Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Αρχαία μυστικά: Η αλήθεια για την ενεργειακή θεραπεία





Αρχαία μυστικά: Η αλήθεια για την ενεργειακή θεραπεία

Η ενέργεια είναι παντού τριγύρω μας. Σωστά; Βασικά, εμείς είμαστε ενέργεια και όταν χρειαστεί να θεραπεύσουμε τα φυσικά μας σώματα το κάνουμε με το να χρησιμοποιούμε τις σωστές ενεργειακές θεραπευτικές τεχνικές ώστε να ανεβάσουμε τη δόνησή μας και να ανταποκριθούμε στην ενέργεια της ευημερίας.
Η ενέργεια είναι φάρμακο

Η ενεργειακή θεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους θεραπευτές, από τότε που εμφανίστηκε ο άνθρωπος. Η σύγχρονη επιστήμη, χάρη στη κβαντική θεωρία, αναγνωρίζει ότι η ενέργεια είναι φάρμακο. Η σύγχρονη ιατρική θεωρεί ότι η ενεργειακή θεραπεία είναι ένα νέο πεδίο έρευνας αλλά ακόμα και στη σύγχρονη ιατρική, η ενέργεια χρησιμοποιείται ακούσια για θεραπεία. Για παράδειγμα, η αλλαγή της νοοτροπίας του ασθενούς είναι αλλαγή στην ενέργεια του ασθενούς. Οι καλοί γιατροί ακόμα και αυτοί που είναι πεπεισμένοι ότι η υλική προσέγγιση στη θεραπεία είναι η το μόνο αξιόπιστο πρωτόκολλο θεραπείας, αναγνωρίζουν την σημασία της νοοτροπίας ενός ασθενούς για την θεραπεία του.

Η μεγάλη δονητική θετική ενέργεια προάγει την θεραπεία. Η υψηλή δονητική αρνητική ενέργεια εμποδίζει τη θεραπεία.

Ουσιαστικά κάθε αρχαία κοινωνία σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούσε ή συνεχίζει να χρησιμοποιεί την ενεργειακή θεραπεία. Οι αρχαίοι θεραπευτές ήξεραν ότι η θεραπεία αφορούσε κάτι μεγαλύτερο από την απλή επούλωση των πληγών ή την αντιμετώπιση του πυρετού. Κατανοούσαν ότι οι σκέψεις και άλλες αόρατες απειλές προκαλούσαν ή συνέβαλαν στις ψυχολογικές και σωματικές ασθένειες. Ήξεραν πώς να τραβάνε την θεραπεία μέσα από την σφαίρα της ύλης και μέσα στις ψυχολογικές και πνευματικές διαστάσεις.

Καθώς η σύγχρονη ιατρική αναπτυσσόταν, το σώμα και το μυαλό κατέληξαν να θεωρούνται ξεχωριστές οντότητες και υιοθετήθηκε μια περισσότερο σωματική προσέγγιση στη θεραπεία.

Τώρα βιώνουμε μια αναζωπύρωση της πνευματικής ή ενεργειακής θεραπείας. Η κβαντική φυσική έχει αποδείξει ότι τα πάντα είναι ενέργεια και οτιδήποτε επηρεάζει κάτι άλλο. Οι επιστήμονες υπολογίζουν αυτό που οι αρχαίοι πάντα ήξεραν: ότι υπάρχει ένα ενοποιημένο πεδίο ενέργειας που συνθέτει τα πάντα. Αντικείμενα, σκέψεις, συναισθήματα, τον χώρο μεταξύ των αντικειμένων, το φως, τον ήχο, κλπ.

Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιο σημείο που η ενέργειά σας καταλήγει και η ενέργεια ενός άλλου ατόμου, πράγματος ή σκέψης ξεκινά, υπάρχουν συγκεντρώσεις ενέργειας που συνθέτουν αυτό που αντιλαμβάνεστε ως υλικά αντικείμενα. Η ενέργεια των σκέψεων επηρεάζει τις συγκεντρώσεις ενέργειας που δημιουργεί το σώμα σας.

Μερικές φορές αισθάνεστε την ενέργεια ακόμα και όταν είναι αόρατη. Όταν μπαίνετε σε ένα χώρο που είναι γεμάτος με ανθρώπους, μπορείτε να νιώσετε άμεσα την ενέργεια, θετική, αρνητική, χαρούμενη, θυμωμένη, αγχώδης, υποστηρικτική κ.α. Ανάλογα με την κατάσταση του μυαλού σας, είτε έλκεστε είτε απωθείστε από την ενέργεια της ομάδας.

Σκεφτείτε μια παρατεταμένη περίοδο στρες που είχατε βιώσει, όπως ένα διαζύγιο, ο θάνατος κάποιου αγαπημένου σας προσώπου ή κάποια άλλη προσωπική κρίση. Θυμηθείτε πώς ήταν η ενέργειά σας τότε. Σκοτεινή, μουντή, ληθαργική, αδιάφορη, καταθλιπτική; Ναι, αυτά τα συναισθηματικά και σωματικά συμπτώματα είναι όλα εκδηλώσεις της αρνητικής ενέργειας των σκέψεών σας κατά τη διάρκεια τέτοιων δύσκολων καταστάσεων. Θα παρατηρήσετε ότι η ασθένεια και το γέρασμα φαίνεται να πηγαίνουν χέρι χέρι με τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα.
Πώς δουλεύει η ενεργειακή θεραπεία

Οι σκέψεις είναι ενέργεια, τα συναισθήματα είναι ενέργεια και αυτά επηρεάζουν την κατάσταση της υγείας σας. Εσείς επιλέγετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και επομένως δημιουργείτε τη δική σας υγεία.

Η ποιότητα των σκέψεών σας, έχει σημασία. Όταν η αρνητική ενέργεια με τη μορφή των σκέψεων και των συναισθημάτων γίνει κυρίαρχη στο ενεργειακό μας πεδίο, τότε οπωσδήποτε θα εκδηλώσουμε ψυχολογικά ή σωματικά προβλήματα.

Η ενεργειακή ροή μέσω του σώματος αποτυπώθηκε με ακρίβεια από τους αρχαίους θεραπευτές. Τα τσάκρα για παράδειγμα είναι ενεργειακά κέντρα στο σώμα. Οι θεραπευτές είναι ικανοί να νιώσουν την ενέργεια σε έναν ασθενή. Αυτό περιλαμβάνει και περιοχές συναισθηματικής ανισορροπίας όπου λίγη ενέργεια είναι πλεονάζουσα και λίγη είναι λιγοστή. Η ανισορροπία και τα μπλοκαρίσματα οδηγούν σε ασθένειες.

Οι θεραπευτές έλκουν θετική ενέργεια από το ενοποιημένο ενεργειακό πεδίο και μέσω του δικού τους ενεργειακού πεδίου μεταδίδουν αυτή την ενέργεια στον ασθενή και επιπλέον αλλάζουν το ενεργειακό πεδίο του ασθενούς. Επίσης καθαρίζουν τις μπλοκαρισμένες ενέργειες που αποτρέπουν την ελεύθερη ροή της ενέργειας στο σώμα, επιτρέποντάς του έτσι να αυτοθεραπευτεί.

Μπορείτε να μάθετε να διευρύνετε τη συνειδητότητά σας για να έλξετε το σωστό είδος ενέργειας και να θεραπεύετε ενεργειακά; Πάρτε τον έλεγχο της υγείας σας σε ενεργειακό επίπεδο, ξεκινώντας άμεσα!
Δημιουργήστε άμεσα μια ανώτερη δόνηση

Οι παρόμοιες ενέργειες έλκουν η μία την άλλη. Αν η δόνησή σας είναι κυρίως σε αρνητική συχνότητα, θα ελκύσετε αντίστοιχα αρνητική ενέργεια με την μορφή ανεπιθύμητων περιστάσεων, δυσάρεστων σχέσεων και κακής υγείας. Ο καθαρισμός της αρνητικής ενέργειας γίνεται εισάγοντας θετική ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι ανεβάζετε τη δόνησή σας ώστε να έλξετε ενέργεια υψηλής δόνησης.

Αφιερώστε πέντε λεπτά τώρα για να ανεβάσετε τη δόνησή σας:

Καθίστε αναπαυτικά και κλείστε τα μάτια σας. Πάρτε μερικές βαθιές και καθαρές αναπνοές για να βοηθήσετε στην αποβολή κάθε έντασης που μπορεί να αισθάνεστε. Έπειτα, σιωπηρά επαναλάβετε την λέξη «Αγάπη» στον εαυτό σας με κάθε εισπνοή και εκπνοή, επιτρέποντας στην αγάπη να έρθει μέσα σας και να ακτινοβολήσει εξωτερικά. Απλά αναπνεύστε τον κόσμο. Νιώστε την αγάπη. Νιώστε τον εαυτό σας να γίνεται φωτεινότερος και πιο ευτυχισμένος με κάθε ανάσα.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στα πέντε λεπτά. Αν το κάνετε αυτό καθημερινά, θα βοηθήσετε στη δημιουργία μιας πιο θετικής και υψηλά δονητικής κατάστασης ύπαρξης που θα προάγει την καλή υγεία.

Πηγαίντε το σε άλλο επίπεδο χρησιμοποιώντας τις ασκήσεις της Αγάπης της παραπάνω Πνευματικής Εργαλειοθήκης. Η Εργαλειοθήκη περιέχει διάφορους διαλογισμούς που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τη συνειδητότητά σας, θα επιτρέψουν την αγάπη και το φως της ενέργειας της Πηγής να μπουν στο ενεργειακό σας πεδίο και θα σας δώσει τεχνικές για να καθαριστείτε από την αρνητική ενέργεια.

Όσο πιο άμεσα ξεκινήσετε να δουλεύετε στην ανύψωση της δόνησής σας, θα αρχίσετε να έλκετε θετική, υψηλά δονητική ενέργεια αγάπης, φως, ευημερία, αφθονία και άριστη υγεία. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε την καλή υγεία. Και αν έχετε ήδη θέματα με την υγεία σας που πρέπει να λυθούν, εστιάστε στην ανύψωση της δόνησής σας. Αν χρειαστείτε παραπάνω βοήθεια, ψάξτε για να έναν καταρτισμένο ενεργειακό θεραπευτή.

Αφήστε τη δύναμη της ενεργειακής θεραπείας να μεταμορφώσει την υγεία σας!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου