Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Τι είναι “Remote neural monitoring”



Η εποχή που η τεχνολογία θα ελέγχει τους πληθυσμούς, όπως περιγράφηκε ‘γλαφυρά’ από τον Όργουελ ή ειπώθηκε ξερά από τον Μπρεζίνσκι είναι εδώ. ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο αυτής είναι και το “Remote neural monitoring” (RNM) που σημαίνει “Εξ Αποστάσεως Νευρωνική Παρακολούθηση”

Αν έχουν τύχει σε εσάς κάποια περίεργα συμπτώματα όπως, περίεργοι ήχοι και βουητά στα αυτιά, ακούσια κίνηση μελών σώματος, σκέψεις που δεν αναγνωρίζετε ως δικές σας, περίεργα όνειρα (πολλές φορές μέλη οικογένειας βλέπουν το ίδιο ακριβώς όνειρο) και πολλά άλλα ή σας εξομολογηθεί κάποιος φίλος ότι του συμβαίνουν, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Το πιο πιθανό είναι να μην τρελαθήκατε, εσείς ή ο φίλος, αλλά να είστε ένα από τα χιλιάδες πλέον θύματα του RNM.

Οι νέες και βελτιωμένες τεχνολογίες που αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο, δήθεν για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας, και ακούσια εισβάλλουν στην ιδιωτική ζωή ενός ατόμου, χρηματοδοτούνται από τις κυβερνήσεις στο υψηλότερο επίπεδο και μερικές από τις χώρες που εμπλέκονται είναι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Γερμανία και η Γαλλία.

Πρόσφατα, η διαβόητη Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ έχει αναπτύξει μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο για τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου. Και η τεχνολογία αυτή δεν είναι άλλη από την RNM, η οποία “αναμένεται να φέρει επανάσταση στην ανίχνευση του εγκλήματος και της έρευνας”.

Το RNM μπορεί να στείλει κρυπτογραφημένα σήματα στο ακουστικό φλοιό του εγκεφάλου παρακάμπτοντας άμεσα το αυτί. Μπορεί επίσης να εκτελέσει ηλεκτρική χαρτογράφηση της δραστηριότητας του εγκεφάλου από το οπτικό κέντρο, η οποία επιτυγχάνεται αποφεύγοντας τα μάτια και τα οπτικά νεύρα.

Η RNM λειτουργεί εξ αποστάσεως (έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί όλοι οδηγούμαστε αδυσώπητα προς ασύρματα συστήματα;) για τον έλεγχο του εγκεφάλου στο πλαίσιο του στόχου για την ανίχνευση τυχόν ποινικών σκέψεων που λαμβάνουν χώρα μέσα στο μυαλό ενός πιθανού ενόχου. Οι ερευνητικές μελέτες έχουν δείξει ότι η ανθρωποειδής διάνοια σκέφτεται με ταχύτητα περίπου 5 kilobits ανά δευτερόλεπτο. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα χαρακτηριστικό σύνολο βιοηλεκτρικής δομής.

Πώς λειτουργεί η RNM;

Απασχολεί ένα σύνολο προγραμμάτων που λειτουργούν σε διαφορετικά επίπεδα, όπως: Το σύστημα σημάτων νοημοσύνης που ισχύει με ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες (EMF), διεγείρει τον εγκέφαλο για το σύστημα και τη σύνδεση ηλεκτρονικού εγκεφάλου (EBL). Το σύστημα εγκεφαλικής διέγερσης που έχει προγραμματιστεί για παρακολούθηση των εκπομπών σωματιδίων, πράγμα που σημαίνει τη λήψη πληροφοριών από ακούσια δημιουργηθέντα ηλεκτρομαγνητικά κύματα στο περιβάλλον. Ωστόσο, δεν σχετίζονται με ραδιενέργεια ή πυρηνική έκρηξη. Τα μηχανήματα εγγραφής που έχουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό για να εξετάσουν την ηλεκτρική ενέργεια στον άνθρωπο από μακριά. Αυτός ο υπολογιστής που δημιουργεί χαρτογράφηση του εγκεφάλου μπορεί πάντα να καταγράφει όλες τα ηλεκτρικά γεγονότα στον εγκέφαλο.

Δείτε ένα σύντομο βίντεο της Dr Katherine Horton που εξηγεί με πολύ απλά λόγια τι είναι “Remote neural monitoring”





Τα μηχανήματα που εμπλέκονται μπορεί, εξ αποστάσεως και μη επεμβατικά, να ανιχνεύσουν τις πληροφορίες με ψηφιακή αποκωδικοποίηση των προκλητών δυναμικών στα 30-50Hz, στις 5 mW ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές από τον εγκεφαλικό φλοιό. Προκλητά δυναμικά ονομάζονται οι αιχμές και τα πρότυπα που δημιουργούνται από τα νεύρα, καθώς παράγουν ένα ηλεκτρικό μοτίβο με μια συνεχώς μεταβαλλόμενη μαγνητικό αστάθεια, η οποία στη συνέχεια βάζει σε μια σταθερή ποσότητα των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Το ενδιαφέρον μέρος για αυτό είναι ότι η όλη διαδικασία πραγματοποιείται χωρίς καμία φυσική επαφή με το αντικείμενο. Οι εκπομπές ηλεκτρομαγνητικών πεδίων μπορεί να αποκωδικοποιηθούν σε τρέχουσες σκέψεις και οπτικοακουστικής αντίληψης, στο μυαλό του ατόμου.

Επιπλέον, η RNM μπορεί να ανιχνεύσει ήχο μέσω μικροκυμάτων και διαθέτει με ακρίβεια εκπομπή οδηγιών στο υποσυνείδητο, δημιουργώντας οπτικές διαταραχές, ψευδαισθήσεις και ενστάλαξη των λέξεων και αριθμών στον εγκέφαλο μέσα από τα κύματα ακτινοβολίας. Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα “λανσάρεται” για τον εντοπισμό των παράνομων και προδοτικών δραστηριοτήτων, υπάρχουν πολλοί συναγερμοί για τους κινδύνους που επισημάνθηκαν από υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των επιστημόνων. Οι οργανισμοί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν επικρίνει το σύστημα ως προσβολή των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διότι παραβιάζει την ιδιωτική ζωή και την αξιοπρέπεια των σκέψεων και τα γεγονότα της ζωής. Πάραυτα, το RNM παραμένει μια αμφιλεγόμενη τεχνολογία, που χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες “για την επιτήρηση της ασφάλειας”.

George Orwell ~ 1984
“There was of course no way of knowing whether you were being watched at any given moment. How often, or on what system, the Thought Police plugged in on any individual wire was guesswork. It was even conceivable that they watched everybody all the time. But at any rate they could plug in your wire whenever they wanted to. You had to live—did live, from habit that became instinct—in the assumption that every sound you made was overheard, and, except in darkness, every movement scrutinized.”




Η RNM ανήκει στα σιωπηλά όπλα: Κατασκοπεύει, χειραγωγεί, επεμβαίνει, παρενοχλεί, προκαλεί ασθένειες. Μακροχρόνια και θάνατο.

Η Dr Katherine Horton, στο τελευταίο βίντεο της καταγγέλλει ενόρκως τα όσα συμβαίνουν στην ίδια και τον σύζυγό της, λόγω του ακτιβισμού της και της συνειδητής απόφασης να μοιραστεί με το κοινό τα όσα η μακροχρόνια έρευνα της έχει συλλέξει. Αξίζει να πάρετε το χρόνο και να δείτε το βίντεο. Δεν είναι ούτε επιστημονική φαντασία, ούτε θεωρίες συνωμοσίας. Είναι η ζοφερή πραγματικότητα στην οποία ζούμε και κάποια άτομα -πολλά- την βιώνουν από πρώτο χέρι. Σήμερα αυτή, εγώ, αυτός, αύριο μπορεί να είστε εσείς…








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου