομένο μύθο ότι η παγκόσμια νίκη του νεοφιλελεύθερου κινήματος υπήρξε ειρηνική. Καταδεικνύει ότι, από τη Χιλή του 1973 μέχρι το σημερινό Ιράκ, ο Φρίντμαν και οι υποστηρικτές του εκμεταλλεύτηκαν επανειλημμένα τη βία και μια σειρά από τρομακτικά σοκ για να επιβάλουν τις ακραίες πολιτικές τους.

Αποκαλύπτει την εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσα στις ανακριτικές τεχνικές της CIA και στις εκβιαστικές τεχνικές της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, στην προσπάθειά τους να επιβάλουν τον καπιταλισμό της καταστροφής σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα εξαιρετικό βιβλίο, ικανό να προκαλέσει τσουνάμι ντροπής-αλλά και πολιτικής δράσης, για να σταματήσει επιτέλους η θεραπεία – σοκ.

Φυσικά η Ναόμι Κλάιν, η οργισμένη αυτή ακτιβίστρια, δεν σταματά εδώ. Σε αυτό και στο επόμενο βιβλίο της προτείνει και τη λύση: Να κλείσουν όλες οι βιομηχανίες για να “πληγεί” το κεφάλαιο, αλλά πρώτιστα να σωθεί ο πλανήτης από το CO², να επιστρέψουμε στις μικρές κοινωνίες τοπικής παραγωγής, αχρήματες και ανταλλακτικές και, για να πετύχει φυσικά αυτό το μοντέλο, θα πρέπει να βασιστεί στην απόλυτη λιτότητα, στα απόλυτα απαραίτητα για την επιβίωση! ΈΤΣΙ, θα πληγεί το κεφάλαιο, λέει η κα Κλάιν, το κεφάλαιο που έχει μαζέψει όλο τον πλούτο του κόσμου, το 1% του πλανήτη, μας προτείνει τώρα το 99% να ζήσουμε λιτά, μην παράγοντας και τρώγοντας ότι βγάζει ο κοινοβιακός κήπος μας. Γιατί, η Ναόμι Κλάιν, ΕΊΝΑΙ το κεφάλαιο, ΕΊΝΑΙ η Ατζέντα 21, ΕΊΝΑΙ η ιέρεια της ψευδοεκκλησίας της Κλιματικής Αλλαγής.

Αλλά όπως κάθε σπασμένο ρολόι λέει την ώρα σωστά 2 φορές τη μέρα, έτσι και η κα Κλάιν λέει μερικές αλήθειες:
Η εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσα στις ανακριτικές τεχνικές της CIA

Η «εντυπωσιακή» ομοιότητα ανάμεσα στις ανακριτικές τεχνικές της CIA, δεν είναι μόνο τα μέτρα λιτότητας και η υπερφορολόγηση που δημιουργούν τα απανωτά σοκ στις κοινωνίες, αλλά και άλλα. Ένα από τα πιο παλιά και άγρια βασανιστήρια που, όχι μόνο η CIA, αλλά οι απανταχού μυστικές υπηρεσίες έχουν χρησιμοποιήσει ως ανακριτική τεχνική,είναι η διατάραξη του ύπνου. Το υποκείμενο σε ανάκριση άτομο στερείται για μέρες τον ύπνο, το αφήνουν κλεισμένο σε δωμάτιο με φώτα ανοιχτά ή και θορύβους, ή μόλις αποκοιμηθεί το ξυπνούν βίαια.

Ο ύπνος είναι απαραίτητος για κάθε άνθρωπο. Ο ύπνος αναπληρώνει ένα είδος εγκεφαλικών κυττάρων. Είναι αυτός που βοηθάει ο ρυθμός παραγωγής των πρόδρομων ολιγοδενδροκυττάρων που παράγουν την μυελίνη να είναι ο σωστός, αλλιώς, αν δεν είναι ικανοποιητικός, όπως έδειξαν πειράματα σε ποντίκια, ενεργοποιούνται ορισμένα γονίδια που σχετίζονται με τον κυτταρικό θάνατο και τις αντιδράσεις στο στρες.


Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ στη Νέα Υόρκη, ανακάλυψαν ότι όση ώρα κοιμόμαστε ο εγκέφαλος μας αποβάλει όλα τα περιττά στοιχεία που αποθήκευσε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Συγκεκριμένα, ενώ τα απόβλητα από κύτταρα του οργανισμού μας απομακρύνονται μέσω του λεμφικού μας συστήματος, ο εγκέφαλος, ο οποίος δεν είναι συνδεδεμένος με αυτό το σύστημα, καθαρίζει από τα απόβλητα μεταφέροντας τα μέσω του εγκεφαλονωτιαίου υγρού στο συκώτι. Η διαδικασία αυτή ωστόσο γίνεται με διπλάσια ταχύτητα ενώ κοιμόμαστε, επειδή οι νευρώνες μας συρρικνώνονται, ενώ τα κανάλια γύρω τους μεγεθύνονται, διευκολύνοντας τη διαδικασία.

Οπως επισημαίνει και ο ερευνητής Μάικεν Νεντεργκάαρντ: «Η μελέτη δείχνει ότι ο εγκέφαλος έχει διαφορετικές λειτουργικές καταστάσεις όταν κοιμόμαστε και όταν είμαστε ξύπνιοι. Η φύση της αποκατάστασης του ύπνου φαίνεται να είναι το αποτέλεσμα της δραστικής εκκαθάρισης των υποπροϊόντων της νευρωνικής δραστηριότητας που συσσωρεύονται όσο είμαστε ξύπνιοι».
Ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαταράσσουν τον ύπνο μας


Oλοένα και περισσότερα άτομα ανά τον κόσμο μπορούν και ακούν εσωτερικά στο αυτί τους την αλλαγή συχνοτήτων στο περιβάλλον τους. Καταγγελίες έχουν γίνει σε χώρες του Δυτικού κόσμου -Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά- ότι “κάποιο” βουητό τη νύχτα είτε δεν τους αφήνει να κοιμηθούν καλά, είτε και καθόλου.

Από τις αρχές του 21ου αιώνα, οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να αναφέρουν ξεκάθαρα ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος πάλλεται με την ίδια συχνότητα με την αντήχησης της Γης, τις λεγόμενες συχνότητες Σούμαν.











Όμως το ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί να ακούσει τόσο χαμηλές συχνότητες, απλά εναρμονίζεται με αυτές, ειδικά την ώρα του ύπνου κι έτσι έχει την απαραίτητη “θεραπεία” και αποτοξίνωση που προαναφέραμε.

Τι θα συμβεί, λοιπόν, αν κάποιος μπορέσει να αλλάξει το βράδυ αυτές τις συχνότητες; Να τις αυξήσει φεύγοντας από τον απαραίτητο αριθμό των Σούμαν τη συχνότητα των 7,83 Hz;


Πολύ απλά, ή θα χάσετε τον ύπνο σας ή αυτός θα είναι κακής ποιότητας. Και αυτό συμβαίνει με την προηγμένη τεχνολογία που βασίζεται στην εφεύρεση του Τέσλα. Με αυτήν δουλεύουν τα μεγάλα στρατιωτικά συστήματα όπως το HAARP, με αυτή δουλεύει η κινητή τηλεφωνία, τα wifi και σύντομα τα smart meters που έχουν σκοπό να εισβάλουν σε όλων μας τα σπίτια, για τη δήθεν σωστή καταμέτρηση του ρεύματος. Στην Αμερική και τον Καναδά, ηλεκτρομαγνητικοί πύργοι έχουν πλέον και τα τρία σε ένα, που σημαίνει ότι δεν μπορείς παρά να τους έχεις ανάμεσα στα σπίτια, μέσα στην κατοικημένη περιοχή και να εκπέμπουν ακτινοβολία.






Πύργος ακτινοβολίας όλα σε ένα, λειτουργεί και ως υποσταθμός του HAARP

Και φυσικά, για να λειτουργήσουν όλα τα ανωτέρω τεχνολογικά γκατζετάκια μείωσης και ελέγχου του πληθυσμού, χρειάζεται ένας μόνιμος ιονισμός της ατμόσφαιρας κι εδώ έρχονται τα “ειδικά” αεροπλάνα, που γεμίζουν την ατμόσφαιρα με “ειδικά” για αυτόν τον σκοπό μέταλλα.

Ο ύπνος χαλάει; Μειώνονται οι αντιστάσεις, μειώνεται η καθαρή σκέψη, μειώνεται η σύνδεση μας με τη συμπαντική ενέργεια, νιώθουμε μονίμως κουρασμένοι και απελπισμένοι, γι’ αυτό και η αύξηση παγκόσμια των αυτοκτονιών. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο, 2014 – 2015, στη Βρετανία, 12.000 παιδιά νοσηλεύτηκαν λόγω απόπειρας αυτοκτονίας!

Στην Ελλάδα μας, το κακό έχει παραγίνει. Οι ψεκασμοί εντάθηκαν, μαζί και τα βουητά στα αυτιά και η κακή ποιότητα ύπνου – το καταμαρτυρούν ακόμα και παιδιά. Μήπως αυτό σήμαινε η φράση «Είμαστε το πείραμα»; Κάθε εκλογές, κάθε νέα μέτρα και νέο μνημόνιο, το βόλιουμ ανεβαίνει. Πείραμα πόσο μπορούμε να είμαστε “ανθεκτικοί” στο νεοφασισμό της παγκόσμιας τάξης: Το ίδρυμα Ροκφέλερ μοιράζει και βραβεία ανθεκτικότητας σε πόλεις κάθε χρόνο:
Συγχαρητήρια Έλληνες περάσατε το crash test της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!
Για πες εδώ: Πόσο «ανθεκτικός» είσαι στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση; Ρωτάει ο Ροκφέλερ!

Γι’ αυτό το «σοκ», ξέχασε η μουσίτσα η Ναόμι, φίλη του Τσίπρα (κι μην λέει σωστά το όνομα της) να σας πει. Για το ΗΛΕΚΤΡΟσόκ, ούτε λέξη!

Μίλησε όμως ο Μπρεζίνσκι, ο άλλος Πολωνοεβραίος αμερικάνος, από τη δεκαετία του ’70. Η τεχνολογία για τον έλεγχο των πληθυσμών, παρά τις αντιρρήσεις κάποιων για την επέμβαση στο περιβάλλον, έχει ΉΔΗ δρομολογηθεί:









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου