Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Μετεωρολόγοι: «Ότι θα πέφτει στην Αττική θα είναι χιόνι»! - Αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη Πρωτοχρονιά (βίντεο)




Πολύ σοβαρή φαίνεται πως θα είναι η επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες όπου όπως φαίνεται μπορεί να χαλάσει πολλών πολιτών τα σχέδια για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς.

«Ότι πέφτει στην Αττική θα είναι χιόνι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος Τάσος Αριακός, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» προκαλώντας «παγωμάρα» καθώς το πρωτοχρονιάτικο βράδι προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολο.

«Περίπτωση χιονόπτωσης κυρίως για την Αττική», χαρακτηρίζει ο Τάσος Αρνιακός την κακοκαιρία που πλησιάζει τη χώρα και θα πλήξει με χιόνια ακόμα και το κέντρο της Αθήνας.

Ενώ είπε ότι το χιονιάτικο... Show θα ξεκινήσει την Τετάρτη το βράδι και θα συνεχιστεί Πέμπτη και Παρασκευή συνεχόμενα!

Μάλιστα στο βίντεο αναφέρει ότι θα έχουν 10 πόντους χιόνι τα Βόρεια Προάστια! Στη συνέχεια είπε ότι χιόνι θα υπάρξει και στο κέντρο της Αθήνας δηλαδή ο Λυκαβητός θα «ασπρίσει»!

Το Σάββατο δεν θα χιονίζει αλλά οι μετακινήσεις δεν θα είναι καθόλου εύκολες καθώς θα υπάρχει παγετός και παγωμένοι δρόμοι ενώ τα χιόνια μόλις θα έχουν ξεκινήσει να λιώνουν

Να μην πούμε για όσους δεν έχουν χρήματα για πετρέλαιο θέρμανσης τι έχουν να τραβήξουν.

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από σήμερα (27/12), με τη ψυχρή μάζα να εισέρχεται στη χώρα από τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο και να κατηφορίζει νοτιότερα.



Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου