Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

9 τρόποι που οι Παλιές Ψυχές εκφράζουν την αγάπη με διαφορετικό τρόπο




Ως παλιές ψυχές έχουμε μοναδικές προοπτικές και ξεχωριστούς προσωπικούς σχηματισμούς. Διαφέρουμε αρκετά από τον κανόνα γιατί είναι δύσκολο να εμπλακούν μαζί μας και να μας κατανοήσουν ρομαντικά. Ακολουθούν μερικές από αυτές τις διαφορές. Έχετε στο νου σας, ότι προσπαθούμε να είμαστε εκεί για εσάς, και αυτό ισοδυναμεί με την υπόσχεση να γεφυρώσουμε εγκαίρως όποια κενά.

Οι παλιές ψυχές ψάχνουμε για ένα άτομο που μπορεί να μας καθοδηγήσει

Εμπλεκόμαστε βαθιά με την φαντασία μας και την περισυλλογή, πολύ εύκολα. Χρειαζόμαστε κάποιον που μπορεί ήπια να μας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις μας και τους στόχους μας. Μπορούμε να εστιάσουμε πάρα πολύ στο ιδανικό προϊόν ή στις αφηρημένες σκέψεις, αγνοώντας το εδώ και τώρα. Το να έχουμε κάποιον που εμπιστευόμαστε και μας ξέρει καλά ώστε να μας επαναφέρει στη Γη, είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Είμαστε αντισυμβατικοί

Δεν περιοριζόμαστε από φυσιολογικά κοινωνικά χαρακτηριστικά. Η αναζήτηση που κάνουμε για την αλήθεια σημαίνει ότι έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες από τους περισσότερους. Με αυτές τις διαφορετικές προτεραιότητες, χρησιμοποιούμε πηγές με τρόπους που οι περισσότεροι ποτέ δεν σκέφτονται. Ετοιμαστείτε να σκεφτείτε με αντισυμβατικό τρόπο.

Εμπιστευόμαστε τα ένστικτά μας

Αρχίσαμε να μαθαίνουμε σε νεαρή ηλικία, τα βαθύτερα νοήματα της ζωής και προσωπικές αλήθειες. Αυτό, συνδυασμένο με την γνώση των προηγούμενων ζωών μας που έχουμε αποθηκεύσει, σημαίνει ότι η διαίσθησή μας είναι σπανίως λαθεμένη. Αν πούμε ότι αισθανόμαστε σίγουροι για κάτι, τότε πρέπει να το εξετάσουμε με προσοχή.

Είμαστε γνωστοί για το ότι «κολλάμε» περιστασιακά.

Μας βλέπουν συχνά σοβαρούς και συγκρατημένους, όμως δεν είμαστε πεσιμιστές ή κακοδιάθετοι. Αυτή η μελαγχολία είναι συνήθως απογοήτευση. Είμαστε απογοητευμένοι με τον εαυτό μας, την ανθρωπότητα ή ομάδες ανθρώπων. Βλέπουμε πιθανότητες σε όλα και αναστατωνόμαστε όταν άνθρωποι ή ιδρύματα υπολείπονται των δυνατοτήτων τους.

Η επικοινωνία είναι η μεγαλύτερη μορφή στενών σχέσεων

Το αγκάλιασμα και το σεξ είναι ωραία και είμαστε οπωσδήποτε λάτρεις τους. Ωστόσο, το να ακούμε για την παιδική σας ηλικία, τα όνειρά σας για το μέλλον, τους φόβους σας και οτιδήποτε άλλο είναι μοναδικό για σας, μας εκνευρίζει. Το να ανοίγεστε σε μας και το να χρησιμοποιείτε την ειλικρινή φωνή σας για να μας καθοδηγήσετε, είναι πάνω κάτω το πιο όμορφο και σέξυ πράγμα που μπορείτε να κάνετε.

Μην προσπαθείτε τόσο σκληρά να μας εντυπωσιάσετε

Να είστε ο εαυτός σας και να συγκεντρώνεστε στους στόχους σας. Το να προσπαθείτε συγκεκριμένα να εντυπωσιάσετε εμάς, μας διαταράσσει και τείνει να μας αναστατώνει. Καταλήγουμε να αναρωτιόμαστε τι προσπαθείτε να κρύψετε ή μήπως θέλετε να επανορθώσετε για κάτι.

Μπορεί να είμαστε δύσκολοι στο να κατανοήσουμε

Μερικές φορές έχουμε αντικρουόμενες με τον εαυτό μας επιθυμίες και μεθόδους. Για παράδειγμα: ενώ λαχταράμε σταθερότητα, προσπαθούμε να βάλουμε χάος και να εξασφαλίσουμε χώρο για αυθόρμητη εξέλιξη. Απλά δείξετε μας την στήριξή σας και θα ευδοκιμήσουμε.

Υπάρχουν στιγμές που θα απομονωθούμε και δε θα θελήσουμε να αναμιχθούμε.

Μερικές φορές δε θέλουμε να ακούσουμε για το πώς πήγε η μέρα σας ή δε θέλουμε να αναμιχθούμε με κοινωνικές δραστηριότητες. Δεν είναι ότι δεν νοιαζόμαστε. Είναι περισσότερο ότι δεν έχουμε την ενέργεια για να συμμετάσχουμε πλήρως. Νοιαζόμαστε πάρα πολύ και οποιοδήποτε απρόβλεπτο συναισθηματικό περιεχόμενο μπορεί να μας αποσυντονίσει. Παρακαλώ θεωρήστε την υπόσχεση εκπλήρωσης ως ειλικρινή υπόσχεση.

Δεν έχουμε τυχαίες συναντήσεις

Χρειαζόμαστε και θέλουμε πολύ συναισθηματικές καταστάσεις και αυθεντικό πάθος. Πρέπει να κατανοήσετε και να νοιαστείτε πραγματικά για κάποιον για να δημιουργήσετε σχέσεις και να ανταλλάξετε απόψεις.

Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com
Image by Jozef Klopacka


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου